10 thoughts on “Taharrush, inget FI känner till eller bryr sig om

  1. Vad synd att hon inte var tydlig ,var nog rädd att bli kallad för rasist eller islamofob så det blev lite rörigt för dessa arma ungdomar som inte hade en aning vad hon pratade om..Men de tar nog hemläxa..hoppas på att deras ögon öppnas snart

  2. Haha, de törs inte stå för någon slags åsikter, livrädda för att bli filmade, och kan inte svara på raka frågor, bara svänga sig och svamla floskler.

    Ja, de är alltså med andra ord typiska FI-folk…

  3. Här ser vi ännu ett solklart bevis på att dagens falska feminister inte har ett dugg med den äkta kvinnorättsrörelsen som kämpade för kvinnors rättigheter förr,sk feminismrörelsen av idag har sin grund i kulturmarxism,bara att läsa på för den som vill veta sanningen.

  4. De vet EXAKT vad det är GS menar, de vill bara inte erkänna det för med ett erkännande kommer också ett ansvar att göra något.

  5. Hur kan man ha missat vad Taharrusch är när man ska föreställa valarbetare?
    Är man dum, lever i sin lilla utopi dröm eller är en ignorant egoist som bara tänker på sin egen politiska karriär?

  6. Sk feminister är sorgliga, hjärntvättade figurer som sviker kvinnor. Att de flesta FIs medlemmar är just unga kvinnor är en fullständig gåta för mig. Lyckligtvis växer SDkvinnor som är måna om sina egna, inte om våldtäktsmän som har nu invaderat Sverige. Må en sunt förnuft vinna valet!

  7. När frågorna ställs spelar dom dummare än dom är,hur nu det är möjligt, när dom får stå och gapa ut sitt rosa trams trivs dom , men när motfrågor
    ställs lotsar dom inte förstå. Hade det nu varit t.ex Sverigedemokrater som sysslat med”Taharrush” hade dom nog begripit och skrikit ut det, men här
    handlade det om att skydda dem som utför detta.nämligen Muslimer.

    Varför finns egentligen dom rosa figurerna? Det partiet är till och med onödigare än Miljöpartiet, och dem behöver vi inte alls?

    • 2017-08-07

      Nä Tony, jag tror att du har fel!

      De spelar INTE dummare än de är.

      Jag travesterar Stickan Pettersson och citerar: ”Man skall inte tro att människor är så dumma som de verkar. – – – – De är ännu dummare!”

      F.ö. håller jag med dig. Det finns sju partier i Sveriges Riksdag som jag ser som landsförrädare. Svenskarna behöver rösta bort dem från beslutsfattande ställning.

      Därtill behöver Svenskarna få in minst ett nytt parti i Riksdagen som anser att svenska folket har rätten att leva vidare.

      Ni som skriver här måste också tala i det offentliga rummet för att väcka de sovande Svenskarna.

      Min tumme upp för Granskning Sverige. (https://www.youtube.com/channel/UCaZN7MS2Wv7ZR5fwxu-gh0g )
      Fler tummar upp får de då de börjar granska korruptionen i det så kallade rättsväsendet.

      Med vänlig hälsning
      Tomas.

Kommentera