Vuxna män kallas barn och ungdomar av fejkmedia

INVANDRING. I morse skrev vi om en flock afghaner som sittstrejade och krävde saker i ett land där de är icke betalande oinbjudna gäster. De kallas barn och ungdomar i medier som naturligtvis ser att majoriteten är vuxna män. Risken är stor att det ljugande, fega männen är desertörer, kriminella eller i värsta fall muslimska terrorister.

Titta på bilderna nedan med detaljförstoringar på barnen…

 

23 thoughts on “Vuxna män kallas barn och ungdomar av fejkmedia

  1. ”Svenskan” Meraf Bahta är också desertör, berättades om på TV i ett reportage om hennes ”gripande berättelse”. Hon var på ett etiopiskt träningsläger i Spanien när hennes inkallningsorder kom, och hon bestämde sig för att ”fly”…. och hon valde Sverige. Och blev medborgare i Expressen-fart.

    Och DESERTERING är ett brott – OCKSÅ i Sverige.

    ”Om någon … undandrager sig tjänstgöringsskyldighet dömes för svikande av försvarsplikt till böter eller fängelse i högst två år eller, om riket var i krig, till böter eller fängelse i högst fyra år.” Brottsbalken 18 kap 7 §

    Men Meraf HYLLAS för att hon begår ett lagbrott.

  2. Jag ha hittad mina barns nallar, kan jag skicka dom till ”barnen”? Men jag tro nog att de föredrar att ha en uppblåsbar Barbara i raffset och glidkräm.

  3. ”Misstanken om att många asylsökande har varit äldre än de utgett sig för att vara har tärt på förtroendet för svensk asylpolitik, och därmed också hjälpt SD till de nuvarande opinionssiffrorna.”

    ”Nationalekonomen Tino Sanandaji har uppskattat merkostnaderna för gruppen ensamkommande under 2016 till drygt 30 miljarder”

    2015 KOSTADE DET SVENSKA FÖRVARET 42 miljarder kronor. ”Merkostnaderna” för gruppen ensamkommande är alltså 30 miljarder 2016.

    http://www.bt.se/ledare/det-har-varit-ett-misstag-att-inte-aldersprova-asylsokande/

    När ett land styrs av idioter går det åt helvete.

  4. Tja, mina vänner, det torde blott vara en tidsfråga innan de militanta migrantammorna hastar tillstädes beväpnade med barnvagnar, nappflaskor och Pampers Up & Go, i avsikt att ta steget fullt ut och kröna det internationellt kända vansinne Sverige nu representerar.

    Moder Svea, pinad, malträterad och tronandes på lit de parade, kan nu förmälas med den eviga vilan genom gudsord och mullkastning.
    Frid vare med den gamla damen, skändligen avdagatagen av de gökungar hon i god tro tagit under sina moderliga vingars beskydd.
    Andreas.

    • Moder Svea måste ha varit Senil dement , må hon vila i fred, någon uppståndelse av Moder Svea är knappast trolig

    • Så vedervärdigt! Det är totalt urspårat i väst. Hur kan präster i Svenska kyrkan ställa sig i dessa pridetåg. Polisen och våra politiker? Ofattbart!

  5. Det är gubbar som sitter och väntar på bättre tider.
    De har redan lärt sig hur man hanterar den politiskt korrekta svenska pressen, något de vet definitivt inte fungerar på samma sätt i sitt hemland.

  6. Förekommer inga krig i Afghanistan därför har tex Pakistan skickat hem tusentals afghaner som senast Dec 2017 ska vara ute. Många kommer dessutom ifrån grannländerna men smyger in som afghaner i Europa då det ger mer fördelar. Sverige har en deal med Afghanistan om återsändning,likaså har EU det.

    PS: se ett stackars barn får tröst och sitta på svenne kålrots knä 🙂
    https://images.mmcloud.se/api/v1/images/2613b05d-2eaa-4fe9-9713-d945134c8995/830.jpg

  7. Inte strejk detta, utan utpressning för att få igenom sin vilja. Andra ”folkgrupper” gjorde det , metoden ät känd och ökänd.

Kommentera