Vem ljuger och varför?

LÖGNMEDIA. Idag anklagar Aftonbladets kolumnist Lena Mellin några politiker för att ljuga och blåsa sina väljare. Det Mellin skriver är helt riktigt men väldigt fräckt. Damen drar några exempel med Anders Ygeman (S) och Johan Forssell migrationspolitisk talesman för moderaterna. En ur varje läger så det blir neutralt och bra, men fegt och fräckt att inte ta upp journalisternas egna lögner. 

-Pettersson undrar när den första journalisten ska vara modig nog att granska sig själv och sina kollegor om alla lögner de spridit om den lönsamma invandringen.

  • Vem har tvingat dig att ljuga Lena? Vem har tvingat dina kollegor Karin Pettersson, Anders Lindberg, Daniel Swedin, Fredrik Virtanen och alla de andra att ljuga?
  • Vem har tvingat dina kollegor på Dagens Nyheter, Expressen och de flesta andra medier att ljuga?
  • Varför har ni, ja nästan alla, ljugit er blå om problemen med invandringen?
  • Varför har ni inte rapporterat om den ekonomiska katastrof asylinvandringen innebär?
  • Varför har du Lena Maria Mellin inte skrivit om allt det mänskliga lidandet du varit med om att skapa?
  • Varför har du och dina kollegor inte granskat politikernas siffror när de sagt att invandringen går med vinst på sikt?
  • Varför har ni inte kritiserat Twittervänstern och pizzaekonomer som Schyffert, Ernman, Betnér, Sarnecki och många fler?
  • Varför har du inte rapporterat att en stor del av besparingarna som vi tvingats göra i samhället beror på asylinvandringen av dysfunktionella människor?

Tror du att problemen försvinner för att du och dina kollegor inte rapporterat om dem? 

Tror du kostnaderna upphör att existera bara för att ni inte granskar politikerna? 

Tror du att det hjälper att ta upp problemen i light-version många år för sent? 

Lena Maria Mellin varför tar du inte upp dina egna och dina kollegors lögner och din egen och dina kollegors inkompetens.

Sanningen är att ingen tvingat er att ljuga om asylinvandringen och dess konsekvenser för vårt samhälle.

Det är din och dina kollegors egen dumhet och feghet som kört landet mot avgrunden, hade ni skött ert jobb hade politikerna inte kunnat ljuga och det beror definitivt inte på er om vi lyckas vända innan vi når Fimbulvintern och Ragnarök…

22 thoughts on “Vem ljuger och varför?

  1. Kommandoran Melin personifierar lögnen och leds mot stupet av nationens värsta lögnare byfånen Röfven.

  2. Det är kört, globalisterna har vunnit.

    Nu återstår bara ett genocid på europas folk, etnisk rensning av drakoniska mått. Kvar blir bara trälar som ska underhålla eliten.

    Och vet du vad Lena Mellin, du tillhör inte dom!

  3. Det finns ett enkelt svar på samtliga frågor gällande Mellin: kärringjäveln är sosse!

  4. Lena Mellin. En otrevlig rök och sup-kärring som borde vara en belastning för alla redaktioner. Inte för Aftonbladet dock, där ses det som en merit att ha en individ med total avsaknad av klassiska dygder med på tåget. En människa som utan vidare kan starta fabricerade drev och hänga ut personer enligt order. Blaskan får såklart ha vilka dårar som helst som skribenter, jag köper inte tidningen. En vädjan bara, om än utsiktslös, låt mig slippa se och höra hennes förvirrade redogörelser i tv, snälla?

  5. Vita, Medelålders, Hetrosexuella, Män ! ?
    Färgen: Spelar egentligen ingen större roll. Jag är född sån.
    Åldern: Rår ej för att mina föräldrar var så heta på gröten.
    Pipperiet: Normalknullet resulterade i ett gäng välartade barn.
    Kön: Sist jag kollade var jag en hanne. Även enl. 9:e siffran i pers.nr.

  6. Kolumnissan Mellin må fabulera enligt de blygsamma själsförmögenheter som blivit henne givna; faktum kvarstår att hon och hennes kolleger inom detta svårligen infekterade organ själva åsamkat den flagranta förtroendebristen för kvällstidningsjournalistiken.

    Genom valet att skamlöst löpa det korrumperade etablissemangets ärenden i stället för att granska detsamma, samt uppvisa en rent makaber flexibilitet inför de formativa skeenden vi nu erfar, har agendajournalisterna tillfogat en nådastöt och utplånat den blygsamma trovärdighet dessa sensationsblaskor en gång åtnjöt bland den okritiska och politiskt oinitierade allmänheten.

    Den svenska MSM-kåren har länge verkat i egenskap av oligarkernas användbara och självdestruktiva PK-pajasar, med siktet inställt på att skrika sig hesa av att gala postmodernismens dissonanta och uttalat antichauvinistiska credo.
    Andreas.

  7. Våldsamma orkaner och tornador härjar i norra Polen och delar av Tjekien, där folk dödats av ’flygande’ träd. Rumänien och Balkanländerna brinner och smälter som smör under solen. Europa faller, försvinner ….. Just nu straffas en del östländer som hatar islam. Varför vänder sig naturkrafterna mot oss, jag fattar inte meningen med det, vad är det som krävs av oss ?

  8. De är här !!! De vällar fram över Svarta havet nu att Medelhavet-alternativ inte längre är säkert. Idag räddade rumänerna 29 minderåriga (!) menaiter och en vuxen gravid kvinna från en båt utanför Mangaliahamnen – söder om Constanta mot Bulgarien.
    Europa är kört …..

    • Rättelse: kollade på internet om Mangalia – invällarnas nya rutt. Det var 69 st. på en turkisk gammal båt (ett vrak egentligen). Utav dem 29 ’minderåriga’ och en gravid.

  9. Att Kalla någon för rasist måste vara lika rasistiskt som att vara rasist.
    Befinner sig i samma sällskap som de som nyttjar ¨N¨-ordet
    och andra tokiga påfund. Dylikt trams borde vara reserverat för
    ex.-vis Klanen (KKK) och likasinnade, men hörs allt oftare från
    PK-folket. Hörde förresten om att även Mjölken hade blivit rasistisk.
    Så pass infantilt att det egentligen skulle lämnas O-kommenterat,
    men… Tänk dig då att man blandar i lite chokladpulver i den vita mjölken.
    Hur ska man då snurra till gröthjärnan ? Snön är ju också vit. Ska vi
    börja elda med kol igen ? O.s.v. Ja, ni fattar.

  10. Den störste lögnare av dem alla är Löfven, de svenskar som tror på honom i Transportstyrelseskandalen är ta mej f-n helt blåsta i den kroppsdel de brukar sätta mössan på !!
    Men sanningen brukar ju komma fram till slut!

  11. Förhoppningsvis får Mellin dina ord till kännedom…Slutligen som min lärare brukade fråga,”Vad lär vi oss av detta ” ?

Kommentera