Nu börjar festivalvåldtäkterna också i Finland

Helsingforspolisen utreder två våldtäkter och ett fall av grovt sexuellt utnyttjande av barn och grov våldtäkt under veckoslutets Weekend-festival i Helsingfors.

Gärningsmännen är okända och brotten skedde utanför festivalområdet. Läs mera här.

Jag utgår ifrån att Helsingforspolisen kommer att jobba aktivt med att hitta gärningsmannen/männen och att vi snart ser en rättegång, med utvisning som följd.

Men jag är fruktansvärt arg ändå !

 

2 thoughts on “Nu börjar festivalvåldtäkterna också i Finland

  1. En beundransvärd kvinna är hon Merit Wager som i många år oförtrutet och outröttligen skrivit och larmat om alla missförhållanden,galenskaper inom asylindustrin,lagbrott som oansvariga chefer GD och ansvariga myndighetspersoner begår dag efter dag år ut och år in,inte har de som borde tagit ansvar lyssnat på Merit Wager och de anonyma miggornas rapporter ,tvärtom har de agerat än mer oansvarigt och med dårars envishet fortsatt bryta mot Sveriges lagar.

    Hur många personal på Hvb hem för vuxna män från främst Afghanistan har den här inställningen tror ni? Svenska skattebetalare krävs på notan förvärldens största asylbedrägeri då politisk aktivism sätts över svenska lagar.Detta måste få ett slut NU.


    Jag hörde berättas av en vän som hade träffat en anställd på ett HVB med fyra ”ensamkommande” i släptåg. Vännen hade undrat särskilt över varför ett av dessa ”barn”, som såg ut att vara i minst 35-årsåldern, hanterades som minderårig. Den HVB-anställde svarade att:

    Om han uppfattar sig som 16 år gammal så behandlar vi honom som 16 år gammal.

    http://meritwager.nu/allmant/galenskaperna-kring-sa-kallade-ensamkommande-barn-maste-fa-ett-slut/

  2. Våldtäkterna skedde utanför! Skandal! Hade aldrig hänt i Sverige. Här hade skattebetalarna tvingats köpa VIP kort till dom små liven så att dom hade kunnat härja fritt inne på området!

Kommentera