Platser där islam är missförstådd

ISLAM. Av någon oförklarlig anledning blir den perfekta religionen Islam regelbundet missförstådd för terrorism i Allahs namn.

De senaste åren har missförstånd skett i…

Indien och Sudan och Algeriet och New York och Pakistan och Israel och Ryssland och Tjetjenien och Filippinerna och Indonesien och Nigeria och England och Thailand och Spanien och Egypten och Bangladesh och Saudiarabien och Turkiet och Marocko och Jemen och Arkansas och Frankrike och Uzbekistan och Gaza och Tunisien och Kosovo och Bosnien och Mauretanien och Kenya och Eritrea och Syrien och Somalia och Kalifornien och Kuwait och Virginia och Etiopien och Georgien och Jordanien och Förenade Arabemiraten och Louisiana och Texas och Tanzania och Illinois och Australien och Pennsylvania och Belgien och Danmark och Östtimor och Qatar och Maryland och Tadzjikistan och Nederländerna och Afghanistan och Tchad och Kanada och Kina och Nepal och Maldiverna och Argentina och Mali och Angola och Ukraina och Uganda och North Carolina och Tyskland och Arizona och Libanon och Iran och Kazakstan och Sverige och Azerbajdzjan och Irak och Skottland och Makedonien och Bulgarien och …

… och ganska mycket mer överallt där islam tas på allvar:

 ”O ni som tror! Bekämpa de icke troende som  är nära dig, och låt dem finna hårdhet i er,  och vet att Gud är med dem som gör sin plikt ”

Koranen, Sura 9:123

14 thoughts on “Platser där islam är missförstådd

  1. Tittade och lyssnade på ”opinion live” ikväll, paula b och ann var bra , när barnen på medborgarplatsen visades ……..då finns det en lapp med texten, ” jag vill att mina barn får stanna”…………………..ett barn som har barn !!!
    Skräpsverige som går på alla lögnare !

  2. Som nån skrev… miljoner efter miljoner verkar kunna läggas på parasiter år efter år efter år… fattar inte folk att dt inte fungerar med dessa bedragare i västvärlden???

    • Svaret på frågan är nej folket förstår inte smack av vad som händer runt om kring dem varje dag. Svenska folket är sååå hjärntvättade så de är bortom all räddning.

  3. Islam är ett djävla skit nu har det kommit ända hit. Babbarna vill inte att vi svenskar skämtar med dem, ha ha

  4. Och kommunisten här hemma vill nu slänga ytterligare 47 miljarder på dom så kallade utanförskapsområdena, han tycker att dom är utsatta grupper, märkligt för han anser aldrig att den Svenska gruppen Fattigpensionärer är en utsatt grupp, detta trots att dessa inte får
    månaden att gå ihop? Nej dom som redan kostat samhället astronomiska summor och lidande för många ska fortsätta att gödas. Det blir mycket billigare att slänga ut dem!

  5. Gamla Sovjet och DDR är nära. Är man rädd för islam klassas man i läkarjournalen som psykfall med diagnosen islamofob. Man är alltså psykisk sjuk om man är rädd för islam. Hur kan man tillverka en sjukdom av rädsla och religion.

  6. Forna kommunistiska Sovjetmetoder på väg att användas i Sverige för att knäcka människor som mår psykiskt dåligt av de negativa effekterna av massinvasionen av muslimer.

    Islamofobi – en åsikt som nu börjat föras in som en diagnos i patientjournaler

    https://ledarsidorna.se/wp-content/uploads/2017/08/Skärmklipp-2017-08-17-06.01.24.png

    https://ledarsidorna.se/2017/08/islamofobi-en-asikt-som-nu-fors-in-i-patientjournaler/

  7. Krigets, tortyrens, stympningen, halshuggningens, syraattackens, terrorns, förtryckets och medeltidens religion.

  8. Detta borde skickas till varje person som röstar på sjuklövern!
    Gärna i rekommenderat brev till politiker och B-kändisar…

    De som hävdar att ”berikarna” är fridfulla.

    Likaså hävdar muslimerna detta själva ”Islam har kommit för att sprida frid. ”

    Varför är det då oroligheter, övergrepp, terror och krig överallt där muslimerna är närvarande?

    • Dom menar -”bunta ihop dom och slå ihjäl dom” översatt från barbariska språkets ”sprida frid”.

Kommentera