Ung man skjuten till döds i Limmared

INVANDRARVÅLD. En man i 25-årsåldern har skjutits till döds i Limmared utanför Borås. En stor polisinsats pågår på platsen. – Vi är på plats med insatsstyrkan där skottlossningen skedde, säger Magnus Söderqvist, inre befäl vid polisen i Borås. Mordet inträffade vid 19-tiden.

-Pettersson undrar när det blir dags att rapportera om ett tråkigt gammaldags dygn, ett dygn utan spänning och mångkultur…har jag räknat rätt så är vi uppe i nio skjutningar på 24 timmar, men det kan vara fler…

23 thoughts on “Ung man skjuten till döds i Limmared

  1. Tre st nu häktade för mordet i limmared

    Il.er I.eni 34 år från borås
    S.n.y J.han.son 38 år från Göteborg
    Samt T.obi.s B.c.ö 35 år från länghem
    J.sefi.e Ge.rgs.on 25 år länghem släppt igår.

    De 2 översta männen greps på söndagen efter att ha voltat med en bmw strax utanför herrljunga där de även är misstänkta för en ny skjutning på söndagen där en vid namn k.stri.t (k.lle) blev skjuten i höften de hade även hittat ett vapen på de misstänkta som även kunde knyta dom till limmareds mordet på m.ham.ed k.tta på lördagen dagen innan den 19/8.

    T.bi.s b.ckö anhölls i sin frånvaro för limmared på tisdagen den 22/8 och kunde även gripas hos en nära bekant till han Mi.ha.l i Jönköping 7 dagar senare på tisdagen den 29/8 och fördes till Alingsås polisstation. vid gripandet hittades även en lite större mängd med diverse sorters narkotika allt från svamp till tjack e och hash m.m som t.b.e även tog på sig han knyts dock ej till Herrljunga utan endast limmared mordet.

    Rättegången kommer att hållas redan idag torsdag 31/8 kl 09:30

    Tjejen i 25 års åldern som tidigare vart anhållen är släppt och va J.se.in Ge.rgs.on även hon från länghem.

    Dock synd med limmared då jag misstänker att de sköt fel person okej visst han hade en del skulder men va genom snäll egentligen som bara råka sätta sig i trassel men ville aldrig någon illa men däremot de 2 från Göteborg som bodde inneboende hos han är riktiga idioter de skickade 5 st som jag känner till, eventuellt fler till akuten med blodförgiftning för att inte nog med att de säljer droger utan de va dåliga/fel bankade droger som gjorde folk jätte sjuka samt gav sig på folk som inte har så stor chans att försvara sig med att hota de till livet och sen utnyttja snälla personer som den avlidne 27 åringen till att träffa kunderna åt dom som bara egentligen ställde upp för att va snäll mot de 2 äckliga personerna i tron om att det åtminstone va ordentliga saker han hjälpte de med och inte bla tvålsmakande äckliga tjacket som va amatörsbankat så att folk nästan dog istället……och jag säger inte att knarklagning är okej men man behöver ju inte göra döds chansen hundra gånger större för att ta de är ju isf bättre att se till att de görs ordentligt på rätt sätt om folk ändå måste ta skiten.

    Jag vet detta då jag har en väldigt nära relation med alla involverade förutom tjejen och offrets inneboende då jag endast träffat de 3 vid ett par tillfällen tidigare men aldrig gillat någon av dom…. men vet mycket väl vilka även de 3 är.

    • Sen han i Herrljunga är även samma som vart skjuten för ca en månad sen med och har med narkotika affärer att göra.

      Limmared är de antagligen fel person då de 2 som bodde hos han hade nekat att köpa av dom utan ville fortsätta med de kranar de hade så skulle den försäljaren försvinna så att de andra skulle kunna etablera sin verksamhet även i tranemo kommun därav varför jag misstänker fel person då 25 åringen bara va en dum snäll spring pojke

  2. L vill fråga ut rikspolischefen Dan Eliasson

    Delcitat

    Tre personer har dött vid totalt fem skjutningar under det senaste dygnet på olika orter i landet.
    Nu kräver Liberalerna att rikspolischefen Dan Eliasson ska berätta hur polisens analys ser ut och hur de ska bemöta den senast tidens utveckling.

    http://left4photo.com/uploads/3/8/7/1/3871576/6975426.jpg

    – Vi har tillskrivit justitieutskottet ikväll där vi begär att rikspolischefen ska berätta hur polismyndigheten arbetar med de här ärendena, säger Roger Haddad, Liberalernas rättspolitiska talesperson samt riksdagsledamot för Västmanland.

    Under de senaste 30 timmarna har fem skjutningar ägt rum i Västerås, Uppsala, Tensta, Malmö och Limmared. Tre av dem har haft dödlig utgång

    Liberalerna önskar att utfrågningen av Eliasson ska ske så snart som möjligt efter att riksdagen öppnar i september.

    Västerås klockan 15.38 fredag – Två personer skjuts med automatvapen vid en korsning i västra Västerås. En av personerna opereras för sina skador.

    Uppsala klockan 18.18 fredag – En man i 30-årsåldern hittas svårt skottskadad i närheten av en bil i området Stenhagen i Uppsala. Han förklaras senare död på sjukhuset.

    Tensta klockan 20.38 fredag – En 22-årig man skjuts efter att flera skott avlossats. Han förklaras död på sjukhuset senare under kvällen.

    Malmö klockan 23.30 fredag – Två personer skadas efter skottlossning på Lagmansgatan i Malmö. Den ena förs med ambulans till sjukhus den andre tar sig till sjukhus på egen hand.

    Limmared vid 19-tiden lördag – En man i 25-årsåldern träffas efter att skott avlossats i Limmared, sydost om Borås. Han förs till sjukhus men dör senare av sina skador.

    Slut delcitat

    Källa:

    https://unvis.it/aftonbladet.se/nyheter/a/MQ3OB/l-vill-fraga-ut-rikspolischefen

  3. Sömniga Limmared numera inte bara känt för Absolut vodka flaskorna och värdshusets enormt stora och goda wienerschnitzel. Utan också för dödsskjutningar.

  4. Ni som skriver om att döda, tänk efter. Döden är ett för lindrigt straff.
    Det är mycket värre att sitta inspärrad resten av livet med stränga häktesrestriktioner, inga besök, ingen läsning utom bibeln, ingen penna inget papper, ingen mänsklig kontakt, utom vakten som har nyckeln till friheten. Det kan man kalla straff.

  5. Till politikers och medias stora glädje håller Sverige på att globaliseras. Våldet kommer allt närmare den snälle fredsälskande svensken. Vi har haft fred i mer än 200 år. Men det ät uppenbart att det inte passar makthavarna. Därför importerar de kriminella och dysfunktionella individer i stor skala.
    Vad i h-e menar våra politiker? Måste det till en revolution för att de skall begripa.

  6. Detta är vad som behövs !!!
    ”Carl-Gustav raket gevär” men
    helt otroligt beskrivet i denna sång

  7. Alltså, det hela är handling och konsekvens:
    Vi tillåter politiker att släppa in klientel från kaosområden runt om i världen, områden där befolkningen aldrig kommit ur det medeltida klan-och-stamtänkandet, aldrig kunnat utveckla eller producera någonting konstruktivt, alltid låtit tolkare av ”läran” runt en pedofil sagofarbror bestämma hur ens samhälle ska se ut, gökat fram avkomlingar i en rent sjuk takt…de släpps in i vårt land, vårt Sverige, vårt självföraktande Sverige, ett land där ett av feminismens största misslyckanden styr och förstör, förgör.

    Det är så jävla dåligt av oss alla. Att vi låter brutalidioter styra oss. Det är under all värdighet. Det är mjukt och undergivet.
    Fy fan så fel det blir.
    Mjukhet och det femala drar oss ner inför våra mycket våldsamma motståndare.

    Vi är inte beredda att ta till våld. Vi vet inte längre hur man gör.
    Islam ÄR våld.

  8. …en stor polisinsats. Efter att det hänt.
    Det ska ju inte hända, överhuvudtaget, skjutningar. Det är alltså det förebyggande arbetet som inte fungerar. FÖRE-arbetet. Och folket på gatan utsätts för faran. Och ingen gör någonting åt problemet.

  9. Nu jävlar är det fart på babbarna, kan det var något med månen eller planeternas läge?

    • Nisse:
      Hade de nu inte ljugit om sin ålder och födelsedag,hade vi kunnat utreda detta i veckans horoskop.Tror förstås att det är deras Imamer som utfärdat dessa Europa runt fatwa…
      Boskapen är vanda hemifrån,att följa ledarkamelen.

  10. Som ringar på vattnet, (när man kastar i en sten) sprider sig nu islamska sederna,allt längre även ut till små orter,som sällan eller aldrig tidigare nämnts i pressen… Hur många har hört talas om Limmared tidigare ?
    Allt kan vi tacka de importerade muslimerna !

  11. Det vore bra om våra media undersökte och skrev fakta om det som händer i vårt land. I stället för att vidarebefordra vänsterpåståenden om Trump.

    • Samma sak har jag funderat över… Här skriver PK-organen utförligt om tågolyckor och våldtäkter i Indien.Över missväxt i Sydamerika ingående varför,och ger t.o.m. tips,hur dessa Indios skall undvika sådant framöver ! Inbillar sig dårarna på sina redaktioner,att dessa länder läser PK-skitblaskor från Absurdistan ?
      När det gäller muslimska inhemska brott,som sker i hundratal dagligen,ägnas på sin höjd några få kryptiska rader,på undanskymd plats och då oftast dagen efter,för att raderna skall genomgå deras censurgranskning,och obligatoriska pixling.

  12. Att politiker är oförnuftiga när de importerar våldet rill ett icke våldsamt land med civiliserade personer borde alla vara ense om. Men är vi betjänta av deras dåliga omdöme.

    • När väljare med dåligt omdöme väljer politiker med dåligt omdöme val efter val kan det bara gå åt helvete. När väl Sverige har raserats fullständigt både ekonomiskt och trygghetsmässigt kommer de som har orsakat detta bara att lämna över förödelsen till andra att reda ut. När detta sker hoppas jag att många Pursvenskar tar lagen i egna händer och agerar både domare och bödel samtidigt.

      • Ja, rent HYPOTETISKT skulle man kunna råka ut för att folk redan nu börjar uppmana sunda krafter till att börja skriva ”dödslistor” på folk som MÅSTE dödas fortast möjligt och att de förbereder sig väl genom att bunkra upp ammunition mm och planera. När staten väl kollapsar eller i samband med att invandrat t.ex. afghanskt och arabiskt slödder massmördar och våldtar kan folk RENT HYPOTETISKT passa på i det kaos som uppstår. Det kan gälla politiker, journalister, subversiva vänsterslödder till grannar, kollegor och andra socialdemoner (allt vänster) och icke-nationalister. Och så vill vi ju inte ha det.. Betänk vilket hat vanligt sunt folk känner redan nu mot grannar och kollegor, kultur”eliten”, journalister, kyrkan, som de vet hyser vänstervärderingar och vurmande för lögner och ljugarrasen, våldsraserna och allt låg-iq genetiskt avskräde och alla de yrkesgrupper som arbetat för att upprätthålla denna ondskefulla regim – poliser, ”försvaret” mm och att alla de röstat för det som nu sker i valen.

Kommentera