25 thoughts on “Om vänstern får välja

    • Berättigad fråga hur den omvandlingen kunnat ske…
      Dessutom påstår en del av dem,som nu skall sändas tillbaka hem att de egentligen kommer från Iran..
      När de anlände oinbjudna hette det ”stackars Syrier”,som döda eller levande flydde för sina liv !
      Alltså tre olika hemländer i de senaste buden.

  1. Den största fadäsen över huvud taget är att ha en svetsare som minister. Den näst största att ha en spypunkare som polischef. Näst näst största att låta vissa GD:ar och statssekreterare gå lösa etc etc

  2. Och när en stavhoppare tävlar i svensk dräkt trots att han aldrig bott eller knappt ens varit i Sverige – och talar inte ett ord svenska…. och en längdlöperska vars desertering från Etiopiska militären hade gett henne 2 års fängelse om hon gör detsamma i Sverige med svenskt medborgarskap… om en annan etiopisk längdlöperska som inte kan ett enda ord svenska och som lurat sponsorer och klubbar… visst är det ett märkligt land när Musse Mohammed framstår som en praktsvensk.

    • Fast stavhopparen är väl från usa och har svensk mamma? Det är väl inget problem. Värre med alla från mena som skall tävla för oss.

    • Blev också lite förvånad då jag sig ett afrikanskt namn tävla för Sverige.Mackwala eller något liknande tror jag det stod.Trodde ju att det var en (Stina Larsson) som nyttjat namnbyte,som ju nu är legalt.
      Tack för infon Sara H…Hur var det nu det sades på sin tid ?
      Stoltsera i främmande kläder…

      • Blev som icke proffs inom den sporten,lite överraskad.Nu ser jag att i stort alla ”Sveriges” deltagare består av importer !!!!!
        Vem gläder sig över sådana (event) medaljer,utom importörerna ?

  3. Vad säger vitmjölksforskarna i Lund om mörka somalier som kastar sten på vita pensionärer i Gnosjö?

  4. Håller med fullständigt. När blir ordning som svetsarn skriker Om? Men det händer ingenting.Moder Svea sitter och gråter nånstans.Dags att Vakna!,Mvh Adolf

  5. Tyvärr är vi för få Pursvenskar som förstår hur illa ställt det är med Moder Svea.

  6. Sveriges politiska- och mediala etablissemang är ett skämt!

    Det finns nog fler som får ses som skämt.

    En fråga till alla Sthlm: varför är inte Mynttorget proppfullt av svenska Sthlmare? Varför städar ni inte staden?

      • Kan tala om att i de glesare befolkade delarna av detta avlånga land – gör vi allt vad vi kan för att ”evakuera” diverse ”ohyra” – men det måste vi göra för att upprätthålla en normal levnads ”nivå” – då polisen är borta, borta ….

Kommentera