Regeringen kräver att fler brott klaras upp

POLISEN. Statsminister Stefan Löfven lovar mer pengar till polisen. 7,1 miljarder kronor extra under de kommande tre åren. Satsningen överstiger till och med vad polisen själva krävt och att ge en ickefungerande organisation mer pengar än den begärt låter inte bra. Hade polisen och brottsligheten skötts hade pengarna inte behövts så det är ett enormt slöseri.

Det är inte gratis, samtidigt kräver regeringen att fler brott klaras upp. Så enligt elaka tungor så börjar pinnjakten måndag morgon 07:00 så alla grova brottslingar får ta det lite lugnt på väg till jobbet idag…

 

15 thoughts on “Regeringen kräver att fler brott klaras upp

  1. Att bötfälla för hastighetsöverträdelser går bra, men underlåtenheten att inte hälla vägstandarden i ordning leder inte till att någon byråkrat på trafikverket bötfälls?

  2. När ska dom storsatsa på att lösa några Bostadsinbrott, rån mot gamla människor och all annan jävelskap som utförs,av vårt nya frälse? Men
    på detta storsatsas det inte.

  3. Skulle en Svensk råka att köra för fort och få böter är det plus i statskassan. Skulle en svartskalle köra för fort och få böter är det minus i statskassan pga alla insatser som måste göras för att försöka driva in böterna som till sist ALDRIG bli betalda.

  4. Lövén lovar mer pengar till polisen fram till 2020.
    Men 2020 har väl svetsarn inget och säga till om.
    och när pengarna kommit har ju Sverige ytterligare 300 000 brottslingar.

  5. Klara upp flera brott?
    Då måste ormhuvudet Eliasson först kapas av. Nu kommer cheferna bara att höja sina löner.

  6. Att polisen utför hastighetskontroller nu beror på att det från och med idag är ”Nationella hastighetsveckan” och då har man alltid kontroller.

  7. Borde man inte kolla upp vilka brott, som skadar mest eller ger det mesta lidandet i Sverige? Folk lider inte nödvändigtvis av att man missar att straffa de som kör 80 där begränsningen är 70 om olycksfrekvensen inte påverkas. Om vi hade så mycket poliser, så att det inte inkräktar på bevakningen av allvarligare brott, vore det jättebra, men det är tvärtom.
    Varför skall polisen syssla med politik? Har inte Dan Eliasson gjort bort sig tillräckligt?
    Förstår inte ansvariga politiker att folk blir fullkomligt rasande på tafattheten när rikspolischefen i nöd ropar ”hjälp oss hjälp oss” i direktsändning och Sverige varje dag överträffar Vilda Västern i skottlossning bland civila. Varför verkar rådande oordning och sittande regering spela SD i händerna hela tiden? Utför regeringen sin dolda plan enligt order? Inget förvånar längre och det kanske ingår i den lömska planen? Usch!

  8. Vansinne .Landet präglas av skjutningar, sexuellt våld,okontrollerade bränder osv. Då börjar poliser med fartkontrol.Mycket intelligent. Det visar spyans och svetsarns intelligens nivå att ta hand om Sverige. När tar detta Slut, men man får det man röstade för förra valet.Som man bäddar får man ligga.Tar man hit Mellanöstern så blir det Mellanöstern. Livet består av enkla sanningar.Tack för mig ADOLF

  9. Manipulering av statistiken!
    Varför gör Polisen detta nu bör man fråga sig? – Jo varje fortkörare som tas räknas in i statistiken över uppklarade brott, som redan är urusel! Enkelt. Behöver ej utredas och ger klirr i kassan. Med rätt statistik fixas bristerna till. ” Ökad uppklarandegrad av brott ” blir då fake news!

  10. Ja, hastighetskontroller, det måste ju vara den viktigaste polisinsatsen i Sverige alla kategorier. Låt fler våldtäktsmän slippa undan, lägg ner våldsbrott i de gamlas hem, kolla ID på alla ?barninvällare?, inbrott o förödelsebrott. Det finns hur mycket som helst att göra utom att just stoppa bilar. Har bilolyckorna ökat förutom invällaremuslimer som kör ihjäl folk. Men för all del kolla lite mer svenskar om ni inte anser att ni har tillräckligt med arbetsuppgifter

Kommentera