8-årig flicka misshandlad av ungdomsgäng

BROTTSLIGHET. En 8-årig flicka blev under fredagskvällen misshandlad av ett gäng ungdomar i en lekpark intill en skola i Sollefteå, skriver polisen på sin hemsida. Flickan ska ha skadats, men inte behövt uppsöka sjukhus.
Polisen söker nu efter vittnen till händelsen.

-Pettersson menar att detta är inget nytt. Svenska ungdomar har alltid spöat 8-åriga flickor, det är bara anmälningsbenägenheten som ökat…

12 thoughts on “8-årig flicka misshandlad av ungdomsgäng

  1. Den diaboliskt inventiösa kriminalitet som i det totala folkföraktets namn importeras i parti och minut, hittar ständigt hittills obeprövade sätt att plåga civilbefolkningen och då i synnerhet de svagaste grupperna som barn och åldringar.

    Den uppseendeväckande avsaknaden av det civiliserade västerländska samhällets naturliga spärrar och impulskontroller, placerar dessa uttalat våldsbenägna förbrytare i samma riskklass som extremt farliga psykopater som lyckats avvika från en sluten psykiatrisk institution och definitivt saknar alla förutsättningar för ett liv på fri fot.

    Avgjort allmänfarliga MENA-gäng som finner förströelse i att skada oskyldiga minderåriga barn ges fritt utrymme att utöva vardagsterrorism utan att riskera några proportionella påföljder, vilket tveklöst leder till än värre brott i vårt skandalöst ockuperade, laglösa och i samtliga avseenden dysfunktionella land där ingen längre går fredad.

    Just ett vackert samarbete mellan knogstödjarkriminaliteten och rikets korrumperade styre!
    Andreas.

  2. Detta är inte ovanligt i ett invandrartätt område i staden jag bor (en av de större städerna efter de fyra största). Fast vanligen rör det sig om 10-12 åringar som attackerar barn i 4-8 års åldern.

    Har själv sett och ingripit fem gånger; skällt och härjat på ungarna som i dessa fall attackerat svenska småbarn och i ett fall andra invandrarättade småbarn.
    MENA barnen anser det inte fegt att attackera flera mot en eller mindre barn, de ser det som dominans.

  3. Ungdomsgäng är alltid blattegäng oftast negrer som har apliknande IQ, Media ljuger alltid ligger väl i deras DNA att undvika sanningen.

  4. Skulle polisen, mot förmodan, fånga det ”modiga” terroristgänget kommer väl någon pk-advokat att skylla på att de är förståndshandikappade och förstår inte att man inte får göra så här i vårt land. Är det nu så att det är dessa som ska rädda våra pensioner tycker jag det snarare ser ut som vi får ge dem alla tänkbara bidrag resten av deras liv. Ut med dem direkt även de på medborgarplatsen SKA UT NU!

  5. Hade det varit min dotter så skulle varelserna som gjort
    det presenterats oavsett ifall polisen sagt till mig att
    inget säga.
    Vilka Hjältar,spöa en åtta års flicka, tyder på att man supit
    in från modersmjölken att Flickor/ Kvinnor är mindre värda?

  6. Vad har denna lilla flicka gjort för att reta gänget??? Och hur kan man bli så kränkt och aggressiv att man ger sig på en liten flicka på det sättet? Helt sanslöst beteende av ungdomsgänget.

  7. Vad gör flickans föräldrar, vad gör alla omyndiga offers föräldrar ? De borde riva himmel och jord för att få gärningsmännen bakom lås och bom. Och där inne i finkan ska en grupp tränade killar ’ta hand om’ barnmisshandlare och våldtäksmän. De ska markeras för livet först och sedan utvisas. Ni känner till s k ’death squadrons’ som patrulerar gatorna i sydamerika vars straffmetoder har inget att göra med Geneva conventionen.

  8. Signalement tack , varför har hela Sveriges befolkning blivit blind, hallå ögonläkare svara?

  9. För djävligt – vi behöver inte detta i vårt land. Svenskar anfaller inte i flock vilket våra fega nyanlända har för vana att göra. En 8-åring? De blir fegare för varje dag……….och somliga undrar varför vi vill skicka tillbaka patrasket????? Skall man vara i Sverige så sköter man sig, visar lite tacksamhet för att vi tar emot annars skall man tillbaka HEM – PUNKT!!

Kommentera