Imam misstänkt för inblandning i Bareclona-terrorn

ISLAM. En imam, Abdelbaki Es Satty, är misstänkt för inblandning i terrordåden i Barcelona. Han släpptes ur fängelse år 2012 efter avtjänat straff för narkotikabrott. Enligt moskén i Ripoll har imamen inte varit på sitt jobb sedan i juni.

Den spanska polisen har sökt igenom imamens bostad i Ripoll för att kunna fastställa om han är en av dem som hittats död i huset som exploderade i staden Alcanar i onsdags. Polisen misstänker att terrorcellen bakom dåden i Barcelona försökte tillverka sprängämnen i huset för att kunna utföra en större attack.

El Mundo

-Pettersson säger att nu får den spanska polisen och medierna passa sig. Misstänka att imamer följer koranens ord och arbetar för att döda de otrogna kan ge skadestånd till mussarna. Det är ju lika illa som att påstå att moskéerna i Sverige är stridsledningscentraler för islam…

5 thoughts on “Imam misstänkt för inblandning i Bareclona-terrorn

  1. Inbördeskrig brukar vara mellan olika parter i ett land.

    Inbördeskrig mellan svenska folket och det av regeringen importerade folket känns som en absurd tanke.

    Inbördes – krig = krig mellan inre makter!?

    Vi har främmande krigsmakt förlagd, jämnt fördelad över hela landet!
    Vi har främmande krigsmakt, unga, värtränade soldater i landet!
    Vi har främmande krigsmakt, vars soldater är hjärntvättade i landet!

    Jag är rädd!
    Känner du dig trygg?
    Alla muslimer är muslimer!

    • Så resoneras det upp till högsta politiska nivå i Spanien, Italien som exempel. Det är ett nytt slags krig helt enkelt. Erdogan anser att de som kommer ska föda många barn så att han-man kan ta över. Muslimska kvinnor demonstrerade mot terrorism. Ett hundratal plus några batikhäxor hade slagordet inte i mitt namn. En kusin till han de letar efter-A någonting skrek. De har två problem-det var en ung man med. Resten kvinnor i sina hucklen och trovärdigheten är på minus.En del som skanderat förut har utlöst bomber tre veckor efter.
      Jag tänkte på feministerna i USA, de brände BHn som blev en rörelse. Att stå och gapa på ett torg-ett litet så de skulle se fler ut räcker inte. Detta är alltså mödrarna till de som gått till imamen som radikaliserat ungdomarna. Föräldraansvar? Karlarna står de i gränden bakom och bevakar sina kvinnor? Ska de ha någon som helst trovärdighet kan de börja med att bränna hucklet

  2. Utmärkt grepp av den toalettpapperstillverkande jätten Lambi! Mönstertrycket gör sig utomordentligt väl i detta sammanhang och de diaboliska skrivtecknen torde här komma till full och riktad rätt. Denna piffiga prototyp kommer att bli en storsäljare på den europeiska marknaden och med all sannolikhet årets julklapp i jumboförpackning!
    Andreas 🙂

Kommentera