Polisen skjuter tillbaka

INVANDRARVÅLD. Polisen har avlossat verkanseld mot en personbil i Rågsved i södra Stockholm, skriver flera medier. Det ska ha inträffat i samband med att polisen skulle gripa en efterlyst person.


– Polisen befann sig i en nödvärnssituation och avlossade ett antal skott, säger Sven-Erik Olsson, presstalesperson vid polisen.

Den misstänkte personen flydde platsen och söks nu med bland annat helikopter. Det är i nuläget oklart vad personen är misstänkt för.

– Pettersson tycker polisen verkar lite rasistisk. De får passa sig så de inte åker på skadestånd av någon kränkt nybyggare…

Polisen

22 thoughts on “Polisen skjuter tillbaka

  1. Sköt de med sina pistoler? Då blir det dålig precision samt låg slagstyrka. Rekommenderar dem att använda automatkarbiner med cal. 7.62 mm.

  2. Polisen får nog vara lite försiktigare framöver, sån’t här kan nog tolkas som rasism…. Att de skjuter tillbaka, alltså.

  3. I strid kan det händer att man skjuter ett helt magasin på på fem till tio meters håll utan att träffa.
    Varför jag vet det angå inte dig

  4. Införde man förslaget från miljöpartisten att man skulle ha olika färger på gevärspiporna så man ser om det är en attrapp eller ej?

    • Ja, ja, med tanke på den svåra situation som råder i dag därute så bör de flesta poliser i yttre tjänst låta pistolen tala, säg varje vecka.
      Det finns ändå en fråga som skulle göra att jag hade tänkt mig för vid varje situaion: Har vi fruntimmer med eller inte? Även om snutflickor kan låta kaxiga och tror att de är någonting så är de ändå fruntimmer och inget annat, d.v.säga att de har svårt att hålla mun stängd.
      Ta en situation som idag kallas på gränsen. Jag skulle ha skjutit först, ev.frågat sen men skjutit skulle jag. Däremot kan det bli snatter och betänkligheter från en kvinna. Mmmmhhh…….

      • Ja ja så prata en riktig tuffing, det är inga data spel där ingen skjuter tillbaks

  5. Polisen ska väl ALDRIG behöva åberopa nödvärn!

    Polisen borde få agera som krigsman och skjuta vid bla ohörsamhet och mot flyende person (som helst ska vara misstänkt för brott)

  6. Äntligen poliser som anväder sin rätt till att bruka den mängd våld som situationen kräver och inte backar för dessa as. Nu ska dom bara få lite utbildning i hur man behåller lugnet och skjuter verkanseld som faktist träffas sitt mål också. Tiden för dialog och halalkorvgrillning är över, sätt hårt mot hårt. Om nu åklagarna också skulle göra sitt jobb och kräva utvisning vid rättegångarna, så kommer man tillrätta med dessa gangsters rätt snabbt. Tillämpa den danska modellen, och dra in ev. svensk medborgarskap och sen är det adjö.

    • Ja, som den polis som släppte hunden på buset, han åkte dit för grov misshandel…

      Hade buset stannat, hade han inte blivit biten.

  7. Känns som om de behöver gå samma skytteskola som spanjorerna.
    När de skjutit rymmer inte gangstern..

Kommentera