Expressen dömer en misstänkt mördare snabbare än alla andra

FEJKMEDIA. En svensk kvinna, freelancejournalisten Kim Wall, 30, saknas efter ubåtsdramat i Danmark, där dansken Peter Madsen 46 är misstänkt för dråp eller mord. Kim Wall är skriven i Skåne, men var i Köpenhamn för att följa med Madsen på en tur med hans egentillverkade ubåt ”Nautilus. Sedan dess är Kim Wall försvvunnen.

Kim Wall har bland annat arbetat för tidningarna New York Times och The Guardian. Hon är skriven i Sverige men skiftar bas mellan New York och Peking. Kim Walls Facebook. 

Länk till BT.dk

-Pettersson noterar att Expressen redan har dömt Peter Madsen för mord, det i tidningen som kom ut idag på förmiddagen och trycktes någon gång i natt. Långt innan någon visste vad som hänt, långt innan Madsen häktats.

Expressen skriver visserligen finstilt att Madsen är misstänkt men rubriken är satt…ja ni fattar. Det är samma tidning som påstår att de inte vill hänga ut misstänkta invandrare i Sverige förrän de är dömda.

17 thoughts on “Expressen dömer en misstänkt mördare snabbare än alla andra

  1. Hagasessans ensliga liv, är det HAGA-mannens liv i så kallad svensk anstalt med n-våldtäktsmän som vill HIV-KULTURBERIKA allt som rör sig?

  2. Det enda vi vet just nu är att hon är försvunnen under mystiska omständigheter. Att döma och hänga ut en person på så lösa grunder illustrerar vilken skittidning Expressen är. När en icke-vit våldtäksman är efterlyst vägrar man gå ut med bild då man ”inte vill hänga ut icke dömda personer”. Hyckleriet blir inte mer uppenbart!

    • Är det lagligt att festa och vårla som en dalkurd om någon säker källa bekräftar att en vänstersvensk journalist inte skriver Pascalidou News mer?

  3. De har inte ens en död kropp. Jag förstår inte innebörden i rubrikerna och polisens gissningar om mord eller orsak till ”hennes död”. Helt klart tycks tidningar och polis veta en hel del som inte allmänheten har en aning om.

  4. Herregud! Det handlar om en journalist, Guds gåva till befolkningen!
    Ibland kunde man önska att fler journalister åkte U-båt!

  5. Expressen och dess chefs redaktör är en sorglig del av det
    havererade Svenska samhället. Själv slutade jag att köpa skitblaskorna för 7 år sedan, och blodtrycket blev genast bättre!

  6. Om man undviker att köpa Aftonbladet under ett års tid sparar drygt 8000 kr. Helt skattefritt och utan arbetsinsats. På tio år blir det närmare 90000 kr (nittiotusen kr). Faktiskt en hel del pengar. Och tiden går fort. Sätt igång och spara pengar nu. Det är lätt, lägg de sparade slantarna i en skokartong och se hu snabbt de växer.

    • Visst är farbror Frej lik kommunisten Jonas Sjöstedt, skillnaden är att farbror Frej är rolig, men Jonas enbart sorglig

  7. Pettersson:
    Vi får skilja på den och den…Madsen är ju av en vanlig nordisk börd,och därmed fritt fram,att angripa med bild,dömd eller ej…
    Sedan vet vi ju att X-pressen har sina egna hackade linjer att tillgå,via kriminella EXPO`s agenter…

  8. Kvällstidningar är skittidningar helt klart. Är det ens lagligt att hänga ut människor så här? Antar att dom vill sälja lösnummer så klart. Skit-blaskor.

Kommentera