Islam har inget med islam att göra

ISLAM. Media rapporterar att muslimer i Spanien protesterar mot terrorismen, det är bra och inte en dag för tidigt. Värre är att de ansvariga vid islamiska kulturcentret i Madrid, det största i Spanien, också fördömer terrorn men påstår att terroristerna inte ska få ”fläcka bilden av islam” och menar att de misstänkta inte är religiösa utan kriminella.

– En liten grupp våldsamma brottslingar kan inte förstöra bilden av en stor religion. En handfull människor utan kultur och utan kunskap är inte ett exempel på den stora majoriteten av muslimer, säger Sami El Mushtawi, talesperson vid centret, till El Pais.

-Pettersson är väldigt trött på att höra att dårarna är så få, att terrorn och våldet inte har något med islam att göra. Jag är medveten om att alla muslimer inte är terrorister men islam skapar dem som blir terrorister. Varför finns det inte ett enda väl fungerande muslimskt land. Svaret är islam?

Jihad, våldtäkter, halshuggningar, muslimsk överhöghet, judehat, hat mot kristna, icke-muslimskt hat, hustrumisshandel, barnäktenskap, kvinnlig könsstympning, döda homofiler och allt annat i islam har självklart något med islam att göra. Det står i koranen. Hat, hat, hat…

Videon nedan har svensk text, se inställningar

Blå = gripna. Röda = döda. Gula = eftersökta

19 thoughts on “Islam har inget med islam att göra

  1. Det är tamefan helt otroligt i hela Eu är dopade,det körs samma propaganda överallt,det är bara enstaka individer,jo tjenare,är muslimerna så dumma att dom tror på paradiset.då är detta livet inte värt ett dugg, belöningen kommer i nästa,då kan väl alla räkna ut var dom flesta knäppskallarna kommer ifrån,muhammedanerna har helt enkelt ingenting att förlora,det är den enkla förklaringen!

  2. Petterssons blogg är kanon, här får man utlopp för sina åsikter utan någon förbannad moderator och en massa skumma inloggningar.

    • Vi kan inte ha något med Sverige att göra eftersom vi inte finns(om vi inte är födda i utlandet förståss!!)

  3. INGEN som bär huckle kan i hjärtat ”protestera mot våldet”… kasta ’slöjan’ och stå upp för ett fredligt Europa. DÅ – och först då – kan vi tro att vi står på samma sida mot terrorismen. Och mot det manliga förtrycket av kvinnor, som också är en del av islam.

    • Precis så tänkte jag när jag såg dem. En yngling resten kvinnor med hucklen, en var kusin med bilföraren som sa inte i mitt namn. De höll upp lite A-4 ark. De råkade filma folk som gick förbi-det var ett talande förakt och hat i blicken. Det är ingen kärleksbombning direkt, några med ett peacetecken men det fnyser spanjoren åt. Det är skarpt läge. Det inger hopp, polisen är iskall. Det rullar tipstelefonnummer på TVn alla kanaler har ett sorgband.

  4. Och nu ska vi vara rädda för att tågen spårar ur. Fattigmansterrorism…

    Trafikverket varnar för al-Qaidas mål: Tågen
    http://www.expressen.se/nyheter/-trafikverket-varnar-for-al-qaidas-mal-tagen/

    Orsaken är att terrornätverket al-Qaida publicerat en detaljerad guide över hur man kan få tåg att spåra ur. al-Qaida tipsar sina FÖLJARE om hur man saboterar infrastruktur. Till exempel hur man orsakar en tågurspårning. ”Följare”. Är det PK-medias nya namn på ISLAMISTISKA MÖRDARE?

  5. Svetsar´n har absolut ingenting med invandringen att göra. Va?

    Arnstad och vår högt ärade svetsare befinner sig på samma intellektuella nivå som en skock kycklingar.

    • Djuren har så pass mycket hjärnkapacitet så de kan överleva som olika raser värre är det hos människan detta ser vi daglig dags inte minst i vårt land.

  6. Spanien har uppenbarligen glömt 700 års förtryck under osmanska imperiet.Drottning Isabella och Kung Ferdinand lät kasta ut alla muslimer ur Spanien, de var kloka och handlingskraftiga.Osmanska riket är på uppgång igen i Turkiet.Muslimska brödraskapet har över 70 paraplyorganisationer runtom i världen som alla jobbar 7/24 på att islamisera hela Västvärlden,de infiltrerar länderna och förstör dem inifrån med hjälp av deras anhängare och grovt kriminella extremister.
    Ett indiskt gammal talesätt;” Muslimerna är som gräset, islamska terroristerna är kobran som gömmer sig i gräset.”

  7. Ny skandal om trygga Sverige under Löfvens käbbelstyre.

    https://nyheteridag.se/ritningar-pa-tusentals-svenska-militarbyggnader-har-lamnats-ut-till-kina-allt-pekar-pa-skyddsobjekt/

    Låga anbud för att få råd med alla ensamkommande arga unga ljugande män från kvinnoförtryckande kulturer och så toaletter och annat som utlovats över hela världen. Och kallas för svetsaren. Det framstår alltmer som en komplimang att inte vara bjuden till den festen.

    Det blir extra besvärande att vara så inkompetent i en tid när information är så lätt att tillgängliggöra för en stor grupp människor.

    Om inte ”oppositionen” agerar nu måste nåt annat hända. Kan det bli värre? Förmodligen.

    • Det besvärande med korkade människor är att de inte ens kan föreställa sig hur oerhört mycket smartare andra kan vara. De inser helt enkelt inte sin egen begränsning och hur genomskådade de är.

  8. För att bli trovärdiga måste ni ”äkta” muslimer ta avstånd från de här terrordåden klart och tydligt via era organisationer och ”riktiga” moskéer, men det händer inte utan kommer bara nya offerkommentarer om hur utsatta Ni är själva!

  9. Den här invällningen vi har o haft har i grunden ändrat vårt samhälle. 7 klövern är helt ansvariga för denna terror.

  10. SR P1 skyndade sig – om det var i går morse eller idag söndag – minns jag inte, att sända reportage från Spanien med muhammedaner som protesterade. Intervjuer med upprörda kvinnor! Vilket propagandatrick! Jag går inte på det. Klart det finns muhammedaner som inte gillar terror, som inte är blodtörstiga och som är klyftiga nog att deras egen framtid i väst står på spel för varje terrordåd som trosfränderna utför. Men just SR P1 sätt att sända detta reportage var så propagandistiskt så det vände sig i mig. Neutrala Public Service?

Kommentera