Unga araber åtalade för människorov har ingen respekt för domstolen

INVANDRARVÅLD. Sex unga män mellan 16 och 22 år är åtalade för att ha misshandlat, rånat och kidnappat en 19-åring i ett skogsparti Oxelösund den 4 juni. De ska dessutom ha försökt pressa 19-åringen på 50 000 kronor. Samma rättegång omfattar även två andra araber. Totalt åtta personer. 

Upprinnelsen är enligt åklagaren en osämja mellan de unga männen som, med ett undantag, känner varandra sedan tidigare. Rättegången fortsätter i dag, måndag. Nu ska den kidnappade 19-åringens mamma berätta om vad som hände efter att sonen kom hem till bostaden i Buskhyttan.

-Pettersson ser att den Eskilstunastyrda lokaltidningen Södermanlands Nyheter rapporter en hel del om åtalet och rättegången. De skriver om respetlösa åtalade, om tumult bland åhörarna, och att en åhörare omhändertagits av vakter.

Enligt journalisternas egna regler kräver massmediernas roll i samhället och allmänhetens förtroende för dessa en korrekt och allsidig nyhetsförmedling.

Det sägs också att man inte ska framhäva berörda personers etniska ursprung, kön, nationalitet, yrke, politisk tillhörighet, religiös åskådning eller sexuell läggning OM DET SAKNAR BETYDELSE I SAMMANHANGET.

Jag är övertygad om att allmänheten är intresserade att veta att vissa grupper av invandrare är enormt överrepresenterade när det gäller brottslighet, men andra grupper invandrare begår brott i samma omfattning som svenskar.

Exempel på människor som är överrepresenterade är araber från Mellanöstern och Nordafrika, medan kineser och thailändare inte begår brott oftare än nordbor. Märkligt att inte media vill ta reda på varför.

Kan det vara så att ”Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet”

Jag vill påstå att massmedier som SN.se inte förtjänar allmänhetens förtroende när de inte berättar att samtliga åtta åtalade och misstänkta, sex åtalade för människorov och två för andra brott, som dessutom uppträder arrogant och respektlöst i domstolen är från Mellanöstern.

I rättegången som kostar stora pengar för skattebetalarna är samtliga araber. De är medborgare i Irak, Syrien och Sverige och en del har dubbla medborgarskap.

Saknar det betydelse i sammanhanget att människor som kommer hit för att få skydd mot våld själva utövar det våld de flytt ifrån. Uppenbart anser Södermanlands Nyheter det.

Nyköpings Tingsrätt Mål nr B 1677-17

24 thoughts on “Unga araber åtalade för människorov har ingen respekt för domstolen

  1. ”Ingen respekt för Domstolar” Nej det har inte jag heller, i dom fall att det leder till åtal och dom utdöms rena skämtdomar.

    Sen är det inte bara domstolar som dom inte har respekt för, dom saknar respekt för allting i samhället, inte minst Flickor/kvinnor.

    • Lovar, det finns kolsäckar i ta mig f_n varenda landsortshåla i vårt annars så vackra land.

  2. Pressen döljer sanningen för egen vinning.Dom är medlöppare och har starka förbindelser med kriminella gäng ,har alltid varit så.
    Bara se och höra hur dom beter sig.

    • Det var ett mantra ”inte ställa grupp mot grupp”, till slut så blev den gruppen som betalade tyst för det tilläts bara en grupp som fick ställa krav och göra sin röst hörd, den gruppen som kom från fjärran.
      En mer odemokratisk politik finner man bara i länder med diktatur.

  3. Inte så konstigt att de åtalade visar arrogans i domstolen. De svenska rättsvårdande myndigheterna har under senare tid visat att de givit upp.
    De har under lång tid degraderat sig själva. Ett ständigt fjäskande för nyadeln från Mena-länderna och oförmågan/oviljan att använda sig av möjligheten att utvisa grova brottslingar. Man skrattar helt enkelt åt våra myndigheters flathet.
    Svenska lagar är skrivna för ett civiliserat samhälle med civiliserade innevånare och fungerade förr i tiden. Nu när Reinfeldts och Löfvens import av individer från Mena-länderna slagit igenom, krävs helt andra tag.
    Och framför allt krävs det en sverigevänligmregering!

    • Ja, sätt dem i isoleringscell med hård regim, typ…. Och sticker dom upp, visa vem som bestämmer, gärna med basebollträn….

    • Tänker på 10cc låt Goodmorning Judge när jag ser bilden. Vittnena är de egna i gänget och då blir det därefter osv osv. Om de ens öppnar munnen eftersom de vet att de kan bli dödade om de tjallar.

  4. ”Unga araber har ingen respekt mot domstolen”, ja men vad konstigt…. Säg nåt araber har respekt för här i landet..??

  5. Polis i Skåne: ”En av anledningar till de ’skjutningar’ vi ser i Skåne beror på invandrarnas syn på svenskt rättsväsende, där några veckors lövkrattande inte anses som ett rättmätigt straff för mord, stöld eller äktenskapsbrott. De tillämpar den rättvisa de är vana vid och deras kultur kräver. Det är alltså inte alltid relaterat till krig om kriminellt territorium”.

  6. Ut ur landet utan snack.Mindreåriga skall utvisas med föräldrarna ,för då har dom misslyckas med barn uppfostran. Det passar inte till svensk värde grund att uppföra sig som svin.Ut ur landet sluta att ta hit bottenskrapet.Mvh Adolf

    • Hade det varit lite stake i det Svenska folket hade de omedelbart slutat köpa alla former av PK medier. Stora dela av den Svenska befolkningen är mähän.

      • Du har rätt. Det är tyvärr på det viset.

        Det var nog lika bra, också, att vi inte blev indragna i andra världskriget, de hade nog inte haft mycket till motstånd, tyskarna eller ryssarna(vi hade inte ens stake till att spränga sönder främmande ubåtar som for och jävlades inne på militärt skyddsområde, trots att de var bara några meter från flera linjer med 600-kilos minor, nä)

        Det är inte uselt. Det är långt värre än så.

  7. Se till att dessa brottslingar utvisas omedelbart inget att slösa rättegång på UT Bara BUMS !!

Kommentera