Dramatisk ökning av antal outredda brott och antalet poliser sjunker

INVANDRARBROTT. I fyra av landets polisregioner har antalet outredda brott ökat dramatiskt sedan förra året, skriver SvD. I region Nord med 13 procent och i Stockholm med 5,5 procent.

– Det har varit väldigt många skjutningar på allmän plats. Vi har aldrig sett något liknande förut, säger polismästaren Torbjörn Nilsson i Stockholm.

Samtidigt är han nöjd med att under det senaste året ha redovisat 500 fler förundersökningar till åklagare än förra året.

I landet i stort ligger ökningen av outredda brottsutredningar på 1,3 procent sedan i fjol.

Samtidigt larmar polisfacket att antalet poliser i Sverige sjunker, detta trots löften om motsatsen enligt Sydsvenskan. (betalvägg så ingen länk).

-Pettersson menar att poliskåren är tillräckligt stor för svenska brottslingar, men politikerna hade tydligen trott att det skulle gå att fylla på med hundratusentals ”nya svenskar” utan att öka antalet poliser, och lärare, och sjuksköterskor, och socialassistenter osv.

Sanningen är att det är antalet invandrare som är för högt. Stäng gränsen börja repatriera, inför arbetsplikt för friska människor, minska bidragen…

Den grova invandrarbrottsligheten kostar en hel del, i mänskligt lidande och i pengar…

12 thoughts on “Dramatisk ökning av antal outredda brott och antalet poliser sjunker

  1. Systemet går ut på att flytta egendom från svenskar till nysvenskar som är bombsäkra röster på vänstern.

  2. Medborgarnas säkerhet är inget våra politiker är intresserade av. Lika lite är de intresserade av att vi skall få den sjukvård vi betalar för.
    Det är numera endast en sak som R före allt annat och till vilken de slussar våra skattepengar.
    Ni vet vilken.
    Magdalena Andersson behöver ändå mer. Hon och S har hittat på mer än 50 nya skatter av olika slag.
    Dags att byta ut Löfven & Co.

  3. Allt i akt och mening för islam att utan onödig blodspillan få ta över vårt land och bilda det nordliga kalifatet?
    Ska vi verkligen acceptera detta svek?
    Nej och åter nej rösta på SD 2018 eller riskera ett blodigt inbördeskrig.

  4. Få ordning på brottsligheten, när Polisens uppklarandeprocent ligger runt 2%?

    Inte en chans.

    Bättre lägga ned hela denna ineffektiva koloss på lerfötter, och ge ut rättskipningen på entreprenad.

    Tror Ryska eller Italienska maffian vore ett bättre alternativ – dom som vill betalar 10% av sin lön för beskydd.

    Händer det något, fixar dom det på någon timme, snabbt och effektivt.

    Efter det kan man spara ännu mera pengar genom att lägga ned domstolar och fångvård.

    Pengarna kan sedan spenderas på regeringens favoritprojekt – outbildade personer från jordens värsta slumområden.

  5. Varifrån berättelsen om Åsnan härstammar tja det är upp till var och en att spekulera i,men faktum är att Åsnan var mycket smartare än den elake djurplågaren till bonde som ägde Åsnan och det var tur för Åsnan.
    Mycket tänkvärd liten historia och den lär oss att inte ge upp i till synes hopplösa situationer bara vi agerar,gör något konstruktivt.

    Berättelsen om Åsnan

    Åsnan som kämpade i brunnen

    En dag hade en bonde av misstag lämnat sin brunn utan att täcka den, då föll hans åsna ner i brunnen.Djuret grät ömkligt i timmar. Bonden försökte lista ut vad han kunde göra. Slutligen bestämde han att åsnan var gammal, och brunnen behövde täckas upp ändå, så det var inte värt att hämta åsnan.

    Bonden bjöd alla sina grannar för att komma och hjälpa honom. De tog alla en spade och började skotta smuts i brunnen. Till en början insåg åsnan vad som hände och grät fruktansvärt. Sedan, till allas förvåning lugnade hon ner sig.

    Några skopor smuts sedan såg bonden äntligen ner i brunnen. Han var förvånad över vad han såg. Med varje spade av smuts som drabbade åsnans rygg gjorde åsnan något fantastiskt. Hon skakade bort smutsen och tog ett steg upp.

    Bondens grannar fortsatte att skotta smuts på toppen av djuret, åsnan skakade bort det och tog ett steg upp. Ganska snart var alla förvånade när åsnan klev upp över kanten på brunnen och lyckligt gav sig iväg!

  6. Tacka fan för att brotten ökar lavinartat när vi importerar grova brottslingar i parti och minut sen tillkommer ju stöldligorna från EU länderna österifrån som ju bara har att åka in och ut utan besvär.

Kommentera