Även Östermalm drabbas av våldet

2017-08-12 02:06, Mord/dråp, försök, Stockholm
Humlegårdsgatan, Östermalm. Kvinna knivskuren.

Ambulans och polis beordrades till platsen efter uppgifter om att en kvinna låg på marken.

Visade sig att kvinnan hade flera stick- och skärskador i ben och rygg. Hon togs till sjukhus för vård.

En förundersökning avseende försök till mord inledd. Det finns ingen gripen för gärningen.

Polisen

-Pettersson ser att även Östermalm drabbas men det har hänt förr, det verkar vara en våldsam stadsdel…

8 thoughts on “Även Östermalm drabbas av våldet

  1. Det dröjer väl, men med tiden blir Östermalm också ockuperad mark,
    ”no-go zon” där sharialag tar över.

    Jag tror på våra poliser men lider med dem att de måste följa direktiven att inte hindra islamiseringen av vårt fosterland.

    Har jag fel?
    Om inte skulle de ta tillbaks alla 53 bostadsområden, ”no-go zoner”, som redan är ockuperade av islamarmén.
    Om de fick göra det jobb de är utbildade för och som de brinner för så skulle vårt fosterland se annorlunda ut idag.

    Vilka kommer att vinna, islamisterna eller vi, i kampen om vårt fosterland?

    Jag är rädd!
    Känner du dig trygg?

  2. Svensk polis måste sluta upp med sitt kvinnofientliga beteende då de vägrar lämna ut signalement på utländska gärningsmän som på olika sätt förgripit sig på kvinnor.När polisen går ut och ber allmänheten om hjälp att hitta kvinnoförövare utan signalement så sparkar och spottar faktiskt polisen på alla kvinnliga offer,hur kan polisen bara gå med på att mörka ,förtiga och tom ljuga i många fall vilka/vem gärningsmännen är och varifrån de kommer,det är dags att svensk polis slutar att ta kvinnofientliga order från socialistjuntan som enbart är mån om att skydda sin import av barbariska män från dysfunktionella kvinnofientliga länder i tredje världen.
    Polisen sviker alla offer och visar då att de står på förövarnas sida,den som tiger samtycker heter det ju.Land skall med lag byggas,inte genom att låta grova brottslingar göra vårt land till laglöst land vilket det är på väg att bli i en rasande fart.upp till kamp kvinnor mot barbariet och förtrycket som socialistregimen tvingar på oss i en allt större omfattning,det är dags att sätta ner foten och återta våra rättigheter som vi håller på att förlora snabbt nu ,våra kvinnliga rättigheter som våra anmödrar kämpat i århundraden för att vi skulle få,vi får inte låta socialistjuntan och barbarerna fortsätta förtrycka oss och göra oss till andra klassens medborgare och till allmänt villebråd för brunstdjur från barbariländer.

    • Om man ska lämna ut signalement, eller inte, är nog inget polisen själv bestämmer över i praktiken. Sådant får man säkert högst troligt direktiv uppifrån om hur det ska vara….

  3. Östermalm är ju del av Sverige. Hela landet är fantastiskt, ingen får missa charmen och spänningen som babbarnas sociala begåvning bjuder på. Lycka till, uppkomlingar !

Kommentera