Utbrott av rabies i Marocko

Femton unga pojkar som sexuellt ”utnyttjat” en åsna i ett litet samhälle på landsbygden i Marocko har behandlats för rabiesinfektioner som de fått från åsnan.

De sexuellt frustrerade barnen och tonåringarna fick stanna en vecka på sjukhus för att få rabiesvaccinationer efter att djuret överförde sjukdomen till dem.

Lokala myndigheter har varnat, de söker efter andra som ”närmat sig” och ”beundrat ” djuret, för att begränsa risken för att rabies sprids bland invånarna i regionen.

Förekomsten blev föremål för bespottning och förlöjling bland stadens befolkning.

 

Antalet infektioner vara mycket högre, eftersom vissa familjer föredrog att ta sina barn till sjukhus utanför regionen för att undvika förnedring.

De lokala myndigheterna har beordrat djurets ägare att slakta det för att undvika fortsatt risk för att sprida sjukdomen.

LÄNK

18 thoughts on “Utbrott av rabies i Marocko

  1. Det är bra lustigt egentligen…. Därnere i sina hemländer kan de för min del göra precis vad de vill. Sätta på varandra, närmsta åsna, ko eller vad man för tillfället hittar. Djur får knulla varandra, OK! Men beter de sig så här, i den civiliserade världen, med våldtäkter och annat äckligt jävla beteende mot kvinnor och barn. Häng dem (i stort sett)..!!

  2. Ge vaccinet till åsnan, men bara så den överlever, inte blir smittfri. Då blir förhoppningsvis världen av med några fler idioter!

  3. Häng gärningsmännen och skjut det arma djuret! Det existerar inte någon förmildrande omständighet vad zoofili beträffar. Punkt slut.
    Andreas.

Kommentera