Lägg ner SVT

PROPAGANDA. I går klockan 22 sände SVT Opinion en debatt om asylrätt och om Sverige ska stoppa utvisningen av de illegala invandrarna från Afghanistan.

SVT lät den ekonomiskt oberoende och rike kommunisten Mikael Wiehe inleda med en sång som önskar de illegala välkomna till Sverige, detta för att få tittarna i stämning och på rätt spår. Opartisk och bra…Om det tycker Pettersson, Så säger du upp din TV-avgift

SVT Opinion

 

33 thoughts on “Lägg ner SVT

  1. Det ser ut som att tv-licensen kan komma att läggas på skatten bara inom några år. OM så blir fallet, så kan jag säga att det inte löser problemet. Finns bara en lösning: lägg ner SVT.

    Du borde lägga in ett ställe där man kan rösta om det och försöka driva vidare opinion för det. Många Svenskar verkar vilja lägga sig inför problemet istället för att ta bort problemet. SVT har spelat bort sin roll och är inte längre relevant. Deras s.k. inspektörer från Radiotjänst är också högst otrevliga i sitt agerande och jag har personlig erfarenhet från att dom kommit och envisas i många, många år att jag har en TV någonstans även fast jag inte har det, så… ju snabbare man blir av med dom, desto bättre!

  2. Hela etablissemanget har blivit en megafon i indoktrineringskampanjen av svenska folket till att bli jalallare till den mångkulturrella diktaturen

  3. Hönsmamman; Himla snyggt upplägg. Kontra med Lock-out ! SKRATT ! Vad kan dessa s.k. strejkare hota med att undanhålla oss ?

  4. Problemet är att de generösa flyktingkramarna aldrig ser eller förstår konsekvenserna. De trampar på Sveriges befolkning genom att vara obegränsat generösa med deras pengar. Man rycker egenhändigt insamlade resurser ur händerna på Svenska befolkningen och deras familjer och delar ut till främlingar, som inte har minsta anknytning till Svenska samhället. Är det att vara ansvarsfullt god, så säg? Jag tycker det verkar mer som små barns outvecklade sinnen.

  5. Mycket bra av Ann Heberlein att hon satte kommunisten Alexander Bengtsson på plats, han fick sen knappt fram ett ord, han blev
    väl överraskad över att han inte som brukligt är att
    kommunister får hålla på att gagga oavbrutet.
    Och Gåsleverproletären M.Wiehe har ännu inte fått in i
    skallen att Svensken inte vill ha med kommunismen
    att göra.

  6. Det fanns personer med rakt motsatta åsikter till Mikael Wiehe också precis som det ska vara i en debatt. Folk kan sedan avgöra själva hur de ska tycka.

  7. Vad man som TV-tittare inte riktigt förstod var varför SVT bjöd in två väljare som röstar på Vänsterpartiet för att debattera asylfråga med två politiker från två olika partier.

    Kommer det omvända då att ske att två väljare från Sverigedemokraterna och Moderaterna kommer att debattera mot två politiker från V?

  8. Ännu ett påtagligt löjeväckande spektakel, gunstbevåget iscensatt av statens främsta propagandaorgan SVT, har utspelats framför de glesnande tittarskaror som alltjämt mäktar åse dessa abderitiska aktstycken till den etnopluralistiska anarkins fromma.

    Således generas man icke inför att invitera några för det korrupta etablissemanget nyttiga byfånar, omsorgsfullt utvalda bland de erkänt moraliskt handikappade och sekunda celebriteter vårt land i så rika mått förbannats med.

    Regimens tragikomiska despoti har bland annat tagit sig uttryck genom gödsvinsvänsterns gamle gitarrgalt Wiehe, vilken i sällskap av representanter för kalkonfeminismens kluckande korankonkubiner desperat söker legitimera Sveriges kapitulation inför den importerade ockupationsmakt som nu dikterar villkoren för hur rikets migrationspolitik skall föras.

    Andreas, i elegiskt tillstånd över nationens vidriga vanskötsel.

  9. Ibland får man bita i det sura äpplet och ge svt ett klick. Men det blir en sur eftersmak av extremt vinklad valupptakt och tankar om vad som komma skall. Jag menar: PropagandaTV sätter ribban för hur det kommer att se ut fram till hösten 2018. ”-Huka er gubbar, för nu laddar han om”
    Svenska folket kommer däremot att ha bättre på fötterna vid nästa val, inte alla, men många. Nu har det blivit för lätt att genomskåda s.k. media. Igen och igen…

  10. SVT skall vara ett opolitiskt och neutralt mediaföretag och vad gör de? Jo låter samhällsomstörtande åsikter framföras i direkt TV.
    Vi har en myndighet som tagit ett beslut och de är retur till Afghanistan. Då är det det som gäller, och inga dåraktiga personer vilka föses fram av SVT, ska kunna ändra ett myndighetsbeslut.
    Då är vi ytterst nära anarki vilket är motsatsen till demokrati.

  11. Jag tycker att det framkom rätt tydligt för TV-tittarna vilka som ville att lag och ordning bör följas i asylrätten och vilka som inte tycker att den behöver följas.

  12. HBTQ-feminist till programledare i Opinion Live…?? Hur länge ska vi få dras med denna Blinda Olsson..?? Och sedan säkra kommunister, som Wiehe och den där mupp-Alex. Är det nåt slags normaltillstånd på SVT med denna grava vänstervridning..??

    • Den dag Blinda pensioneras, kan man alltid ta in exempelvis Linnéa Claeson…. Hon verkar ha rätt värdegrund för jobb som programledare på SVT.

  13. Var inte detta det slutgiltiga beviset för att SVT övergett sin opartiskhet? Pinsamt!

    Fast kastar man in Regina Lund och Kommunist-Wiehe som försvarare av öppna gränser, vet man att den andra sidan förlorat kampen.

  14. Che Guevara, Jackie Arklöv och Fidel Castro hade bjudits in av SVT om de hade kunnat.
    Märkligt att inte Göran Greider va med?

  15. Skrev ju i går att Österrike satt in sin militär vid gränserna mot Italien,och Balkanländerna.Redan första dagen gav detta resultat.På och under godsvagnar fann soldater 40 lyckosökare som sökte smyga in i alplandet.Dessa blir/blev nu returnerade till Italien….:
    http://imgl.krone.at/Bilder_skaliert/2017/08/17/Brenner-Einsatz-angelaufen-40-Illegale-auf-Zuegen-Kontrollen-gestartet-Story-583929_310x175px_5e778f492ceaeab91b2806bdf17f31bd__brenner_jpg_1567162_310.jpg

    • Jag önskar att de började lösa problematiken med nackskott istället precis som de judiska bödlarna gjorde mot miljoner vita kristna i Sovjet (av våra ”folkvalda”, de som valt dem, och mediafamiljerna först och främst).

  16. För B-artister som Wiehe mfl är tillfällena små då dom får synas i tv och skulle han mot all förmodan råka säga någonting annat än PK så är han död som skitartist han är dessutom mångmiljonär och slipper babbarna runt sina knutar ,jag såg att det var några som kallade ”barnen” för ungdomar för att undvika idiotförklaring av sig själv ,orkar inte höra/se hela skiten och byter kanal ,jag kollar sällan på svt nuförtiden ,,jävla propaganda hela tiden

  17. Har inte SVT några stilister längre? Belinda är inte bara värdelös som programledare utan är klädd så man måste blunda när hon är i bild. Hur kan de klä på henne en långärmad, höghalsat svart tält en varm sommarkväll? Det kanske skulle närma sig vår nya adelsdamers klädsel.

  18. Såg debatten i detta detta partiska program.

    Som arbetarkille så kan jag bara säga att nya moderaten Ann Heberlein, var den som hade förnuftet. Klok som vanligt.

    Fanatiske Alex från Expo och den åter svamlande Mikael Wiehe, har definitivt inget gemensamt med vad en majoritet av svenska medborgare tycker.

    För svensk ”arbetarklass”, är de bara en belastning.

  19. Verkar som SVT mer och mer blir en klubb för inbördes beundran i takt med att tittarunderlaget sviker.
    Inga problem med det, vi har gott om klubbar för entusiaster av alla slag så länge det är fritt val om man vill sponsra det eller inte.

  20. Om det är en sittstrejk av icke-jobbande, icke-medborgare, illegala besökare så vore det på sin plats att jobbande, medborgare, legal befolkning som betalar för deras uppehälle lockoutar dem.

    Lock out.

    • Hur många har han släppt in i sitt hem och på egen bekostnad? Eller är det återigen det vanliga hyckleriet att någon annan ska ta ansvar och kostnadstäckning?

      • Så går det till när man släpper in i studio s.k. artister för att blanda sig i politiken. Var var Schyffer och Betner någonstans ?

  21. Jag tänker inte glädja SVT play med något klick, utan konstaterar bara att jag mår bäst av att negligera den hopplöst vänstervridna propaganda-apparaten.

    Deras ständigt malande om minsta grej som man kan klandra SD och Trump för är enbart patetiskt och tröttande.

    Om de arbetade enligt premisserna de anger på sin hemsida, så skulle de istället lägga energin på att ställa sju-klövern till svars för ett sjunkade Sverige!

  22. Bara att se Expo dåren Alexander Bengtsson kan få en att spy. Denna Goebbelsliknande figur smalt ansikte små stickande ögon. Bra att Ann Heberlein röt till och bad honom hålla käften.

    • Själv har jag fler än en gång tänkt på hur en liten fyrkant nedanför näsan skulle få honom att likna en viss person. Snedluggen finns ju redan där…

Kommentera