Stäng

14 reaktioner på “Lär sig att hata och förakta i Mosken

 1. Hata, dricka kaffe, gå i moskén, hata, dricka kaffe, gå i moskén. Inte konstigt att ni aldrig uppnår vår levnadsstandard eller ens förstår varför! Fortsätt så men stanna där och kom inte till Väst och förstör!

  1. Just det, hata, dricka kaffe, röka, gå i moskén, osv…. Har ni tänkt på det varför vissa multinationella företag aldrig förlägger produktion till vissa länder fastän lönerna i stort sett är noll där..??

 2. Undrar hur det ser ut i en moské på svensk mark?
  Har regeringen inte givit SÄPO uppdraget att kontrollera ännu.

 3. Det är individer från dessa mordlystna och ständigt hatande folk, som Löfven och tidigare Reinfeldt tillåtit att invandra till Sverige. Det är dessa, som står för det dödliga och allt vanligare våldet. Det är dessa som invaderar akutmottagningarna och skapar otrygghet på våra sjukhus.
  Har våra politiker ingen som helst uppfattning om hur man tänker (om de nu kan tänka) i Mena-länderna? Förstår de inte att man importerar inbördeskrig?
  Vad måste hända för att de skall vakna?
  Vi måste stänga landet gränser. Här är redan nog med presumtiva terrorister. Skicka omedelbart alla IS- krigare i retur och återkalla deras svenska medborgarskap. Svenska politiker skall i första hand arbeta för sitt eget folks trygghet. Det har vi inte sett mycket av under de sista 15-20 åren. För de terrorattentat skett i Sverige vilar naturligtvis större delen avnansvaret på våra politiker. De pratar ju jämt om att de tar ansvar.
  Det är dags att ta det nu. Börja med att stäng Sveriges gränser.
  Sedan får vi se till att vi får en sverigevänlig regering snarast.

  1. Och sedan finns de dom som ser Kim Jong-Un (NordKorea) som ett problem. Jämfört med invasionen av muslimer av främst Europa, vad kan Kim Jong-Un ställa till med….?? Tänk er framtiden, muslimer med en nativitet av 4-5 ungar per kärring plus nytt tillflöde från Mellanöstern hela tiden. Hur kommer då Europa att se ut om 50 år..??

 4. Mussarna hatar bögar och kristna över allt annat. De står där med sina ny-vässade knivar och väntar. Ändå är det bl.a. just dessa grupper som välkomnar med öppna armar och särade ben.

 5. Vi ser hatet från dessa figurer överallt, man mördar och slår ihjäl,man tränger in i stora horder på sjukhus och hotar personalen o.s.v o.s.v
  och vi har en regering som lotsas som det regnar

 6. En mix av kristna och muslimer, det kommer aldrig att funka. ALDRIG! Och de som tror det är dumma i huvudet bortom de efterblivnas rike. Se vilka problem vi redan har med dem och värre lär det bli…. Och vart du än vänder dig på jorden där muslimer finns, nog fan är det problem alltid. Fattar inte hur dessa jävla low-life, fucking organismer kan ha krav på oss i den civilserade delen av världen..?? Åk hem till dit ni kom ifrån, kort och gott!

 7. Efter deras gymnastik-timma i Moskèn på fredagar,tycks benägenheten att lyda Allan,vara speciellt utpräglad !
  Läste om en sällsynthet som inträffat i natt.Efter en garagebrand i Rydebäck, greps redan någon timma senare en misstänkt.
  Den ”22-årige” sitter nu anhållen,och polisen har lagt locket på..Ja man kan ju i detta fall inte vara helt säker på,om det är en islamist eller kanske rent av en ”stackars EU-med borgare”.Anledningen till detta är,att Rydebäck än så länge är en de platser,som i stort varit befriade från importer.Bild från dagens HD:
  https://hds.imgix.net/HjeUQl9U6EG5DhoRY5mTH9l8R-I.jpg?w=1280&fit=crop&crop=faces%2Centropy&h=768&auto=format&q=60

 8. Avundsjukan går inte att bota.
  Då trampar de på länder som har lyckats bättre än deras, riktigt omoget.
  Framförallt borde de aldrig bosätta sig i dessa länder, dock så gör de det, varför ?
  De vet så väl att de själva aldrig kan skapa bra samhällen, då är det lättare att ta över redan fungerande samhällen.

  1. Som en gökunge ungefär, kasta ut de övriga ägg som fanns i boet från början. Så att du får all uppmärksamhet av föräldrarna. Till slut blir mycket gökar kvar och inga ursprungliga fåglar….

 9. Vilka små kräk, typiskt muslimbeteende, vad har de i mitt land att göra, jag har inte givit PK folket och 7 klövern mandat att ta hit dem inte heller att bygga moskéer.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: