Åtta skadade i muslimsk terrorattack i Ryssland

ISLAM. En person har attackerat flera människor med kniv i den ryska staden Surgut. Sju personer, åtta enligt vissa källor skadades i attacken innan gärningsmannen sköts till döds av polisen. IS har tagit på sig attacken enligt RT.com.

 

7 thoughts on “Åtta skadade i muslimsk terrorattack i Ryssland

  1. Putin kommer aldrig likt dom Svenska fåntrattarna i regeringen här att vika ner sig, här kommer Medeltids idioterna att få det varmt om öronen, och där finns inget annat än hårda tag som biter på dessa dårar.

  2. Den som inte inser att det här är organiserat lär bli varse om det i framtiden. Tredje världens makthavare har inga militära resurser att sätta emot stormakter som USA och Ryssland däremot kan de översvämma oss med personer som har mord i sinnet och vill få en bättre tillvaro för sig eller sina närmaste. Vissa personer offrar sina liv för att få en bättre tillvaro i det nästkommande livet utlovat av religiösa ledare och den stora massan får då ett mer angenämt liv i våra länder.
    Att vi t o m påskyndar den processen med olika bidrag gör oss till mindre insiktsfulla än de neandertalare som utrotades för fler 1000 år sedan.
    https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/12/02/harmagedon-svensk-politik-i-ett-notskal/

    • Polisen i många länder tycks vara mer på hugget de skjuter först och frågar sen. Denna metod är mycket kostnads och tidseffektiv. Vi bör snarast få en statschef av Putins kaliber.

  3. Vore det inte för bromsklossen, tomhylsan och sänket Röven, så skulle vi kunna göra gemensam sak tillsammans med Vladimir och Pekka. Och tillsammans förpassa muhammed till stenåldern, där de hör hemma.

  4. Frid vare med er bröder och systrar. Ryssen må vara en lurig en, men Putten verkar ädå rätt harmlös jämfört med vår egen IL-JUNG-DUM.

Kommentera