Polisstation skadad av explosion i Hallstahammar

2017-08-13 01:20, Skadegörelse, Hallstahammar
Polishuset i Hallstahammar skadat i samband med explosion

Vid 01:20-tiden natten mellan lördag och söndag fick polisen flera samtal om smällare eller explosion i de centrala delarna av Hallstahammar. Efter en liten stund kunde patrull konstatera att det var skador på polishuset kring entrén. Entrédörren samt några kringliggande rutor ska vara skadade.


Platsen har nu spärrats av i avvaktan på teknisk undersökning som får visa vad för något som orsakat explosionen samt förhoppningsvis ge spår som leder utredningen framåt.

En anmälan om allmänfarlig ödeläggelse finns upprättad men i nuläget finns ingen misstänkt för brottet.

Polisen

-Pettersson hittar inget i riksmedia om att en polisstation attackerats i Sverige år 2017. Det är tydligen viktigare med moskéer och rasupplopp i USA.

18 thoughts on “Polisstation skadad av explosion i Hallstahammar

  1. Hotet mot vårt fosterland stegras hela tiden.
    Nu bombas polishus.
    Dubbla vakter på akutavdelningarna.
    Vårt land är på väg att gå under.

  2. Jag kommer från Hallstahammar och bor nu i Hammarkullen, Angered. Polisen får väl bygga taggtrådsstängsel med larm och vakter som de har gjort här nedanför backen. Händer nåt skickar de ut polishelikopter. En gång var det tio poliser som tog fast en kille.

  3. De importerade ockupanternas ständiga gerillakrigföring torde vara en barnlek att genomföra i ett land där inget motstånd existerar och där etablissemanget röjt mark för allmänfarlig samhällsfientlig verksamhet av aldrig tidigare skådat slag.
    Den forna rättsstatens kapitulation inför vardagsterrorismen är total och kan utan tvekan jämföras med ett sinnesförvirrat luder som frivilligt lagt sig på rygg för att utan avbrott låta sig skändas, rånas och misshandlas.
    Ett sensationellt tragiskt faktum att konstatera.
    Andreas.

    • Inte har de gruppvåldtagits……..det hoppas jag att de slipper, det som svenska flickor /kvinnor utsätts för.

  4. Den polisiära kompensationsprincipen:

    Polisen, som åter igen och gång på gång förnedras av nyanlända experter (som är läkare, lärare, sjuksköterskor, brandmän och poliser), kan fortfarande visa att de är riktiga poliser genom att framstå som tuffa mot svenskar.

    Gång mot röd gubbe är här ett förträffligt exempel, eller om en svensk skulle råka säga något som kan uppfattas som kritisk kan polisen genast i sitt uppförande och med kraftig ton visa att han eller hon är polis. Förfaringssättet är särskilt lämpligt för feministiska poliser.

    Därmed kan polisens psykiska hälsa upprätthållas.

    Släpp våldtäktsmän men tag den svensk som går mot röd gubbe. Komplettera gripandet med att visa en tuff attityd.

    Man kan tycka att lika barn leka bäst, inte sant!
    Eftersom många av de nyanlända är poliser (förvisso också läkare, lärare, sjuksköterskor och brandmän) borde ju svenska polisen ha mycket gemensamt med dem.

  5. Hoppas de tar fast skadegöraren, som blir skyldig betala för skadorna och förklara motivet. Kanske bedöms som en obetydlig händelse i infernot av bränder skjutningar mord och upplopp. Jag tycker förstås det skall utredas som ett allvarligt nationellt hot. Alla hot riktade mot .ex. ordningsmyndigheter eller civilförsvar tycker jag skall betraktas, som nationella hot.
    Om dådet kunde man läsa i lokaltidningarna Nerikes Allehanda och VLT.
    http://www.na.se/blaljus/brott/sprangattentat-vid-polisstationen-i-hallstahammar-har-orsakat-stora-skador
    Hittade det i en av rikstidningarna, Expressen vid kl. 08:53 faktiskt.

  6. Det verkar som att ett inbördeskrig obevekligt närmar sig. Det brukar börja med anarki och rättsvårdande myndigheters förfall, sedan……
    Allt genom den import av folk från Mena-länderna, som regeringen tilllsammans med Alliansen har genomfört.

Kommentera