Från de ”Fredliga och humana” i Palestian

Den muhamedanska, fredliga och humana, gruppen Hamas i Palestina har släppt denna video från ett ”sommarläger”.  Man visar  upp ett tänkt anfall på en Israelisk postering. De judiska Israelerna kallar man för ”avkommor av apor och grisar”.

Svenska skattebetalare bidrager stort, genom vår utrikesblondin till finansieringen av detta gäng av hatiska muhammedaner.

2 thoughts on “Från de ”Fredliga och humana” i Palestian

  1. Margot Wallström och Regeringen borde ställas inför Haag domstol, därför dem ger bidrag (1,4 miljarder) till Palestina, som i sin tur ger till terroristers familjer och därmed föder dessa.

    Kan inte förstå varför andra partier accepterar detta, och även SÄPO.

    Tog upp en gång med en stenkaster i Malmö (kallar sig själv detta) att Al Aqsa Moskén borde stängas.
    Han blev mycket upprörd, och sa att det då kommer bli krig. Vad är det idag då, sa jag?

    Malmö Kommuns socialdemokraterna i Kommunfullmäktige sa efter att SD, Malmö påtalat uthyrning av en kommunal lokal till palestinier som hotade judarna. ”PLO och palestinier är våra vänner.”

  2. Den okunnige Stefan Löfvén är snäll. Han är inte alls så efterbliven som alla tror. Det är en skillnad mellan att vara sent utvecklad och sinnessvag i jämförelse med att vara helt hjärndöd.
    Alla med ögon i skallen kan ju se att han står upp, alltså är han inte helt hjärndöd. Och han gör inte bort sig 100 % av gångerna han åker utomlands, det borde finnas någon gång han klarade uppgifterna. Kanske något enklare uppdrag. Och så är han inte rasist. Låt vara att han inte bryr sig ett dugg om brottsoffren i det land han säger sig styra, men han är i alla fall inte rasist. Ja, jag vet att han nästa alltid ljuger och är en riktig ynkrygg, men han kanske var bättre som barn. Vem vet?
    Ge honom en chans att återgå till svetsen i alla fall. Låt honom slutföra svetsarutbildningen i fred, den han ljög om att han hade.
    Ni ser, han är inte se dålig som ni trodde.

Kommentera