Muslimerna är apornas och svinens avkommor

ISLAM. Rubriken ovan är lite omgjord. I originalet stod det judar och det är nog förklaringen till att det inte väckt så stor uppmärksamhet.  

En imam vid en moské i Helsingborg kallade judar för apornas och svinens avkommor.

I Helsingborg hölls i slutet av juli demonstrationer, som har blivit polisanmälda för att det har förekommit antisemitiska uttalanden.

Det var imamen Samir el Refari som kallade judar för apornas och svinens avkommor är imam vid en välbesökt moské i Helsingborg.

Vad ni är noggranna med detaljerna i talet. Jag minns inte alla detaljer, för det var improviserat. Jag hade vägarna förbi en demonstration, och ungdomarna som känner igen mig sa att jag måste hålla ett ord, säger imamen Samir el Refari.

Han påpekar att detta uttryck är vanligt förekommande i Mellanöstern och det syftar på extremistiska israeler som ockuperat Palestina. Men nu när det har blivit uppmärksammat, skulle han kanske vara mer försiktig med att använda det uttrycket, säger han.

Moskén i Helsingborg där imamen predikar, är en av de två mest välbesökta moskéerna i staden.

-Pettersson säger att imamen ljuger. Det var inget improviserat tal, Samma ord står på ”palestiniernas” hemsida och att påstå att det syftar på de extremisraeler som ockuperat ”Palestina” är också lögn, uttrycken och förföljelsen av judar fanns långt innan staten Israel bildades.

Imamen hänvisar också till att det är vanligt i Mellanöstern och det tror jag på. Men i Mellanöstern är det tillåtet att slå kvinnor och vanligt med mord och krig, tycker han att det också ska vara tillåtet i Sverige?

Till media och myndigheter vill jag ställa frågan: Var är konsekvensneutraliteten? Om någon hade kallat muslimerna för det jag gör i rubriken hade det varit förstanyheter i en vecka. Åtal för hets motfolkgrupphade redan varit väckt och politiker hade stått i kö för att fördöma.

Tidigare på bloggen…

Sveriges Radio

31 thoughts on “Muslimerna är apornas och svinens avkommor

    • Sandra
      Det påminde mig återigen om de sovjeter som vi hade tekniskt samarbete med på 70-talet.
      När de hade besökt oss i Sverige så på avskedsmiddagen tackade de de svenskar som hade arrangeragerat det hela med …………..

      ..”vi har aldrig tidigare besökt ett land där kommunismen fungerar, nu har vi” !

  1. Svenska folket måste ta reda på sanningen om islam och det illa kvickt.
    Det går inte att blunda för ondskan som sker dagligen mitt framför näsan på svensken.Ta reda på varför islam är här,och målet islam har med att kolonisera västvärlden stället för att sitta på räven och glo på tv och dator efter jobbet/skolan.Politikerhelvetet har sålt ut oss till djävulen själv och hans lakejer och du/vi alla får betala för att uplånas.Ja så illa är det vare sig du/ni vill ta till er detta,se er omkring detta är bara början på helvetet ,Sverige står bokstavligt talat i brand och politikerhelvetet är ryggradslösa massinvandringsaktivister socialister/kommunister/liberaler som jublar över det inferno de skapat för hela vårt folk och land,de är helt euforiska av ondska förklädd till godhet,vilket vi ser helt öppet nu tex den illegala sittdemonstrationen på medborgarplatsen i Stockholm utförd av vuxna män från afghanistan,Afghanistan där 22 av 24 provinser är trygga enligt en norsk studie.
    Lyssna på vad Walid Shoebat har att berätta, han är fd muslim och Plo terrorist nu omvänd till kristendomen.Har har gedigen kunskap om mellanösterns historia förr och nu,koranen och bibeln och man får en unik inblick i vad som händer nu och vad som har förutsagts i bibeln för flera tusen år sedan, mycket klarnar,pusselbitar kommer på plats och ja bedöm själva.Walid berättar utifrån ett mellanöstern perspektiv ,mycket intressant.
    Här i videon nämner han bla Sverige och andra länder i Europa som finished,och han förklarar varför vi är översvämmade av muslimska män från dysfunktionella klankulturer.

  2. Jag tror att om DU skrivit samma rubrik som muslimerna i Helsingborg, så hade du varit anmäld och fått skaka galler fortare än du kunnat säga Hets mot folkgrupp.

    I Sverige finns uppenbarligen en uppsättning lagar för muslimerna och en för oss andra.

    • Jag börjar tro att muslimerna som kommer hit är diplomater. Dom verkar ju ha diplomatisk immunitet.

  3. Förvånar mig inte ett dugg o politiker o sk Svensson hejar på kanske inte så muntra när de själva sitter på spettet

  4. Vi måste börja försvara oss mot dessa folk som hyllar våld pch mord.
    Inte ta hit dem och försörja dem!

    • frågan är, hur skall vi få 87:an att inte slå
      dövörat till…då halva befolkningen inte kan
      sova om nätterna, p.g a. vanskötsel av vår
      gemensamma egendom…SVERIGE

  5. Angående Rubriken. Jag tycker att detta borde anmälas, att förolämpa grisar och apor borde vara hets mot djurgrupp, grisar är goda på julbordet och apor roar barn i djurparker.
    MUSLIMER blir ingen glad av och allt de gör är att skapa problem för sina medmänniskor, de borde förbjudas och stoppas från att komma till Sverige och snylta och begå brott och leva på bidrag….-UUUUUUT!

  6. Om man jämför Judar med Muslimer i ett avseende så borde man kunna göra det i ett annat. Ta t.ex dödslägren som judarna blev satta i för att Hitler påstod att dom var farliga. Vad är Muslimerna då? Dom håller på att förstöra hela jorden och man borde uppföra ett förintelseläger för dom där dom likviderades. Fakta kvarstår att muslimerna har gjort flera hundra gånger mer skada än vad judarna hade gjort. Det låter hemskt men borde det inte dyka upp en ny Hitler som tar hand om muslimerna på bästa tänkbara sätt, precis som han tog hand om judarna.

    • Några fler förintelseläger ska aldrig mer få förekomma oavsett vilka man skulle vilja placera där.

      • Det var heller inte andemeningen i min kommentar.
        Vitsen var att Hitler upprättade dessa läger för att ta kol på människor som i hans tycke uppförde sig illa.
        Min åsikt var att judarna uppförde sig som små gulliga kissekattungar om man gemför dom med muslimerna så muhammedanerna har vi större anledning att likvidera i dag än vad Hitler hade med judarna.
        Därmed inte sagt att jag vill uppföra nya förintelseläger.
        Jag menar bara att världen skulle behöva någon som Hitler ( förutom lägren då ) som kan ta kol på muslimerna för dom har förbrukat förtroendet att få kallas för människor.

      • Jag håller med Pettersson. Men titta på hur många människor som vi har på jorden som helst av allt vill se dessa varelser utrotade, men inge gör något åt det. Dom bara fortsätter att mörda och förstöra allt som vanliga människor tycker om och som inte går att återställa.

  7. Läser man de gamla sagorna i Tusen och en Natt är imamens språkbruk inte främmande i dessa sagor. Men där används det inte om judar utan bara allmänt om personer som dyker upp i sagan. Med det vill jag säga att språkbruket antagligen är mycket gammalt samt att en person från Mellanöstern inte förstår hur språkbruket kan uppfattas i Europa. Ingen ursäkt från min sida dock, att vara kritisk till staten Israel och dess politik är en sak men man kan uttrycka detta på ett mer intelligent och sansat sätt och dessutom inte dra in judar i allmänhet.

  8. Jag undrar om inte uttrycket ”apors och grisars avkommor” är hämtat ur Koranen eller haditerna, och som sådant väl oantastligt för muslimerna?

  9. Det var min första tanke också, att använda ordet muslimer i stället. Det räcker ju att se hur de beter sig här. Tänk dig att tvingas bo i ett område bebott av araber, det vore ett straff värt namnet….

    • Kan jag skriva under på ”Berra”…Inte en lugn stund bortsett på förmiddagarna fram till kl. 11 ! Sitter man ute på balkongen ljuder arabisk musik från alla riktningar.Gatan bredvid utgör startramp för deras BMW`s och Mercedesar.Tutar,gasar och bilfönstren öppna,så ljudet från deras CD-förstärkare hörs kilometervis.
      När de sedan konverserar med varandra,på sina promenader är det som när ”hesa Fredrik”,tjuter i dimman…. 🙁
      Nu Ali,är det tid för din ”tumme ner” !!!

  10. Ett utmärkt inlägg på allra högsta politisk-intellektuella debattnivå. Pettersson glänser – med förnuft och mod på den absolut bästa nyhetssidan.

    I det geografiska område som benämns ”Sverige” där man får sparken och yrkesförbud om ens granne på fyllan säger najgårrbulle..

  11. Den här rubriken hade vi med fördel kunnat vara utan, även om det i texten finns en förklaring.

    • Gorm – twittervänstern över hela världen var blixtsnabb när det gäller attentatet i Charlottesville och vrålade ”om terroristen vore muslim skulle Trump twittrat med en gång och hela natten lång”.

      Men visst kan Expo ta en skärmdump och hänga ut Pettersson…. och Pettersson lär aldrig få en chans att förklara kontexten.

      • Pettersson har varit uthängd många gånger, av Expo och andra. Jag tror inte det hjälper om de vill tysta oss, däremot ger det gratisreklam vilket är bra eftersom vi inte annonserar eller tar betalt som Google och Expo. Organisationer som är beroende av sina annonsörer och bidragsgivare.

Kommentera