Åk nu. Det är mer än nog. Sedan länge

Från Nasrin Sjögrens Facebook. Nasrin är född i Teheran, Iran och kristen.

Jag har flera asylsökande ensamma män från Afghanistan i min kontaktlista. Jag accepterade dem när vänförfrågningarna kom.

Sedan 2001 har jag personligen ömmat för Afghanistan. Bland det första jag gjorde efter terrorattentaten 11 september 2001 var att lösa medlemskap i Svenska Afghanistankommittén och skänka ett av mina studiebidrag dit när jag gick på gymnasiet.

Jag har känt ett släktskap och en ömhet inför det afghanska folket. De som talar nästan samma språk som jag har som modersmål. De som är grannar till mitt födelseland Iran.

Men förstå detta: Sverige kan inte ta hand om er. Det bor tre gånger fler människor i Afghanistan än vad det gör i Sverige som nation. Svenskarna, de ursprungliga och etniska svenskarna, är en pytteliten minoritet i världen. Unikt i sitt slag. Med flertusenåriga djupa rötter. De kan inte rädda er allihop genom att släppa in er till sitt hem på jorden.
De kan inte bära er. De kan enbart gå sönder och förintas under en sådan börda.

Det är inte rimligt. Vare sig som önskan eller begäran.

Svenskar är också ett folk. Som har rätt att fortsatt finnas på denna jord. Liksom alla andra folk på jorden.

Jag lider med Afghanistan. Men mitt hjärta tillhör Sverige.

Ni måste åka härifrån nu. Hem till er. Så att Sverige kan börja läka samman igen. Det här fungerar inte längre.

Festen är över. Tålamodet slut.

Afghanistan måste gå den långa vägen och bygga ett rimligare land för egen maskin. Endast afghanerna själva kan göra det.

Det är er kamp och ert arbete, ni afghanska män på jakt efter en bättre levnadsstandard.

Inte svenskarnas roll och uppgift.

Och guldet ni söker här? Det håller i skrivande stund på att bli till sand.

Åk nu. Det är mer än nog. Sedan länge.

Nasrin Sjögren

 

41 thoughts on “Åk nu. Det är mer än nog. Sedan länge

  1. Kör dem till Malmö sätt dem på tåget och ge dem två alternativ, åk härifrån kommer ni tillbaka så blir nästa resa i en plastsäck. Låter hårt men våld är det enda dessa snyltare förstår.

  2. Så låter en sann kristen. Inte många etniskt svenska kristna som vågar stå upp för sanningen som hon.

  3. Tyvärr Nasrin, du har blivit lika lurad av de vuxna ”barnen”, som landets regering. En regering med en statsminister, som utnämnt två stollar, Arnstad och Rockström till sina rådgivare.

  4. Mohammed skiter i vad svenskar tycker. Hen vill tafsa och få gratis lägenhet, utbildning, och svenskt pass.

  5. Bra idé att skriva ut Nasrins text och lägga i grannarnas brevlådor!

    Nu, när Invällarverket fått alla pengar som vår ”finans”minister hade i sina lador, är det dags att visa invällarna var utgången från Paradiset Sverige finns.
    Med lite handgriplig hjälp kommer de säkert att uppskatta att det finns en väg ut.

    ”Grannsamverkan” är tillåtet!

  6. Hur ska det rimligen kunna fungera, män som kommer från auktoritära samhällen landar i Sverige, där vi inte har auktoritet överhuvudtaget. Vi har lagar och regler men de följs inte, vi hade ett samhälle som var byggt för en relativt homogen befolkning med mängder av oskrivna regler, som dock människorna i landet kände väl till.
    Även svenskar började med flumskolan att spåra ur.
    Splittrade familjer har ju inte underlättat det hela, ensamstående mammor som ska uppfostra sina söner, blir ingen lätt uppgift.
    Därtill så är vi inte speciellt väl sammansvetsade över generationerna, har nu förstått att många kvinnor som kommer till Sverige från afrika, skiljer sig här och det gör ju inget bättre för invandrarbarnen.
    Grunden att bygga på ligger inom familjen, den har alltför många förlorat.
    Vad bygger man då upp samhället med………….i Sverige så tror makten att det handlar om mer pengar, det kan inte bli mer fel !
    Jag ser bara ett stort kaos framöver !

  7. Säkert snällt skrivet av Nasrin, men själv betackar jag mig för att olika typer av ockupanter skall bråka om hur vårt land skall styras!

    • Om vår regering tänker om eller om regeringen blir ersatt av en regering som förstår det Nasrin skriver så finns en möjlighet att Sverige överlever som Sverige.
      Om inte – är Sverige snart Islamrige.
      Gör sverige svenskt igen!
      Håll Sverige rent!
      Hjälp alla muslimer att få en intesiv hemlängtan!
      De kommer att må bäst i Islamistan!
      Gör vad du kan, förbered dig, rädda vårt fosterland!
      Var finns ni kvinnor som är hotade av muslimerna?
      Känner ni er uppskattade av dem?
      Muslimerna är en sekt, ett annat folk, en annan kultur!

  8. Har man hört på maken ?!
    ”Wallström öppnar för att medla mellan USA och Nordkorea…….”

    Hahahohaaaaaahoha !!!!!

  9. Lysande Nasrin, Vi i landet lagom vill så gärna, men förstår så lite om länder bakom horisonten. Jag kunde också varit ett öppet hjärta om det inte vore för att de ensamkommande kom utan id-handlingar. Nu är de alla bedragare, även om det finns något barn bland de vapenföra unga männen.

    Nu har de kostat, enligt uppgift ca 1500 kr eller mer per dygn plus skola, sjuk- och tandvård. Trettiotusen ensamkommande kostar 20 – 25 miljarder PER ÅR. För de enorma beloppen kunde Sverige utbildat dessa vapenföra unga männen till hjälparbetare i Afganistan eller annorstädes. Utrustade med hacka, murslev, hammare och vvs/el verktyg för att bygga deras länder. Iklädda en FN-uniform med gul basker. Gul då den blå används för fredsbevarande insatser av FN. Den röda färgen är för Röda korser och den Röda halvmånen. Den gröna är tyvärr Islams färg som används av de Palestinska soldater. Den svarta är jihad. Den oranga färgen är offrets färg för de bestialiska mord som ISIS har utfört.

    Då hade vi kunde klappat oss på bröste(t)n och sagt vi är en feministisk humanitär stormakt.

    Det är inte försent om ni sittstrejkande reser er som män och tar ert ansvar för ert land, hjälper ert folk till ett bättre liv.

    Sitter ni kvar är ni inget annat än fega desertörer.

  10. De ”ensamkommande barnen” har belastat oss skattebetalare under lång tid. Alldeles för lång tid. Men skulden för detta skall i första hand läggas på våra naiva politiker, som låtit sig luras av dessa vuxna karlar från u-länderna i söder. Det är mer än dags att sluta flumma.
    Jag vill påstå att det säger allt om var nivån på politikernas IQ ligger.

  11. Nasrins text var så bra skriven att den skulle delas ut till samtliga skolbarn och studerande , samt alla hushåll. Men vi som gillade den kan ju göra utskrifter och dela med oss..

  12. Inte för inte tillhör hon ju en av världens äldsta civilisation.Har gjort samma upptäckt hos de perser jag träffat i livet. Dessa i Sverige nu tvångslevande, fick ju verkligen fly för sina liv,när Mullorna tog över i Teheran och inledde ryckföringen till 1400-talet.

  13. Bra skrivet. Uppenbart att hon fått nog. Jag kan inte skriva sådana texter eftersom jag ofta vill inkludera orden atombomb, vattenkanoner och eldkaster i mina skriftalster. Det får inte samma emotionella innebörd.

    Åk nu! Här får ni en vattenkanon, full kraft! Dubbel turbo. Jasså minsann, du våldtar fortfarande, vad sägs om den här eldkastaren. Känn på den du! Var det varm? Det är nog, åk nu. Nu jävlar trycker jag på knappen…

  14. Precis dags att dra hem nu . Ni har belastat oss tillräckligt som det är redan.Vi kan inte vara hela världens socialkontor.

  15. Det största intryck de gjort i vårt land är att kosta enorma belopp. Främst för att de serverat lögner om sig själva.

    Det hade varit något vunnet med det om de som låtit sig luras till slit genomskådat dem. Det tycks gradvis sjunka in.

    De är bedragare och skulle behandlas som sådana av en rättsstat värd sitt namn.

  16. Ett nödrop som klingar förgäves i svenska nomenklaturans öron.
    Men ett lovvärt försök, tack Nasrin!

Kommentera