Sug mensfitta nationalistsvin

Dana Pourkomeylian, är 22 år gammal och grundare för Sveriges partipolitiskt obundna tankesmedja för barn och unga (U.T.O.P.I), representant för Sveriges unga i EU genom LSU, Landsrådet för Sveriges ungdomsorganisationer, samt f.d. styrelseledamot i Sveriges Ungdomsråd.

LSU finansieras huvudsakligen av Allmänna arvsfonden, Sida, Forum syd och Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor och statliga bidrag.

Dana Pourkomeylian arbetar för demokrati och jämlikhet men Pettersson tycker att den unga damen använder ett intressant språk på sitt Twitter, för att uppnå de målen…

Emma Bouvin är reporter på DN, jag är osäker på om det är hon som är mensfittan eller någon annan.

 

 

 

24 thoughts on “Sug mensfitta nationalistsvin

  1. Här i det fria landet? (nåja) här kan hon va stor i käften , men hade hon
    betett sig så i sitt forna hemland hade hon nog fan blivit satt på plats.

  2. Vi gammelfeminister ville få bort sexism och könsord ur mäns språk mot kvinnor. De unga feministerna och aktivisterna tar istället efter grovheter och vräker ur sig smörja. Använder våld som maktmedel. Bedrövligt!

    • Joy
      Jag har aldrig varit feminist inget annat som slutar på – ist heller utom möjligtvis realist.
      Kanske är jag priviligerad som alltid har haft mor, farföräldrar och föräldrar som alltid visat respekt för varandra, trodde att det var normen !

  3. Har sagt det förr skänk inga pengar till Allmänna arvsfonden
    dessa slarvas bort på fullständigt misslyckade individer som denna dam och liknande i huvudsak Arabiska och Afrikanska föreningar.

    Dessa människor utan arvingar har skänkt sina medel i god tro att Staten
    gör nytta med dem, vilket betvivlas starkt!

  4. Vilken värdegrund har Hon? Står hon upp för allas lika värde?Även nationalister ,nazister behöver kärlek.Desutom borde hon vara tacksam för att hon får vara här.Vad har hon lärt sig efter alla år i vårt land,det är inte hennes land.Det är arbetande svenskar som har byggt upp Sverige ,som svetsarn försöker rasera.Åk hem och där kan du vräka ut massa fula ord.Fy fan.Tack för mig ADOLF .PS ta med svetsarn så kan han öva på att vara muslim.

  5. Vad är det med alla dessa iranier som ”vi” tog emot med öppna armar efter radikaliseringen av landet? De som levde relativt modernt för att över en natt förflyttas halvtannat millenium bakåt i tiden ska berätta för oss hur vi ska leva? Flytta hem till ert paradis eller ännu hellre till ”profetens” hemland och kom sedan och förtälj sedan för oss hur vi ska leva, om ni överlever det vill säga.

    Svensk? Född i Sverige? Lika stor rätt till konungariket? Att gökhonan lägger ägg i andra fåglars bon gör inte gökungen till en annan fågel. Alla paralleller i övrigt är avsiktligt.

  6. Märkligt att inom svensk populär kultur har utländska kvinnor radikaliserat debatten till rent vulgaritet

  7. Detta, mina härdade vänner, var utan tvekan den absolut värsta nyhetsrubriken undertecknad skådat, och oaktat vikten av att påvisa de destruktiva och mentalt desorienterade rabulisternas skadliga inflytande över barn och ungdomar, tvingas jag med hänvisning till det rabiata språket avstå från att vidarebefordra detta.

    Att ens tänka tanken på att någon följare på Twitter skulle förknippa denna sinnesförvirrade och radikalfeministiska sociolekt med undertecknad beskyddare av svenska språkets höghet och renhet, förmedlar de obehagligaste rysningar längs ryggraden.

    Det är med fasa man noterar den totala avsaknad av normalt omdöme och ansvarskänsla som präglar alla dessa infantiliserade, aggressionsstinna och verklighetsfrämmande aktörer inom sociala media.
    Andreas.

    • Har sagt det förr men det tål att upprepas. Totalförbjud de asociala medierna på jorden. Twitter och Facebook är det värsta som drabbat jorden ( alla krig inräknade ).

      • Facebook är i många avseenden en avgrundsdjup slasktratt, dit PK-patrasket söker sig i akt och mening att utgjuta sina förbannelser över oss som alltjämt har förståndsgåvorna i behåll och väljer att navigera efter vanligt sunt förnuft.
        Vad Twitter beträffar är det av avgörande betydelse vilka man väljer att följa och vilka man i första hand riktar sig till. Har man vett att korrespondera med rekommendabla kamrater av den kaliber som står tillfinnandes här på Petterssons, från såväl Sverige som England och USA, har man allt att vinna i fråga om vänskap, intressanta meningsutbyten och sammanhållning.
        Personligen tillhandahåller jag även vissa inslag av trams och humor, ty det kan inte fan hålla sig gravallvarlig dygnet runt, och det har ju sitt värde att kunna skoja – i synnerhet i dessa tider.
        Andreas 🙂 @mmsoxford

  8. Ännu en invandrad parasit, som försörjes genom att vara med i och bilda märkliga föreningar. Dessa överlever med hjälp av bidrag från arvsfonden och Amanda statliga källor. Hennes språk markerar klart på vilken nivå hennes intellekt ligger.
    Det är väl allt som behöver sägas.

    • MENA-kvinnor (?) ser vulgärt ut och deras språk är vulgärt – de är värre än sina manliga släktingar.

  9. Hon kanske stavar tveksamt och menar mansfitta? Nytt ord för penis?

    Det är detta som är det fina med mångkulturen och Palme hade varit stolt om han hade levat.

    Palme verkat ha fått konkurrens om att vara förebild och senast i raden av dem är Beyonce vars läror nu väger tungt i den socialdemokratiska vågskålen. En kvinna som gjorts sig känd för att tjäna enormt mycket pengar vilket är bra om man som företagare ska bara skattegenerator åt ekonomier som prioriterar att bekosta uppehället för arga unga ljugande män från kvinnoförtryckande kulturer och som med gruppvåldtäkter som dynamisk tillväxt motor håller vår välfärdsapparat ockuperad.

    ”– Beyoncé säger, vi måste lära våra pojkar att jämställdhet är viktigt och våra flickor att de kan nå hur långt som helst. Den kampen rör alla.”

    När sedan folk inte längre är flickor och pojkar utan blir kvinnor och män så gäller helt andra ambitioner. Då får männen ljuga och säga att de är barn och för dem byggs bönehus där kvinnor inte får vara och det där med att flickor kan gå hur långt som helst betyder det i sin strävan att tillfredsställa män som ser dem som sina ägodelar.

    Bortsett från det så är det dags att få ut obehöriga från vårt land. Kosta vad det kosta vill.

Kommentera