Stockholmssnut: Invandringen har påverkat brottslighet och den kan påverkas med mindre invandring

Har invandringen påverkat utvecklingen? Kan den påverkas med mindre invandring? 

Stockholmssnut: svar på 1: JA Svar på 2: JA

Twitter

25 thoughts on “Stockholmssnut: Invandringen har påverkat brottslighet och den kan påverkas med mindre invandring

  1. Jag har tidigare skrivit angående batik häxor här i Petterssons. Jag har arbetat som polis i 27 år och hela tiden på VD1 som är en förkortning på vaktdistrikt 1 som är Norrmalms polis station.
    Både som civil och på ordningen. Dom senaste 5 åren så har vi tappat greppet om gatuvåld och tex narkotika brott. Tyvärr så är det nästan Alltid invandrare som är brottslingar. På Södermalm så styr dom marockanska baarnen våld och narkotika och på Sergels torg är det dom Afghanistanska baarnen som styr en del av heroin handeln.

    Det som skrämmer mig så är det politikerna som är blinda, vi har en annan stadsbild idag pga Afghaner. Marockaner och somalier. På medborgar platsen sitter vuxna afghaner och strejkar! Vuxna kriminella lycksökare! En kollega blev knivhuggen där nyligen i halsen av en heroin påverkad marockan. Jag är inte någon rasistisk polis Men jag vet vilket parti jag ska rösta på 2018. Ja jag är uppgiven och rädd hur det här experimentet med mass invandring ska sluta! Omvärlden skrattar åt sverige. Mvh/VD1.

    • Det är personer som du som kan göra skillnad …
      Jag skriver,ringer varje dag till olika myndigheter om situationen och får knappast något gehör, vi måste bilda en grupp med poliser som ser varje dag vad som händer , hotade sjukhuspersonal , brottsoffer , våldtäckt offer , experter på historia och religion(Islam) för att överbevisa Stefan Löfven , Margot W. o.s.v hur fel de tänker , och hur rätt SD har .
      Det går inte att tänka som svensk , västlänning när man har att göra med muslimer eller personer som vill spela offer för rasism och islamofobi..Det är inte fler poliser som krävs ,det behövs mindre” banditer ”.. Det behövs inte mer miljarder kronor till” invandrarskolor” och fritidsgård , det behövs att de som kommer till Sverige VILL integrera sig.. Det skall inte importeras och daltas med sunnis och shias eviga konflikter , man skall få bot på segregering genom att inte tillåta den bakåtsträvande odemokratiska totalitära doktrin lära ut sin våldsamhet mot icke troende.
      Det räcker nu .. Vi är fortfarande ett civiliserad samhälle ..
      Har de tänkte hur det kommer att bli med bara brottslingar och sharia älskande personer?

    • Hur många miljonvinster hittar ni..?? Jag får det till 7 stycken. Tack för att ni valde Sverige, landet som för de flesta ligger längst bort….

  2. Nu har ju sossarna sagt att man skall satsa 7 miljarder på 3 år på polisen. Det är 25-30 miljarder för lite och 15 år för sent.

    • De första 2 miljarderna kr (av de idag utlovade 7 miljarderna kr på 3 år) blir tillgängliga först i 2018 års budget. Så de återstående drygt 4 månaderna av 2017 står polisen tomhänta att öka sina resurser samtidigt som kriminaliteten ökar lavinartat.

      https://1.bp.blogspot.com/-YnHINb1A49g/VvpC_E7WTyI/AAAAAAAAB6k/2Lz3AT5rORsfhyLLBXEkce96YYptW1Pew/s1600/dan%2Beliasson%2Bextrapoliser.png

      Risken finns att det blir samma visa som i juni när den njugga Löfven-regeringen tilldelade polisen endast 700 extra miljoner kr. Så här gick det till då:

      Delcitat

      Polisens extramiljoner åts upp av lån – tung chef larmar
      Regeringens polissatsning på 700 miljoner kronor gick främst till civilanställdas löner och är redan slut. Trots tillskottet går samtliga polisregioner back. För att hålla budget skulle Stockholmspolisen behöva säga upp anställda.
      – Hur tycker du att det rimmar med de politiska ambitionerna? Inte alls, säger Jan Evensson, högt uppsatt polischef, till SvD.
      (Publicerat 18 juni 2017)

      Slut delcitat

      Läs gärna vidare om den vanstyrda polisens mycket ansträngda ekonomiska läge på länken nedan:

      https://unvis.it/svd.se/polisens-miljardhal-vaxer–tung-poliskritik-mot-regeringen

      • Kom ihåg att nu flödar valfläsket, det är inte all säkert att det blir några extra pengar alls 2018.

        Politikernas löften är lika pålitliga som SMHI’s prognoser…

        Dessutom finns det ju ett stort slukhål som suger pengar hela tiden, fast Svetsarn och Co påstår att det är Sveriges räddning.

  3. Ett nytt (?) grepp för terrorbekämpning.

    För överlevande terrorister – svinskötsel som arbete samt anpassad kost?

    För de som dör – begravning med svin?

    • De som dör skall kremeras på okänd plats då det inte skall finnas någon plats att vallfärda till

  4. Man får inte glömma att majoriteten av poliserna röstat på 7-klöverns partier. Om dessa poliser drabbas av de konsekvenser som deras politik ger är det knappast synd om dem. Någon berättade för mig att 40% av poliserna i Sverige är socialdemokrater, dvs samma som Trotskij, Lenin och deras bödlar i NKVD och Tjekan. Kan det verkligen stämma? Då har jag väldigt svårt att tycka synd om poliser i Sverige som blir skjutna, lurade i bakhåll av apor, dör i tjänsten mm.

  5. Det som står i rubriken är ju självklarheter. Brottslighet kan påverkas genom minskad invandring. Ett annat sätt att påverka den är att sparka politruken och tillika rikspolischefen Dan Eliasson och ersätta honom med en kunnig person.

    • Det folk har svårt att förstå är att (((Eliasson))) är tillsatt JUST för att han är okunnig, inkompetent etc.
      Precis som det är smärtsamt för en svensk som föddes i världens kanske finaste land för +50 år sedan att förstå att Rövén inte är tillsatt TROTS att han är särskoleelev, okunnig, obildad, korkad och barnlös. Utan FÖR att han är det. Betänk att den mannen blir lycklig som ett litet barn bara han får flyga helikopter på skattebetalarnas bekostnad och / eller när han får flyga i Wallenbergs privatjet och ”göra affärer” med skurkstater och frottera sig. Bättre marionetter kan inte den riktiga makten bakom kulisserna ha.

  6. Etablissemangets värdegrund ”allamänniskorslikavärde” betyder att vi alla är lika och lika mycket värde.
    Skillnader finns när något positivt ska uttalas om invandrare, då lyfts deras etnicitet eller om något negativt ska synliggöras hos oss etniska svenskar. Precis samma gäller kön. Vi är sociala konstruktioner hela vägen tills vi ska prata om negativa- och positiva egenskaper. Då är vi alltid två olika kön.

    Tänk på att vara NORM-kritisk och aldrig minoritets-kritisk. Mannen är ond!

    • Jag tycker det är viktigt att känna till att begreppet ”allas lika värde” myntades och lanserades av Trotskij / Lenin och var upptakten på det som ledde till mellan 65 och 140 miljoner vita kristnas tortyr och mord i Sovjet av bödlarna i NKVD och Tjekan från en viss etnisk grupp. Det första de införde för att stävja de goda krafter som försökte stoppa dem var dödsstraff för ”antisemitism”, vilket inte var någon tillfällighet. Det är heller ingen tillfällighet att ”socialdemokrater” har återlanserat begreppet då Trotskij och Lenin var just socialdemokrater.

  7. Haha stör inte statsministern och storljugaren, han har kalas nu och får inte störas och det är vi som betalar. Det brukar vara så när sossarna firar egna födelsedagar

  8. Ja det är väl dags att konstatera de fakta som finns och vidta de åtgärder som krävs i tur och ordning. Börja med att stänga gränserna för alla utan pass eller id-handlingar. Tänk på säkerheten för Sveriges befolkning för en gångs skull.

  9. I stort sett varenda mord eller skottdrama är ju invandrarrelaterat så den frågan är ju som att slå in öppna dörrar.

    • Precis min tanke också. Nu är det ju rena rama vilda västern jämnfört med hur Sverige va exempelvis på 80-talet. Importerar man krigiskt folk ja då blir det ju därefter inte konstigare än så. Hög tid att börja utvisa i större skala med andra ord.

      • Ja, importerar man afghaner, irakier, somalier, diverse balkanfolk, med mera till den grad som hittills gjorts. Till slut blir det här som det är där, så klart. Vem skulle tro nåt annat..??

      • Detta är ett svar till ”NisseBerra”.
        Man ska vara medveten om att det är skillnad på ”balkanfolken”. Ta kroaterna som efter sovjets fall ordnade omröstning kring om de skulle fortsätta vara en del av den socialdemokratiska federationen Jugoslavien eller slå sig fri från det socialdemokratiska helvetet. De ställdes egentligen inför samma val som svenskarna 2014 som hade chansen att rösta på ”Svenskarnas Parti” för att göra slut på det (((socialdemokratiska))) helvetesförtrycket. ÖVER 93% av kroaterna röstade FÖR att slå sig fria och gick i krig när centralmakten i Belgrad sa nej. 0.1% (noll komma 1 procent) eller 1 promille(!) röstade på Svenskarnas Parti..

        I varenda by och ort finns det minnestavlor med namn på alla kroatiska unga män som stupade i kriget för att ge kroaterna friheten åter. Där hyllar de sina hjältar. Här får inte de uppväxande ens veta vilka några hundratalet svenska vita män, uppfinnare och entreprenörer de har att tacka för att Sverige en kort tid blev rikt och bra TROTS (((socialdemokratin))).

Kommentera