Löfven står på knä för islam och pratar om antisemitism…

INRIKES. Finns det någon större fulspelare än statsminister Stefan Löfven? Jag är tveksam till frågetecknet men låt stå. Nyligen uttalade sig Löfven om att han inte bryr sig om det förbaskade politiska spelet och ändå.

Nu påstår han att Moderaterna gläntar på dörren till Sverigedemokraterna medan han själv och utrikesminister Wallström står på knä med rövarna i luften för organisationer som Fatah och Hamas liksom länder som Saudiarabaien och Iran.

Att Löfven som påstår att han inte bryr sig om politiskt spel är så fräck att han pratar om antisemitism…

Twitter

12 thoughts on “Löfven står på knä för islam och pratar om antisemitism…

  1. Ja, mina söta gossar, det är allt en läcker statsminister detta svårligen plågade land förbannats med och dessvärre tvingas dras med fram till valet 2018!
    Så bekvämt det måste vara att låta sig bestickas och belönas av den finansiella makthierarkin som tack för att man håller fast vid sina vederstyggliga villfarelser och uteslutande har sitt eget väl och ve för ögonen.

    Svenska folket är som gjort för att offras på globalismens bloddrypande altare och islamisterna gör jobbet åt oligarkerna via de hot vi dagligen utsätts för.
    Det är som bekant inte endast fråga om en eskalerande våg av islamisternas bomb- och självmordsattacker som sveper över Europa.
    Den vardagliga terrorn är allestädes närvarande i våra skolor i form av de dysfunktionella elevernas pennalism, på våra arbetsplatser tar den sig uttryck i grupptryck och åsiktspolisiära finter, och i det publika rummet håller de alarmistiskt ökade rån- och överfallshoten den kuvade allmänheten i ett järngrepp.

    I stället för att med ett ord beröra den katastrof som drabbat Sverige genom den i samtliga avseenden destruktiva och gränslösa migrationspolitiken, ställer sig ovan nämnde praktpajas till terrorutövarnas fulla förfogande och generas icke inför att skuldbelägga allt och alla som befinner sig till höger om våldsvänsterns sinnessjuka världsåskådning och starkt desorienterade paradigm.

    Det är ett väldokumenterat faktum att psykopater saknar all form av sjukdomsinsikt – något som med all önskvärd tydlighet framgår var gång excellensen Löfvén begår ett offentligt uttalande.
    Tack för ordet!
    Andreas.

  2. Rent allmänt är det nästan komiskt att höra utfall om sk högerextremism som varande motparten till etablissemanget. Det finns inget höger eller vänster längre, den skalan är död när 7-klöverpartiet går den globala storfinansens ärenden och göder antisemitism.

  3. Det är ju han som står för det politiska spelet.Bara lysna och se.
    Han är ett skämt hur fan kunde folk rösta på den individen.
    Man skäms för att vara Svensk.

  4. ETT (1) parti hade ISRAELS flagga på sin valvaka. Gissa vem det var? Det ”antisemistiska fascistoida partiet med nazibruna rötter”… eller något av de fingerpekande hycklande andra partierna? Nej, just, det, vänstern hade en öppet judehatande palestina-flagga.

  5. Det är fruktansvärt synd om svetsarn.En människa som har IQ som är omöjligt att mäta, käbblande om nazister istället att ta hand om landet som håller kursen mot total haveri.Han måste avgå snarast.Tack för mig ADOLF

Kommentera