Muslimska länder har högsta antal självmord, mord, våldtäkter och psykiska problem

En förlorad generation och grym framtid väntar om Mellanöstern inte stabiliseras, enligt en 25-årig studie av muhammedanska länder som sträcker sig från Marocko till Pakistan.

Andelen självmord, mord, våldtäkter och psykiska sjukdomar är mycket höga i en räcka av muslimska majoritetsländer från Marocko till Pakistan,.

En stor studie som täcker data från de senaste 25 åren visar en ökande andel av självmord . År 2015 , det sista året för vilket data användes, begick omkring 30 000 personer självmord medan 35 000 mördades. Siffrorna inkluderar inte dödsfall på platser som är i krig, till exempel Syrien och Irak, och representerar ökningar på 100 procent respektive 152 procent sedan 1990.

Studien genomfördes av forskare vid University of Washington Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME).

”I andra delar av världen under samma period ökade antalet självmord 19 procent och interpersonellt våld med 12 procent”, konstaterade en av de 15 rapporter som publicerades i veckan i International Journal of Public Health.

Studien genomfördes av forskare vid University of Washington Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME).

LÄNK

 

14 thoughts on “Muslimska länder har högsta antal självmord, mord, våldtäkter och psykiska problem

    • Usch, vad är det för individer som finner nöje i att nyttja folks tillit och hjälpsamhet och släpa okända efter bilar?! Fram med signalement för 17!!!!

      Detta skadar tilliten i hela samhället!!!

  1. Ja, bara det skulle vara en anledning att vägra dem inresa oavsett annan orsak. Men, politikerna, som ex. Åsa Lindhagen (MP), i Sthlm vill inte ens skicka tillbaka de som inte har något asylskäl därför att de är rädda att de ska dö?! Det verkar som Åsa har missat en liten detalj i sin uppväxt och det är att ALLA ska dö en dag.

  2. Den undersökningen är underlig, såvida ”självmorden” inte begås av icke muslimer. Enligt islam är det en dödssynd som leder direkt till helvetet att begå självmord, annat än om man samtidigt dödar flest möjliga otrogna (jihad). Självmord sker helt enkelt inte i islamska samhället.

    Undersökningsområdet har en befolkning på 750 miljoner och under ca 25 år är detta en självmordsbenägenhet (drygt 1000/år) som vida UNDERSKRIDER den som vi ser i Sverige eller Europa. Samma gäller för mord

    Undersökningen är sannolikt ett led i ett snyftande runt muslimska oanställningsbara (inom västvärlden) ekonomiska migranter.

  3. Ja riksdagen och migrationsverket har väl undersökt alla studier om Islam-länder och tycks göra sitt bästa för att styra in Sverige i samma spår. Ju mer kaos i landet, dess svårare för allmänheten att uttyda alla brister i detalj. Här är också en välskriven artikel om vad Sveriges myndigheter med öppna ögon, håller på med.
    https://detgodasamhallet.com/2017/08/08/drommen-om-bidragens-eldorado/
    Möjligen ibland oavsiktligt, förmodligen ibland med insiders hjälp. För övrigt verkar det vara stor nonchalans i hanteringen av skattepengar. Nästan i den grad så man tror det är medvetet slarv?

Kommentera