Lär sig att hata och förakta i Mosken14 responses to “Lär sig att hata och förakta i Mosken

 • Hj

  Ni här på Pettersson, hatar ni bara muslimerna eller har ni insett att de som sitter bakom spakarna? https://m.youtube.com/watch?v=pyie3BN9lyU

  Gilla

 • Hanna

  Hata, dricka kaffe, gå i moskén, hata, dricka kaffe, gå i moskén. Inte konstigt att ni aldrig uppnår vår levnadsstandard eller ens förstår varför! Fortsätt så men stanna där och kom inte till Väst och förstör!

  Gilla

  • NisseBerra

   Just det, hata, dricka kaffe, röka, gå i moskén, osv…. Har ni tänkt på det varför vissa multinationella företag aldrig förlägger produktion till vissa länder fastän lönerna i stort sett är noll där..??

   Gilla

 • gamgubben

  Undrar hur det ser ut i en moské på svensk mark?
  Har regeringen inte givit SÄPO uppdraget att kontrollera ännu.

  Gilla

 • Jhonsson

  Det är individer från dessa mordlystna och ständigt hatande folk, som Löfven och tidigare Reinfeldt tillåtit att invandra till Sverige. Det är dessa, som står för det dödliga och allt vanligare våldet. Det är dessa som invaderar akutmottagningarna och skapar otrygghet på våra sjukhus.
  Har våra politiker ingen som helst uppfattning om hur man tänker (om de nu kan tänka) i Mena-länderna? Förstår de inte att man importerar inbördeskrig?
  Vad måste hända för att de skall vakna?
  Vi måste stänga landet gränser. Här är redan nog med presumtiva terrorister. Skicka omedelbart alla IS- krigare i retur och återkalla deras svenska medborgarskap. Svenska politiker skall i första hand arbeta för sitt eget folks trygghet. Det har vi inte sett mycket av under de sista 15-20 åren. För de terrorattentat skett i Sverige vilar naturligtvis större delen avnansvaret på våra politiker. De pratar ju jämt om att de tar ansvar.
  Det är dags att ta det nu. Börja med att stäng Sveriges gränser.
  Sedan får vi se till att vi får en sverigevänlig regering snarast.

  Gilla

 • Lena

  Så länge islam finns kan det aldrig bli ett slut på våld och död

  Gilla

  • NisseBerra

   Och sedan finns de dom som ser Kim Jong-Un (NordKorea) som ett problem. Jämfört med invasionen av muslimer av främst Europa, vad kan Kim Jong-Un ställa till med….?? Tänk er framtiden, muslimer med en nativitet av 4-5 ungar per kärring plus nytt tillflöde från Mellanöstern hela tiden. Hur kommer då Europa att se ut om 50 år..??

   Gilla

 • centurion

  Mussarna hatar bögar och kristna över allt annat. De står där med sina ny-vässade knivar och väntar. Ändå är det bl.a. just dessa grupper som välkomnar med öppna armar och särade ben.

  Gilla

 • Tony

  Vi ser hatet från dessa figurer överallt, man mördar och slår ihjäl,man tränger in i stora horder på sjukhus och hotar personalen o.s.v o.s.v
  och vi har en regering som lotsas som det regnar

  Gilla

 • NisseBerra

  En mix av kristna och muslimer, det kommer aldrig att funka. ALDRIG! Och de som tror det är dumma i huvudet bortom de efterblivnas rike. Se vilka problem vi redan har med dem och värre lär det bli…. Och vart du än vänder dig på jorden där muslimer finns, nog fan är det problem alltid. Fattar inte hur dessa jävla low-life, fucking organismer kan ha krav på oss i den civilserade delen av världen..?? Åk hem till dit ni kom ifrån, kort och gott!

  Gilla

 • Stenbock

  Efter deras gymnastik-timma i Moskèn på fredagar,tycks benägenheten att lyda Allan,vara speciellt utpräglad !
  Läste om en sällsynthet som inträffat i natt.Efter en garagebrand i Rydebäck, greps redan någon timma senare en misstänkt.
  Den ”22-årige” sitter nu anhållen,och polisen har lagt locket på..Ja man kan ju i detta fall inte vara helt säker på,om det är en islamist eller kanske rent av en ”stackars EU-med borgare”.Anledningen till detta är,att Rydebäck än så länge är en de platser,som i stort varit befriade från importer.Bild från dagens HD:
  https://hds.imgix.net/HjeUQl9U6EG5DhoRY5mTH9l8R-I.jpg?w=1280&fit=crop&crop=faces%2Centropy&h=768&auto=format&q=60

  Gilla

 • Lena

  Avundsjukan går inte att bota.
  Då trampar de på länder som har lyckats bättre än deras, riktigt omoget.
  Framförallt borde de aldrig bosätta sig i dessa länder, dock så gör de det, varför ?
  De vet så väl att de själva aldrig kan skapa bra samhällen, då är det lättare att ta över redan fungerande samhällen.

  Gilla

  • NisseBerra

   Som en gökunge ungefär, kasta ut de övriga ägg som fanns i boet från början. Så att du får all uppmärksamhet av föräldrarna. Till slut blir mycket gökar kvar och inga ursprungliga fåglar….

   Gilla

 • Mm

  Vilka små kräk, typiskt muslimbeteende, vad har de i mitt land att göra, jag har inte givit PK folket och 7 klövern mandat att ta hit dem inte heller att bygga moskéer.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: