En pensionsräddare i Tyskland berättar

En Afghan som i Tyskland utförde en attack med yxa, förra året berättar! Videon är inspelad före attacken. Han kom till Tyskland som ”ensamkommande flyktingbarn”! Han drabbades av den muhammedanska mordlystnaden. Videon spelade han in innan han gav sig ut på stan med yxan!

5 thoughts on “En pensionsräddare i Tyskland berättar

  1. http://imgl.krone.at/Bilder_skaliert/2017/08/17/Illegale-Migration-Bulgarien-baut-Grenzschutz-aus-Militaereinsatz-Story-583901_310x175px_51db9af8d06abc87554575e6ca74d8a1__anhang_8__jpg_1567083_310.jpg
    Bilden ovan från dagens Krone,som visar en del av gränssäkringen:

    Skrev ju i morse,om hur Österrike nu säkrar sin gräns mot södra grannländerna,med bl.a. militära insatser.
    Nu på middagen meddelas att Bulgarien gör samma sak.Dessutom bygges ett högt staket vid gränsen mot syd, som skall hindra lycksökarna.
    I går skrev Mimi N om,hur nu smugglarna skickar i väg gamla vrak,fyllda med äventyrare från Turkiet, mot Rumänien.
    ”Svittsaren” och de andra dårarna i regeringen,får nu söka planera för än fler direktförbindelser med flyg,mellan arabländerna och Absurdistan.

    • En ny grupp som vi snart tvingas komma i kontakt med är
      Pakistaner. I går ”firade” dessa sin 70-åriga självständighet från Storbritannien.I intervju beklagade dessa islamister sig över hur dåligt förhållandet är i landet.En av dem uttryckte att han gärna ville bosätta sig i västerlandet.(läs Absurdistan) I digitala tider är inget land långt borta,och troligen vet de redan att inom EU kan de ligga på rygg, äta och bo gratis,utan att behöva slita och släpa….
      Mord,rån och våldtäkter bestaffas lindrigare än park-syndare !

      Om någon nu önskar stå och välkomna dem vid gränsen,ser deras fana ut så här:
      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/32/Flag_of_Pakistan.svg/300px-Flag_of_Pakistan.svg.png

  2. Det svinet ska hängas.Det var tacksamheten han visade mot Tyskland för att dom bjöd in honom.Det måste finnas hur många kräk som helst av denna sort.

Kommentera