Döden i Afghanistan

INVANDRING. Krig kommer först på femte plats som vanligaste dödsorsaken i Afghanistan – och då är det en överväldigande majoritet soldater och poliser som dödats. Våld mot civila hamnar först på 19:e plats. Så med den logik som framförs av migrantaktivister att man skulle ”skicka barn in i döden” så skulle ensamkommande från USA inte kunna utvisas tillbaka till USA.

Länk

Det ryktas dock om att det äntligen dykt upp ett riktigt barn i demonstrationen för afghaners rätt att ockupera svensk mark, bryta mot svensk lag och leva på svenskarnas tillgångar. Lägg märke till damen bakom herr Fridolin. Det är Maria Ferm (MP) riksdagsledamot och bekant från bloggen.

5 thoughts on “Döden i Afghanistan

  1. Kvalificerat skitsnack och strategisk mytbildning, initierad av det korrupta etablissemangets tjänstvilliga lakejer med psykologisk krigföring som specialitet, och tjänstvilligt distribuerad av den samlade PK-pressens preciösa praktluder – de som bekant sorterar under benämningen agendajournalister, vilkas främsta signum är de för etablissemangets väl och folkets fördärv skräddarsydda rabulistreportagen.

    Den demografiska disproportion vi nu bevittnar är en mycket dyster verklighet makthavarna alltmer desperat söker maskera med hjälp av tankesmedjornas verbala artilleri och den sjuka böjelse för lögn och förbannad dikt som blivit Sveriges absoluta varumärke.
    Andreas.

  2. Skrämmande att se att Tuberkulos är den fjärde vanligaste dödsorsaken!

    Det har vi gjort bra att släppa lös vem som helst i Sverige utan läkarundersökning och vaccineringar!

    • På plasts 13 och 15 ser vi resultatet av att pedofiler lagligt kan tvinga sig på småtjejer!

      Grattis alla svenska småflickor till den framtid som era föräldrar har köpt till er i Sverigeistan!

  3. Fridolin är en falsk lismande orm, och att han dessutom är skåning gör att jag själv skäms för att vara skåning.

  4. Jovisst är det så….det finns en lång rad länder dit man med samma logik inte skulle kunna skicka tillbaka folk….Brasilien, Sydafrika, USA, ja nästan alla länder utanför Europa förutom Australien och Japan!

Kommentera