Europas städer insuper sharialag

av Giulio Meotti  •  9 augusti, 2017

  • Londons borgmästare Sadiq Khan förbjöd annonsering som främjar ”orealistiska förväntningar på kvinnors kroppsbild och hälsa”. Nu planerar Berlin att förbjuda bilder där kvinnor porträtteras som ”vackra men svaga, hysteriska, dumma, galna, naiva eller styrda av sina känslor”. Harald Martenstein från Tagesspiegel sade att denna policy skulle kunna vara hämtad från talibanmanifestet.

  • Det ironiska är att denna våg av moral och ”dygd” kommer från städer som styrs av ohämmat vänstervridna politiker som i åratal fört kampanj för sexuell frigörelse. Det är nu ett ”feministiskt” diskussionsämne att främja shariaregler.
  • För att parafrasera den amerikanska skribenten Daniel Greenfield är ironin i att kvinnor firar sin egen underkastelse både hjärtekrossande och bedrövande.

Inom några dagar efter att Islamiska Staten erövrade staden Sirte i Libyen för två år sedan dök enorma reklamskyltar upp under islamistisk regi som uppmanade kvinnor att bära säckiga dräkter som täckte hela deras kroppar och ingen parfym. Dessa shariabestämmelser för hijab inkluderade att bära kompakta material och en dräkt som inte ”liknar sådana som de icketroende bär”.

Två år senare hakar Europas tre viktigaste städer – London, Paris och Berlin – på samma shariatrend.

Läs vidare

8 thoughts on “Europas städer insuper sharialag

  1. Som mycket annat av dagens elände är f.d.FDJ-ledarinnan Merkel orsaken.Brukar tänka att Adolf var på sin tid ärligare,som angrep med militär,för att skapa sitt herravälde.
    Merkels strategi är att smygvägen skapa sig ensamvälde över i första hand Europa.Denna islamisering av länderna i vår världsdel,ingår som en del i hennes plan.Ett djävulskt listigt förfarande,som kommer upptäckas först när det är för sent.

  2. Skyll er själva, ni som röstade för den här katastrofen!
    Jag kunde inte tro att så många människor kan vara så dumma.
    => att ”medvetet” lasta båten tills den sjunker.
    => för mig helt obegripligt.

    Att dessutom släppa in råttor i båten som äter upp förråden så att
    besättningen blir utan föda.

    Finns det någon psykolog här på bloggen som kan analysera
    hur så många kan vara så dumma?

  3. Märkligt med kvinnorna att de inte motsätter sig detta.
    Men det kanske är som Göran Persson sa om den ny pensionen
    – om människor vetat hur dåligt det kommer att bli med pengar hade de klagat och opponerat sig emot den nya pensionen.
    – jag visste hela tiden. Men vem fan ska man klaga och opponera sig till? Vi har en helt sluten diktatorisk demokrati. Staten kör till och med över kommunerna som den värste diktator.
    Så mitt visdomsord blir, tänk dig noga för när du röstar nästa år, Sjuklövern/islam eller SD/kristendom.

  4. Sexistisk reklam som försvinner är väl inte detsamma som uppmaning att bära slöja eller burka. Det var en ganska rörig artikel, lite gubbsjuk och kategorisk. Varför måste vi se halvnakna människor i sexuella poser sälja allt från parfym till bilar? Larvigt! Men att börja täcka sig som privatperson på stan och dölja all hud i reklamen, då går det alldeles för långt.

  5. Förbud mot sommarklädda kvinnor är en del av anpassningen till den blivande statsreligionen som våra politiker där så angelägen att införa.

Kommentera