Ung åldringsrånare frisläppt direkt

Att polisens verksamhet kraschlandet i något som kan kallas kaos, är numera vida känt.

Exemplet nedan är bara ett i mängden av alla brott där rättsväsendets insats visar varför svenska folket förlorat förtroendet.

Under de senaste veckorna har fyra gamla damer rånats på olika håll i Trelleborg. I minst ett fall har gärningsmannen använt övervåld.

I fredags förra veckan greps en misstänkt gärningsman och polisen tror att han gjort sig skyldig till samtliga rån. Åklagaren ansåg att bevisningen inte var tillräcklig och försatte individen på fri fot. Tre dagar senare begick han ytterligare ett rån, den här gången i Malmö.

Rånaren bor på ett HVB-hem och har uppgett en ålder som polisen tror är felaktig. M.a.o. har vi här en av alla dessa ensamkommande som ljugit om sin ålder för att få fördelar, som åtnjutit en stor generositet och som ”de goda människorna” vurmar så stort för.

Att vara polis är väl som att gå genom Sahara med en isglass i handen som är tänkt att ätas upp när man kommer fram till målet. En tämligen omöjlig uppgift.

24Trelleborg

11 thoughts on “Ung åldringsrånare frisläppt direkt

  1. Att de personer, som polisen griper för brott omedelbart släpps av åklagare, uppmuntrar ju inte precis polisen till att göra några ingripanden. Varför skulle de anstränga sig att gripa förbrytare, när de omedelbart släpps? Och varför är de grova förbrytare, som någon enstaka gång blir dömda till utvisning, välkomna tillbaka efter 5-10 år? Varför blir de inte utvisade på livstid? Fjanterier när det gäller den invandrade kriminaliteten är häpnadsväckande! Är politiker och hela rättsväsendet mutat och köpta.
    Det är ju värre än i Ankeborg!
    Hela der svenska rättssystemet har kollapsat. Anarki skulle man väl närmast kunna kalla det läge, som nu råder. Näst steg av samhällets förfall är att inbördeskrig bruter ut.
    Förfallet har nu gått så långt att inte ens ett byte till en sverigevänlig regering kan rädda landet från total kraschlandning.
    Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven var de, som ledde förstörelsen av vårt land.

  2. Kan man inte sätta upp en skäms låda på Sergels Torg
    där statsministern kunde lyftas upp till allmän beskådan
    och utfrågning från folket om han tycker det är okej att
    gamla blir rånade och misshandlade av det klientel som
    han älskar att importera,? För den menlösa median i
    Sverige kommer aldrig att ställa dessa frågor till honom!

  3. Men, ni förstår väl:
    Att sätta honom i fängelse skulle ju kränka hans integritet!

    Hur skulle det kännas för den stackarn om man begränsar hans frihet?

    Släng ut de äldre från boenden och låt den stackars missförstådde pensionsräddaren få en bra bostad, han betyder ju så mycket för Sveriges framtid!

    Ja, så är det väl MP och FI (-ttorna) tänker….

  4. Finns bara messar hos Svenska myndigheter och polis.Det ända dom klarar av är att jaga raggare .Fy sånna messar.

  5. Man kan ju snart börja undra om det inte är nåt fel nånstans..?? Åtminstone ett litet….

    • Du har rätt. Gamla damer ska inte vara ute och provocera fram brott. De borde hålla sig inne så de inte stör pensionsräddarna…

  6. Inte konstigt att det är polis brist i landet när busarna
    släpps fria så fort de fångats in.

    Blir något av evighetsmaskin över det hela,
    busen fångas in – busen släpps fri – busen
    fångas in – busen släpps fri osv. i all oändlighet.

  7. Detta är extremt grova och avskyvärda brott och trots detta fortsätter 87:an att rösta på de politiker som är ansvariga….Löven och polischefen Dan Eliasson myser och är nöjda!
    Vi lever onekligen i ABSURDISTAN!

Kommentera