Bakom kulisserna på SVT Opinion Live

MEDIA. Nyligen medverkade debattören Ann Heberlein (M) tillsammans med bl.a. Sverigedemokraternas Paula Bieler i SVT Opinion:s debattprogram. Diskussionen gällde de afghanska ”ensamkommande flyktingbarnen” som, trots utvisningsbeslut, kräver att få stanna i Sverige.

Heberlein och Bieler mötte bland andra Alex Bengtsson (ökänd ledare för den Stasi-liknande åsiktsregistreringsorganisationen Expo), Mikael Wiehe (skatteplanerande kommunist som hyllar Kubas diktatur), samt Regina Lund (skådespelerska och självutnämnd världsförbättrare).

Ann Heberlein skildrar sitt deltagande på bloggen ”Ledarsidorna” och vad som hände bakom kulisserna. Man kan som läsare skratta åt hur omoget vuxna människor kan bete sig, samtidigt som det är tragiskt att personer med framskjutna positioner inom svensk media och kulturliv inte förmår uppvisa ett mera balanserat beteende och en större respekt för demokrati och åsiktsfrihet.

Ann Heberlein skriver bland annat: ”Paula Bieler är som vanligt artig och hälsar glatt på alla. Wiehe ger mig en syrlig kommentar och vägrar sätta sig i soffan. En ung man med fanatisk blick ignorerar mitt försök att hälsa. Det är Alex Bengtsson: En av de goda. Han slår sig ner så långt som möjligt från mig och Bieler. Bengtsson, Wiehe, Wiehes kompmusiker och några mp-politiker tränger hellre ihop sig på några pinnstolar i hörnet än sitter i soffan med oss. /…/

Jag rusar efter Bengtsson och frågar vad han menar med ’högerextrem’. Vem avses? ’Hennes parti’, säger han och pekar på Paula Bieler. ’Och du. Du är högerextrem’, säger han och darrar i hela kroppen. En kort, tjock man från de godas läktare kommer rusande mot mig och skriker fascist.”

Läs hela artikeln på Ledarsidorna.se…

Nedan ett kort avsnitt ur programmet där Expo-Bengtsson förnekar att han tillhör Expo

 

9 thoughts on “Bakom kulisserna på SVT Opinion Live

  1. Man bara väntar på att ett maskerat gäng Antifa-vandaler eller andra Sorosfinansierade legoknektar skall göra dramatisk entré framför TV-kamerorna och manifestera sitt förakt för den antiglobalistiska delen av världens befolkning i allmänhet och för Trump i synnerhet.

    Krigsförbrytaren, miljardärgalningen, massmördaren och upploppsproducenten George Soros är förresten persona non grata i Ryssland och definieras där som efterlyst högvilt. Flitig finansiär av subversiva organisationer vars enda syfte är att skapa förödelse och kalabalik.
    Andreas.

  2. Att både tänka och hysa medkänsla är tydligen en utdöende egenskap i detta vårt polariserade landskap!
    Så kallad ”godhet” som gynnar vissa kategorier men som i en alltmer ökande mening skadar andra verkar vara någonting som uppmuntras av de presstituerade och de politiska partierna på vänsterkanten.
    Det att visa balans och känsla för vad som gynnar det stora flertalet verkar vara en egenskap som lyser med sin brist i de flesta politiska partier.
    I slutänden finns det inga andra än oss alla som drabbas av galna beslut som måste uttrycka vårt missnöje på alla de sätt som står oss till buds om vi vill behålla och förbättra våra livsvillkor och kraftigt markera mot de förödande beslut och icke-beslut som skadar oss alla.

    Den förödelse som för närvarande drabbar vårt land kommer aldrig att upphöra om vi inte var och en av oss reser sig upp mot den och tar avstånd från den.

  3. Intressant att läsa om hur dessa ”goda” kommuniststollar beter sig bakom scenen. Sen har de inte förstånd att bete sig civiliserat i sändning. Speciellt hos EXPO Bengtsson fattas ju allt mänskligt beteende.

  4. Ann Heberlein är en förståndig och klok kvinna.

    Man måste bara läsa hennes skildring av innan /under/efter, i debattprogrammet SVT Opinion.

  5. Den största stollen vi har och som det skall heta, statsminister, som bjuder in till 60 års kalas som säkert vi skattebetalare står för, och inte bjudit alla. Det här med att bjuda på min bekostnad brukar ju vara en sosse talang. Det blir bara fler som kommer att rösta SD, bravo Stefan, valarbetaren för SD

  6. ”Radikaliserade”!

    En person med en total övertygelse om att det bara finns en lösning på livet, är radikal.
    Alla muslimer är radikala.
    Alla muslimer är muslimer!

    Vi tar in dem i mängder i vårt land!
    Vi har dem omkring oss!
    Vi är hotade av dem!

    Jag är rädd!
    Känner du dig trygg?

Kommentera