Ett skämt behövs

Säg inte att alla inte behöver få sig ett gott skratt i dessa dagar.

Förvisso börjar hela Sverige bli ett stort skämt och vi har en regering som är mer komiska än Seinfeldt, Monthy Python och Lorrygänget tillsammans. Fast…

…nog behöver vi koppla bort oss från verkligheten med ett gott skratt ibland.

”Vad kallas en ungkarl som får orgasm när han onanerar?”

”Ensamkommande”

18 thoughts on “Ett skämt behövs

  1. – Vad händer med en ensamkommande när han får utlösning?
    – 3-6 månaders samhällstjänst, ingen utvisning.

  2. – Vilken skillnad är det mellan en gul lök och Abdullahs fru?
    – Abdullah gråter när han skär upp löken.

  3. Lite O T
    Vi svenskar är ju så försiktiga , vi är oroliga för att mista våra jobb och familj, nu har Virginia visat en väg för större mod.
    Augustimörkret sänker sig över landet och temperaturen är angenäm, ett lämpligt tillfälle att göra just det här !
    https://www.youtube.com/watch?v=098QwsPVHrM&feature=youtu.be

    Vi är ju inte från fjärran, så för oss är det problem med att ockupera gator och torg i dagsljus !

  4. Den äkta mannen – ”Jag ha varbildning i tummen.” Den äkta hustrun – ”det är väl den enda bildning du har”. Äkta mannen – ” ja det har du rätt i det är ju den enda bildning som varar.

  5. Övertecknad skall försöka ge en sann beskrivning av Rikspolischef Dan Eliassons ansvarsfulla och betungande arbete. I dag mer aktuellt än aldrig förr. Han vistades länge som doldis i Rosenbad med omnejd. Vad han gjorde där har aldrig riktigt klarlagts, men han hade förmodligen en fet lön. Efter denna dolda vistelse var det dags att äntra den offentliga arenan. Riktigt i vilken ordning han blev GD för de olika verk han skulle styra minns jag inte, men det blev migrationsverket där han var ruskigt aktiv men gjorde allting fel, fortfarande med fet lön. Sedan blev det försäkrings- kassan. Där blev aktiviteten etter värre med radering av mail mm samt en massa fel, men fetare lön. En liten sväng in på SÄPO utan att förglömma, förmodligen fetare lön. Sedan kom det stora språnget, han blev rikspolischef. Som rikspolischef trillade poletten äntligen ned. Där har han som alla andra GD:ar inte gjort ett smack. Men påökt fick han.

  6. Rättare Stenström på Eriksbergs fideikomiss fick av baronessan Bonde i uppdrag att tillverka ett nytt utedass. Stenström tillkallade finsnickaren Johansson och gav denne instruktion hur bygget skulle uppföras. Enär Johansson kände nervositet inför uppdraget såg han sig föranledd att fråga ingående om vissa detaljer. Hur skall dörren vara hängd, frågade Johansson, ska den vara höger eller vänsterhängd? Stenström som till slut tröttnade på Johansson frågor sade, ”det får du göra efter eget huvud”. Vad än Johansson frågade om blev svaret, ”gör efter eget huvud. När så Johansson plötsligt frågade hur sittbrädet skulle utföras sade han, -skall jag göra det också efter eget huvud. – Nej för sjutton, röt Stenström, det skall givetvis passa baronessans arsel.

  7. Till skillnad , komiker är roliga men svetsarns regering är allt annat än roligt.Det är sorgligt att det ingenting som görs för att stoppa dom .Sverige förtjänar bättre ledning i stället för alla dessa clowner med svetsarn i spetsen.Konstigt att inte ens inom sossarna har folk börja vakna och upptäcka att kursen är åt fanders.Vakna Sverige kräv ny regering det är vi värda efter alla dessa idiotiska år av dårar som fått härja okontrollerat. Tack för ordet Adolf

  8. En stor del av problemet som inte kan lösas är att dessa muslimer inte onanerar för det är haram.
    Istället tar de till småbarn och getter för att få utlösning.

    Samtliga asylanter som sätter sin fot på svensk mark ska veta hur olika könssjukdomar ser ut och hur man skyddar sig.
    Kvinnorna lär behöva mycket kunskap inom intimvård.

    De borde samtidigt lära sig hur svenskar ser på våldtäkter, vad det är och vad som händer med våldtäktsmän i fängelset.
    Integration ska fan inte handla om var man söker bidrag utan att lära sig svenska seder och bruk.
    Importera inte mera obildbara personer!!!

    Hur många sjuksköterskor, poliser, brandmän, lärare kan vi anställa, hur många vägar kan vi reparera för samma kostnad? ’

    Tidelag förbjöds under alliansens tid vid makten, men det lär ju gå att riva upp den svenska lagen i multikulturens anda.

    Deportera blattarna UT ur Sveriges rike innan de med våld, lögner och list har kontaminerat vårat folk så vi ser ut som resterande 92% av jordens befolkning, svarta och bruna afrikaner och araber…och alla de där andra tusental miljonerna.

    • Fängelse är fullt av muslimska våldtäktsmän , så vad skulle hända dom, muslimer är väl de flesta i fängelse den ena råttan biter inte den andra.

  9. Hade alla ”ensamkommande” nöjt sig med att onanera, så hade våldtäkterna troligen sjunkit med 98%…

  10. Seinfeldt, Monthy Python och Lorrygänget var underhållande och roande.
    Löfven & Co är dess totala motsats.

  11. Det blir tröttsamt för en gammal pensionär med svaga ben att ständigt stå upp för ”allas lika värde” då denne i praktiken ingenting är värd. Jag sätter mig ner ett tag och vilar benen.

Kommentera