Arabisk ex-fånge i Israel mördad i Sverige

INVANDRARVÅLD. En av Israel frisläppt arabisk-palestinsk fånge, Muhammed al-Buzam, dödades i sin lägenhet i Sverige, rapporterade Fatah-rörelsen i Gaza på lördagen enligt hebreiska medier.

Det palestinska Fatah-partiet anklagar i arabiska medier den israeliska säkerhetstjänsten, Mossad, för att ligga bakom dödsskjutningen på en ung man i Limmared. Dock hette mannen som mördades i Limmared Mohammed Kitta men det behöver inte betyda ett dugg, efterom Sverige inte har något som är värt att kallas ID-kontroll av asylsökande som ”tappat” sina id-handlinangar.

Polisen jobbar utifrån att mordet är en del av en kriminell uppgörelse med grund i knarkaffärer och inte en uppgörelse där Israel är inblandat.

-Pettersson antar att det ena inte behöver förta det andra. Den frisläppte fången kan mycket väl vara kriminell terrorist och kriminell knarkhandlare…

Det faktum att socialdemokraternas polare Fatah Twittrar om den den av Israel mördade ”befriade palestinska fången” tyder på att araben inte var en som var i Sverige för att trygga våra pensioner…

The Jerusalem Post

6 thoughts on “Arabisk ex-fånge i Israel mördad i Sverige

  1. Pettersson tror inte att han var här för att trygga våra pensioner. Nej nej, det det väl ingen som tror. Det är ingen från Mena-land, som är här för att trygga våra pensioner. De är här för att trygga sin egen pension och svenska skattebetalare verkar vara nöjda med att få betla kalaset.
    Annars hade de väl röstat annorlunda.

  2. Vad hade han i Sverige att göra? Utsänd av Fatah betald av svenskt bistånd kantänka. Helt i linje med den naiva svenska nomenklaturans sätt att hantera omvärlden.

  3. Kan vi skaffa oss lite bättre relationer till Israel? fru utrikesminister. Israel verkar vara ända land som fattar vad det är fråga om vad gäller muslimer

Kommentera