Tips och kontakt


Vi är tacksamma för alla tips och synpunkter. Jag har länge försökt att läsa allt och svara alla men tyvärr hinns det inte med längre. Bloggen är en hobby och inte ett heltidsarbete. Kommer era synpunkter inte med så kanske jag helt enkelt gör något annat eller är slö och ligger i hängmattan. 

De flesta tips är bra och en del användbara men tyvärr kan vi inte ta med allt, tidsbrist och ibland är det redan publicerat. Använd gärna sökrutan för att kolla detta. En Youtubevideo utan en rad om vad den innehåller blir troligen inte tittad på. 10-20 filmer om dagen á 5-10 minuter går helt enkelt inte att hinna med. Samma med mejl som innehåller en länk utan en kortfattad beskrivning.

Skicka tips, synpunkter och frågor till stensatter@gmail.com

OBS! Vi röjer eller efterforskar aldrig en källa och du har rätt att vara anonym. Ange tydligt om du vill ha ditt namn med, annars blir du anonym.

Det är bara jag, Pettersson, som läser e-posten men var ändå försiktig. Det går inte att garantera att Expressen, Expo, Researchgruppen och andra hatiska organisationer använder olagliga metoder för att komma åt privat information. Även Säpo och andra myndigheter besöker oss regelbundet.

Vill du nå någon annan skribent så skicka till mig så vidarebefordrar jag ditt mejl.

För att maximera sannolikheten att ditt mejl uppmärksammas, ange tydligt i ämnesrutan vad ditt ärende handlar om.

Och en än gång. Läs reglerna för att kommentera.

Använder du ett ovårdad och otrevligt språk så kastar jag kommentaren i skräpposten. Vi använder ett automatisk spam/skräppostfilter och har dina kommentarer hamnat där några gånger kanske systemet plockar bort dig automatiskt sedan.

Några av er byter signaturer ofta och regelbundet, det är inte förbjudet, men det underlättar knappast en seriös diskussion.

Pettersson


40 responses to “Tips och kontakt

 • Tony

  ANNAT ÄMNE:

  ÄR DET NÅGON SOM VET HUR STOR PENSIONEN ÄR FÖR
  ÅLDERSPENSIONÄRER I VÅRA NORDISKA GRANNAR DANMARK, NORGE, FINLAND; JÄMFÖRT MED SVERIGE ??

  För vi måste visa upp för dom pensionärer som röstar av gammal vana
  på Sossarna, att dom är förda bakom ljuset trots det lojala stöd dom givit till Sossarna genom åren?

  Gilla

 • age

  Ja, Pettersson, jag och är också enormt tacksamma och glad för din blogg, ditt arbete, din hobby. TACK!
  Dock inser jag att din hobby har ett pris; Den kostar dig tid och kraft.
  När jag sänder en symbolisk slant så skäms jag för att den är liten.

  Alla vi, glada och nöjda följare, måste hjälpas åt att kompensera
  vår informationskälla, petterssons blogg.
  Jag ska försöka bättra mig och försöka komma över ”skämmasgränsen”
  i mitt bidrag.
  //age

  Gilla

 • håkan

  Pettersson sen ja hittade din blogg har en ny värld öppnat sig för mig och många andra av mina fd S bekanta !! Tack för att du finns och att du öppnat våra ögon och insett vart sverige är på väg !!

  Gilla

 • PK-assad

  Stefan Löfven ser överintelligent ut.

  Gilla

 • OPete

  Du är en av få som låter oss läsa verkligheten och hoppas innerligt att fler gör det i framtiden !!!

  Gilla

 • Lena

  Tack Pettersson, du är en fyr i mörkret och du visar vägen.
  Kanske att du borde ha avlastning annars så bränner du ut dig, ”går in i väggen” som det heter i dag, var försiktig med dina krafter !
  Lev väl !

  Gilla

 • Falköga

  Tack Pettersson. Hoppas att du orkar. Det är intressant att din hobbyverksamhet är mer lärorik och faktabaserad än krönikorna från t ex Lindberg i AB, Mattsson i Expressen och plattskallen i Sydsvenskan.

  Gilla

 • eugenecork

  lovorden fullkomligt haglar över stackars Petters-
  son, ,som nu troligen tagit skydd ute i sin vedbod?
  Tror denna Blogg fyller ett stort behov, som tidigare
  har saknats…t.ex om Anders Breivik haft kläm på
  denna blogg, så skulle det kanske inte slagit slint
  för kraken?…här får alla spy ut sin galla över alla
  oförrätter, det har en dämpande effekt att få lufta
  sin aggression inför jämlikar…vi behöver dugligt
  folk i frihet, inte dömda till livstid bakom galler🤔

  Liked by 1 person

 • putte

  All heder till Pettersson , inte en dag utan att man är inne och kikar på vad som händer och sker i vår galna värld .Hur skulle vi alla få information om vad som händer och sker samt få möjlighet att komentera alla tokigheter om inte Pettersson med flera fanns . Att man får tumme ner ibland det får man leva med , kanhända att man har trampat någon på en öm tå i så fall är det inte illa menat ,och överlag tycker jag att det hålls ett trevligt och intressant meningsutbyte här samtidigt som jag tror att Pettersson gallrar väck en del som kanske inte håller måttet . Så min förhoppning är att du Pettersson orkar med oss alla som är här inne och ventilerar dina inlägg samt en trevlig och fin helg önskar jag dig och alla andra sanningssökare som besöker denna sida.

  Liked by 1 person

 • Greta

  Jag blir ofta censurerad när jag nämner eliten vid deras namn eller deras organisationer. Inte heller sanningen om vindkraften går an. /annannamn

  Gilla

 • PK-assad

  Petterson is the man!

  Gilla

 • PK-assad

  Det är naturligtvis en risk att SÄPO lägger sina resurser på att förfölja skötsamma svenskar som inte accepterar lagöverträdelser (parodi på högsta nivå). Men, innerst inne tror jag dom skäms.

  En gång i tiden var jag stolt över Sveriges poliser och jag sa det ofta till mina vänner och bekanta.

  Jag visste att de skulle komma om så behövdes och jag visste att de skulle agera på ett bra sätt där alla behandlades lika inför lagen – det tog jag som självklart.

  Det kändes bra att se en polisbil. Det gav en känsla av att samhället fungerar.

  Jag var stolt över Sverige och det inkluderade Polisen, vilken jag hade respekt för.

  Så som svenska myndigheter har förfarit, eller inte förfarit mot svenskar som varit oroliga för sin och andars ”hälsa” har fått mig att tappa denna respekt, vilket gäller de flesta jag pratar med.

  Skam på er om ni läser det här! Skäms!

  Släpp inte ut era döttrar om kvällarna – bubbe kan komma och han är oftast inte så snäll, vilket ni redan vet.

  Här vill inte folk länge gå ut alls.

  Tack för hjälpen! Well done.

  Liked by 1 person

 • Kalasbetalaren

  Jag är en enkel person utan någon högre utbildning, men jag försöker göra så gott jag kan! Försöker förhindra utrotandet av svenskarna och slutet för landet Sverige så som vi har känt det!

  Men jag försöker alltid att kommentera med något nytt, ett tillägg till artikeln, belysa med fakta eller peka på något som kanske inte alla lägger märke till.

  Hittar jag något som andra bör känna till och som inte uppmärksammats på Pettersson lägger jag in det.

  Att bara spy galla över något håller jag mig ifrån, då detta bara är kontraproduktivt i kampen för överlevnad!

  Tack Pettersson för allt du har lärt mig. Anledningen till att jag började följa bloggen är att jag impornerades av ditt stora kunnande!

  Tack alla som har läst mina kommentarer, inget gör mig mer glad och stolt än när någon har kommenterat dom! Hoppas att jag en gång kan bjuda in er alla på segerfesten!

  Nu ökar vi takten inför valet!

  Nu får det vara slut med att betala kalaset!

  Liked by 1 person

  • PK-assad

   Kalasbetalaren är visste en bildad man, det syns på hans sätt att resonera.

   Gilla

  • RäddSomFan

   Och kanske det även för dig (å alla andra) är dax att inse att det inte spelar någon som helst roll på vad vi röstar på i nästa val, för även om Sverigedemokraterna vinner valet så är det många många år för sent att göra något åt det, vi kan aldrig få tillbaka det Sverige vi en gång hade, det enda som återstår är inbördeskrig tyvärr, men du är inte ensam om att fortfarande tro att valet kommer göra skillnad, dom flesta sitter fortfarande med huvudet nedstucket i sanden precis som om det vore cement.

   Gilla

  • RäddSomFan

   Ja du kommer garanterat inte vara ensam om att lämna Sverige efter valet, jag och familjen hoppas kunna lämna detta skitlandet så snart det bara är möjligt, det finns ingen som helst framtid här bara ond bråd död.

   Gilla

 • Torleif

  SÄPO – ett gäng transor.

  Liked by 2 people

  • Håkan

   Jag har identifierat dem, Kling och Klang heter de!

   Gilla

  • compulsoryunion

   Taimour Abdulwahab och Rakmat och Brysselbombaren ”från Märsta” och Jyllandspostenknivmordförsökarna och Gezali och hens farsa runkar till det skämtet!

   Gilla

 • centurion

  Utan Pettersson voro vi nog förlorade.
  Med Pettersson kan vi vända skutan rätt igen.
  Och återta vårt arma land. Tack för att Du finns.

  Liked by 1 person

 • nosferatu

  Att kommentera är den lilla människans enda möjlighet att komma till tals. Etablerade media tillåter inte detta längre, så tack Pettersson.

  Ni som brukar kommentera ska ha detta i åtanke. Väl underbyggda, hövliga och sakliga kommentarer drar mer besökare. Mindre välbyggda, ohövliga och osakliga kommentarer skrämmer bort besökare.

  Får jag ändå komma med lite kritik så är det alla dessa videosnuttar som jag tror få tittar på. Tillför de något för den svenska befolkningen är det en sak, men filmer på självmordsbombare i Mellanöstern och kvinnomisshandlare i Afghanistan tror jag inte lockar.

  Liked by 1 person

 • Stenbock

  Petterssons blogg har de senaste sju åren vuxit till en gigant,bland den informativa öppna/sakliga och fria nät-pressen.Ingen dag för mig utan besök på hans sida….Att jag sedan allt för ofta,inte kan hålla fingrarna i styr,ber jag er andra om överseende med ! 🙂

  Liked by 1 person

  • Stenbock

   Dessutom lockar tydligen mina blygsamma rader in en del,med annan uppfattning…Ali vår gamle vän,visar sig numera enbart genom sina inövade ”tummen ner” !
   Sedan du Ali misslyckades att övertyga mig om det ”förträffliga” med era Sharialagar,har du tydligen surnat till.Inte utan att jag ibland saknar din syn på förhållandet,mellan er araber (statslösa palestiner) och oss pursvenska civiliserade. 🙂

   Gilla

 • Roland Karlsson

  Jag har i dagarna fått veta att en förvirrad man går ifrån Björntorp nästan dagligen o hotar boende i Frösäng o bla. vill låna pengar o ha tillbaks sin lägenhet han sålde för över 10 års sen. Han irrar ut på Apaleden med sin rullator o bilar får panikbromsa. En vacker dag händer det något. Flera boende har kontaktat Björntorp, där möts dom av orden: Det här sköter VI. Ibland får han skjuts tillbaka ibland blir han hämtat av personal. På mig verkar det som kommunen INTE har full kontroll. Finns skrivelser i kommunhuset som är offentliga. Alltså diarieförda. Kan det vara någon för en granskare som dig Pettersson? Tack för en bra blogg!

  Liked by 1 person

 • per22

  Tack Pettersson för att du finns.

  Liked by 1 person

 • Sara H. från Skåne

  Alla älskar dig, Pettersson. Jag tackar Gud för att din sida finns. Och att läsa alla kommentarer är bättre än Valium i nyhetsflödet.

  Tillsammans är vi som en tändsticksask; det går inte att knäcka oss.

  Liked by 1 person

 • Peter Skoglund

  Jag tackar för att man får kommentera här.

  Som demokrati vän så uppskattar jag att ”Petterssons hobby” är, öppen och tillgänglig för alla.

  Vill också passa på att vädja till en del som kommenterar på bloggen att vårda ert språk.

  Det skapar ett mycket större intresse för att läsa kommentarerna och även för att få fler läsare, att bli intresserade av bloggen som sådan.

  Den fantastiska möjligheten för den vanliga människan att ”snabbkommentera” på ett öppet och demokratiskt sätt, finns det inte så många av nuförtiden.

  Så därför ska man vårda och respektera det fullt ut, för att just den möjligheten finns på Petterssons blogg.

  Så glöm inte………..det som Pettersson åter påpekar i inlägget.

  ”Och en än gång. Läs reglerna för att kommentera.”

  Gilla

 • eugenecork

  Förnämligt att ha din mailadress, sökt den på bloggen tidigare
  men inte funnit den…bra i de fall man känner sig ha en bra
  ide till ett inlägg, men fumlar bort innebörden av densamma
  med kanske bl.a. ”plump” text (lätt gjort då man är förbannad)
  …som gammal murvel kan du i de fall du vaknat på rätt sida,
  göra en Mona Lisa av ett Hötorgsmotiv…
  vänligen // eugenecork

  Gilla

 • Bajen666

  Ta det lugnt Pettersson och tänk först och främst på dig själv och din hälsa.
  Det sista vi vill är att du försvinner helt i allt arbete.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: