Cyklist påkörd i Malmö av beväpnad bilförare

INVANDRARBROTT. En cyklist blev påkörd av en bil vid Dalaplan på fredagsmorgonen. Cyklisten fördes till sjukhus med frakturer. 

Bilföraren greps av polisen på plats, föraren var utrustad för krig. Han bar stridsväst som används i försvaret, och dessutom skottsäker väst. Mannen var också beväpnad med en typ av granat som används på fotbollsmatcher, en stor kniv och en laddad revolver. Mannen, 23 år, misstänkt för vårdslöshet i trafik, vållande till kroppsskador och grovt vapenbrott.

-Pettersson säger att det är Malmö och snart hela Sverige…

Sydsvenskan

 

 

10 thoughts on “Cyklist påkörd i Malmö av beväpnad bilförare

  1. Undrar just om den notoriska kvastryttarinnan Jammeh-Stjernfeldt äger kännedom om det exakta antalet allmänfarliga brottslingar av denna kaliber som frekventerar det malmöitiska utrymme som nu förvandlats till en av Sveriges absolut hotfullaste zoner att vistas inom.

    Det är undertecknads djupt kända önskan att ovan nämnda kommunmarodör personligen och på ett kännbart sätt skall komma att erfara ett konkret exempel på det ”berikande” kulturkapital som tillåts förslava en hel region under vardagsterrorns systematiska tyranni.
    Åt envar efter förtjänst.
    Andreas 🙁

  2. Hade det där hänt i Köpenhamn och han blivit haffat hade han åkt in minst 12 månader på en gång. Direkt till häktet och ej frisläppt som han säkert blir här. Gängrelaterat,,då blir det 18 månader i stället. Men för fan, sluta vara så jävla tafatta.

  3. Försök förstå att vi är i krig!
    Försök förstå att vi har massor med individer som ser oss som fiender!
    Försök förstå att koranen säger att alla icke muslimer är fiender!
    Försök förstå att muslim är skyldig att följa islam/koranens krav!
    Försök förstå att alla muslimer ska bidra till att islam tar över världen!
    Försök förstå att vi har dem omkring, nära och bland oss!

    Jag är rädd!
    Känner du dig trygg?
    Gör du något?

Kommentera