Välkänd bög har lämnat Sverige av rädsla

Jean-Pierre Barda, ex Army Of Lovers, är bög och jude. Nu har han lämnat Sverige av rädsla för den antisemitism som spirar i landet.

”Jag skulle nog vilja påstå att Israel är det enda ställe man kan känna sig mycket säkrare som jude än någon annanstans”.

Vi vet att media pumpar på med högerextremism och nazism som de två största hoten mot judar i Sverige. Media får inte sällan medhåll från vissa politiska partier.

Nu är det de facto så att nynazister hatar både bögar och judar, men verkligheten ger oss en annan bild av de som på allvar fört in antisemitismen i det svenska samhället.

Uppdrag Granskning visade i januari 2015 ett uppmärksammat reportage om judehatet i Malmö.

”…antisemitismen i Sverige kommer inte längre främst från nynazismen. Istället handlar judehatet om konflikten mellan Israel och Palestina”

Rabbinen Shneur Kesselman i Malmö, berättade för media 2014 att han inte längre vågar gå på stans gator.

”Den antisemitism som Shneur Kesselman möter kommer dock inte från nynazister. Det är nästan bara folk från Mellanöstern när det händer något på gatan”

Alexander Bard, riksbög och vän till Barda, twittrade så här 2014.

Fast media lär väl fortsätta att generellt anklaga andra grupper för antisemitismen. Islam verkar vara oantastlig.

Aftonbladet

34 thoughts on “Välkänd bög har lämnat Sverige av rädsla

  1. Det hjälper inte om han lämnar Sverige. HBTQ är en obotlig sjukdom som är spridd över hela världen.
    Mitt påstående grundar jag på att en fullt frist och normal människa som inte tillhör HBTQ- rörelsen kan normalt sätta barn till världen det kan exempelvis inte en s.k. bög eller flata. Dom har istället bestämt sig för att köpa ett eller flera barn vilka inte har en aning om ifall Anders är deras mamma eller pappa.

    • Det finns miljoner med heterosexuella människor som inte kan få barn, då får de också ta till andra metoder för att få barn. Och du; man blir inte steril bara för att man är gay. Det är många homosexuella män och kvinnor som skaffar barn tillsammans via insemination.

    • …tror du att det är muslimer som styr Världen?? tror du dessutom att det är muslimer ligger bakom massinvassionen till Europa och som skeppar över noggers till EU via medelhavet??

  2. Löfven står fortfarande och och öser sin galla över nazister och fascister men verkar inte ha fattat varifrån hot, våld och död kommer. Tydligen kan han inte fatta varifrån terroristerna i Europa kommit. De förekommer ju aldrig i hans tal och han välkomnar fler av samma sort till Sverige.

  3. Ni som har barn i ålder för att fundera på vidare studier på universitet……..varna era barn, jag gjorde det i god tid !
    Universiteten vimlar av homosexuella, en sak måste ni informera era barn om…..dessa personer är de i särklass mest EGOISTISKA på denna jord !
    Ja jag har sent om sidor fått tack för min information till de som jag riktade den !
    Det lönar sig för framtiden att vara uppriktig men det var en strid !

    • Att avråda sina barn att studera för att det finns homosexuella på universiteten var något av det dummaste argument jag någonsin hört.

      • Mia
        Intressant att du förvränger vad jag skriver, jag skulle råda mina barn till att idag, inte avråda.
        Glad att mina barn med 5 i 12 kom undan oskadda !

      • Mia
        Med 5 i 12 menar jag nu är det väldigt förfärligt på universiteten, galna stollar som härjar !
        Jag är verkligen orolig för mina barnbarns framtida studier, lyckligtvis är de duktiga på matematik och ”står med båda fötterna på jorden”, de får tyvärr studera med kineser som totalt saknar ett socialt liv !

      • Då var det inte lika farligt som jag trodde, men varför skulle det vimla av personer med en viss sexuell läggning på just
        universitet? i första hand söker man väl sig dit för att studera vidare och homosexuella är ju i minoritet, men tydligen inte på universitet om man ska tro dig.
        Märkligt…

  4. Kanske dags För Jonas Gardell och hans (fru)? att börja
    att tänka på refrängen, för det väntar inga sötebrödsdagar om Muslimerna tar över för dessa Hens?

    • Ja han får börja stärka sig.Det är högt tornet som muslimerna kastar ner bögarna från.Han hoppar nog själv eftersom han välkomnar och älskar dom.Tänka sig att en författare är så korkad att han inte begriper hur ett islamsamhälle ser ut.Här ser man hur pk har förvridit huvet på dessa människor.

  5. Va fan lugna ner er nu …alla det är ju bara sätta på en skiva med army of lovers. Så flyr alla muslimer hem till mellanöstern och då får plötsligt jean paul nya grannar och då är han ideligen i skottgluggarna. ….hohoho

  6. Det var länge sedan våra kändisar visade upp hur goda dom är. Varför inte föreslå ett kändisupprop mot muslimer ?

    • Spanien verkar inte vara nån säker tillflykt om du vill undkomma muslimer och nordafrikaner.Jag bor var som helst bara jag slipper dom ormarna.Jag ser Portugal som ett vettigt alternativ.Dit kommer dom inte och dom vill inte dit därför att dom får inte en krona i bidrag.
      Mycket förståndigt land.

  7. Man behöver varken var bög eller jude för att känna sig osäker i Sverige. De flesta känner väl ett stort obehag pga den utveckling av misshandel, våld och mord som sker i landet. När vi dessutom saknar en mängd poliser ökar naturligtvis otryggheten enormt. Lägg till detta en rikspolischef, som saknar både förmåga och sina underordnades och folkets förtroende.
    Jag tror det är många, som skulle vilka ge sig av pga dessa orsaken.
    Till yttermera visso har vi också en regering, som inte bryr sig om det säkerheten för egna leendets innevånare.
    Vi måste få en sverigevänlig regering snarast!

  8. Med ett antisemitiskt parti i regeringsmakten kan jag
    förstå Bardas rädsla.
    Förresten är det inte bara Barda som flyttar, det är
    en hel del andra som också flyttar och in flyttar
    en stor grupp med helt andra värderingar och kultur.

    Det är det som kallas befolkningsutbytet.

    • En definition jag gillar. Ett land är en nation med innevånare som delar sina värderingar, har gemensamma lagar som respekteras och levnadsmönster som följs.
      Ett territorium är ett landområde där olika människor bor som har olika lagar, olika värderingar och levnadssätt. Annat namn för det senare är multikulti som förordas. Sverige är snart ett territorium

  9. Jean-PIERRE heter hen.

    Såklart fejk-media får det till att det är pga nazisterna….
    Men tänk om det finns 500 ”nazister”, så finns det 500 000 böghatande judehatande muslimer – som senast i Helsingborg då de skrek ”död åt judarna”. Och polisen ryckte på axlarna.

    • Sara H. från Skåne
      Jag är uppvuxen i helsingborg, redan på slutet av 60-talet så var invandrarna från palestina en verklig plåga.
      De förstod inte att vi fann dem otäcka och oattraktiva, de var som plågsamma mygg !

Kommentera