Man skjuten i ansiktet i Tensta – död

INVANDRARVÅLD. En man har skjutits i ansiktet vid Risingeplan, Tensta i Stockholm. Den skadade mannen fördes till sjukhus, där han avled.

En stor grupp på c:a 50 personer tog sig till Karolinska sjukhuset dit mannen fördes. Där uppstod en extremt hotfull situation.

Polisen

-Pettersson säger att de nya svenskarna skjuter fortare än jag skriver…

19 thoughts on “Man skjuten i ansiktet i Tensta – död

  1. Och det här med att ”Gängen ska knäckas”, hur går det med det då..?? Att ”Gängkriminaliteten ska knäckas” ska Löfwen sagt på nån pressträff efter något möte i våras. Det som mest verkar hända är att vi får se att svensk polis och rättsväsende är fullständigt chanslösa mot de här grupperingarna….

  2. Eller journalistpacket kanske borde konfrontera ledande politiker med tuffa frågor om just detta med alla skjutningar nu. Det vore kanske kul att få höra vad respektive partiledare tycker om saken och vad som bör göras åt det. Men det verkar ju vara ett jävla no-no, det här, att yttra sig om…. Typ, locket på, och hoppas att det går över. Verkar vara taktiken för tillfället.

  3. Läste nånstans att Löfwen förfäras över det i Barcelona. Han borde kanske bekymra sig mer om skjutbanesverige, särskilt efter sista dygnets alla skottlossningar. Finns det ingen jävla politiker i landet med lite stake i som kan ta bladet från munnen. Nu börjar det bli rätt allvarligt det här och det tycks ju bara öka. Kriget är det redan här nu, eller..??

    • du är inte ensam om detta, inte ens LÖGNMEDIA
      hänger med i evenemangen…nämns där inte ens i
      dagens rubriker, bland nyheterna (ännu 02:00 iaf)

  4. Ahmed schooter hpå Hassan schom schooter hpå Abdul schom…jak väät inte pa denn, do väät. Dann arr Ahmed!

  5. Vill inte direkt påstå att jag vill fira.Men måste erkänna att jag kände behov av,att dela med er av denna Video:
    https://www.youtube.com/watch?v=B8wMGzlyb1M
    Paret på bilden är dryga 70 år och denna video harBoo
    delats 62 miljoner gånger… Behöver väl inte skriva att de hör hemma i Tyskland.Därtill liksom övertecknad blivit bitna av Boogie.

    • Stenbock
      Ja visst är boogie härligt , tror dock inte att jag idag hade klarat det med den finess som de två gjorde.
      Saknade en vid kjol på damen det gör susen !

  6. Ja, senaste dygnet har kulturberikarna och pensionräddarna verkligen gått bananas, är det månne någon ny högtid som skall invigas eller avslutas, kanske ramadan 2.0 2017.

  7. Löfven har slutat att förfäras och slutat att fördöma och slutat att besöka och slutat att prata med sina partivänner och -ovänner om denna tradition av uppgörelser som alltid präglat rättsstat en Sverige.

    Wallström kunde väl erbjuda sig att medla bland alla klaner i vårt land. Det är ju en miniatyr som rymmr världens alla konflikter. Hon behöver inte ens lämna landet för att bedriva utrikespolitik. Svenska medborgarna är livstids dömda att betala för denna avskyvärda utveckling.

    Dysfunktionella politiker. Dys-funktion.

    Om inte vårt eget våldsmonopol klarar uppgiften eller ens får utöva det behöver vi förstärkning från andra länder.

    • @Hönsmamman
      Det finns faktiskt en gentjänst att utkräva vad gäller hjälp från andra länder! Det är en riktigt gammal tjänst som den svenska armén svarat för i ett annat land. Men länders gentjänster räcker över många generationer, här handlar det om heder och ära!

      Vet inte om herr Putin känner till detta, någon får väl informera honom när vi får det för jävligt i Sverige! Men så här är det: 12 mars 1610 intågade svenska trupper i Moskva. De kom inte som erövrare utan folket kom ut och möte svenskarna som vänner.

      Läs hela historien på:
      https://ideellkulturkamp.com/2017/03/12/arsdagen-av-svenskarnas-intag-i-moskva/

      Om nu inte 7-klövern förstör den Svenska neutraliteten!

  8. För en tid sedan sade Löfven: ”Vi skall ta krafttag mot gängkriminaliteten”.
    Jaha och hur gick det sedan?
    Inte mycket har sedan dess hänt i den vägen. Men så är det med Löfvens löften, stora ord men ingen handling.
    Löfven och hans regering måste bytas ut med det snaraste.å

Kommentera