Sverige i ett nötskal

Blandat från Twitter som visar att tävlingen i media är avgjort: Borgs kuk är större och viktigare än rikets säkerhet. 

En ex-politiker hängs ut för att han varit drängfull och dum på en privat fest medan en statsminister och försvarsminister sitter kvar, trots att de i strid med sitt uppdrag riskerat rikets säkerhet och integritet sitter kvar.

När en vänsterledare visade könet och kissade ned en biograf var det mest tyst men det som nämndes var behovet av vård.

Ladda ner film och sprida dessa olagligt. Miljonböter och ett par år i fängelse. Straff för att sprida miljoner hemliga handlingar 70.000kr vilket är betydligt mindre än vederbörandes månadslön, som dessutom får behållas till år 2021.

18 thoughts on “Sverige i ett nötskal

  1. Jag försvarar inte Borgs beteende och om det som sagts är sant så är händelsen vidrig och obegriplig, men brottslig tror jag inte då det var en privat fest och inga målsägande. När man läser media så undrar man hur många människor som Borg misshandlat? hur många bilar han tänt på?och hur många stenar han kastat mot blåljuspersonal? Det borde polisen ägnar sig åt istället.

  2. En del kloka människor tror att socialdemokraternas tid är ute efter 2018 Om det vore så väl. Har läst på diverse bloggar om det politiska läget i Sverige där man diskuterar vilka böcker man läst samt citat av diverse stora tänkare i både nutid och forntid samt olika konstellationer mellan alliansen och rödskinnen efter valet 2018 Sparsamma kommentarer om SD förekommer då och då men tillmäts ringa betydelse. Man kan inte ändra särskilt mycket på ett lands styrelseskick genom att läsa böcker. Nuvarande politikergarnityr skall väljas om igen och igen och igen…….. Kritiken mot ministär och regering mister focus genom medias nyhetsval och vinklingar på fyllefester. Man kan vara berusad på olika sätt. En del murvlar tycks vara ständigt berusade endera av makt eller sprit och knark.

  3. aldrig klyckat va de för märk-
    värdigt me kukar och fittor…
    vaför är just dessa ting TABU?
    …väll inte värre än att t.ex visa
    näsan eller munnen?…gissar
    det är den där jävla Jesus fel?
    …skulle va kul veta när, var å
    hur i historien detta uppstod
    å är så djupt rotat…eller hur?

    • Ett rent förbannat undermåligt inpass, vilket endast visar en omdömesbrist jämförlig med den avsaknad av takt och ton som den vanryktade Borg skyldiggjort sig till.
      Man skall inte sitta och knacka ned kommentarer under alkoholpåverkan. Kaffe, skall det vara!
      Vi skall alla ha Petterssons anseende i åtanke.
      Andreas, elak men ärlig 🙂

  4. Jag hoppas att det inte funkar att ta fokus från riktiga nyheter.
    Här kommer några. Över hundra migranter klättrade över staketet i Ceuta igår, många förra veckan också och våld förekommer.
    Venezuela är nu en socialistisk diktatur, Maduro tackar militären för att de rensat ut bland terroristerna-så benämns de valda oppostitonspolitikerna i parlamentet. En del är häktade-film finns och visas. En attack med molotovcocktalis på Spaniens ambassad. Frysning av ekon tillgångar av Trump. Utslängda av samarbetsorg i Sydamerika, Maduros kommentarer är helt befängda.
    På SVT skriver man om värmen som ska vara katastrofal i Sydeuropa men det är bara väder. Fick länk av vän. I nästa stod det med bild och allt på en fiskare i Tunisien som motade bort båtar som ville stoppa människosmugglingen. Det kallades för flyktingbåtar vilket är lögn. De antydde att Italien var stygga som kollektiv då de skickar tillbaka.
    Ibland tror jag att de är dumma i huvet. Fattar inte skribenten att fiskarna inte fiskar utan de smugglar afrikanska män för det är lönsammare. SVT verkar inte ha många höns hemma och det är skrämmande att man får bedriva en verksamhet byggd på lögner utan att ha en aning vad man skriver om. Hur länge ska folket tiga?

  5. Om nu Anders Borg velat visa hela bullerbyn och inte bara flaggstången på Sörgården hade han gjort det, Sverige är på papperet (dagspressen) ett fritt land. Ingen annan deltagare på fylleskivan har framträtt. Svenskt näringsliv u.p.a.

  6. Islänningarna har ryggrad och mod som det politiker/myndighetsfixerade fega,självdestruktiva,egotrippade,självmordsbenägna svenska folket inte ens är i närheten av,svenska folket är världens mest politiskt vilseledda folk med enormt stort självskadebeteende.,svenska folket går mot sin och sina barn och barnbarns undergång utan ett pip,glatt och villigt betalar de för invasionen av kolonisatörer från fjärran barbariländer och politikerhelvete som förrått dem,hur sjukt är inte detta? När islänningarna är missnöjda med ministrar som missköter sitt uppdrag så går de till alltinget i tusentals och demonstrerar högljutt i veckor ända tills ministern avgår.Bankkris,Panamadokument skandal etc islänningarna är av ett virke som svenska folket saknar sedan många århundraden.Tragiskt!

  7. Med tanke på rubriken lämpar sig min bild nedan,till Absurdistans dagliga
    förfall. ”Arbogakvinnan” som PK-pressen nämner batikhäxan och mörderskan Johanna Möller.I dag kan hon,och ett av hennes exotiska ”barn” dömas till livstids fängelse,för de två morden.
    Vet inte om jag fantiserar,men nog kan man avläsa i hennes fårade ansikte den ondska,som präglar denna kvinna.Bilden från dagens HD:
    https://hds.imgix.net/F8g8XBx3_FU8ykzsJl_m99DHXkM.jpg?w=1280&fit=crop&crop=faces%2Centropy&h=768&auto=format&q=60

    • Fruktansvärd otäck historia som media frossar i dag efter dag i månader, men vad fulmedia inte skriver ett ord om som klart hör ihop med denna vidriga mordhistoria är att det är det socialistiska politikerhelvet som skapat och orsakat med hjälp av gammelmedia och 87 % av svenska folkets röster i förra valet detta helvete som som pågår i vårt arma land,mörderskan och andra penninggiriga svenskar/invandrare har ju tjänat miljarder på massinvandringsindustrin,världens största asylbluff och de ljugande vuxna låtsasbarnen från främst Afghanistan.Begäret efter pengar är roten till ondskan i världen står det i bibeln och det ser vi dagligen,Nostradamus förutsade att just denna tid vi lever i nu då skall girigheten och ondskan som följer i samma spår formligen explodera i världen och speciellt i vissa länder,han fick 100 % rätt .

      • Suzie:
        Jo så är det…I ett så sjukt land,behöver man inte fråga sig, vad som kan orsaka sådana dåd som denna batikhäxa,gjort sig skyldig till…
        T.o.m. f.d. finansministern ger ju med sitt sjuka beteende, en klar förebild till Absurdistans moral/etik !

  8. Identitets-stölderna ökar, inte så konstigt när Lövéns regering delar ut våra körkorts-uppgifter till vem som helst.
    Dröjer inte länge förrän de går att köpa på internet.

    • Angående körkort: Idag stod det att läsa i vår lokaltidning om att fler missar uppkörningen…”Ingen hade nån aning om orsakerna”. Herregud, nu är vi allt naiva igen, javisstja, det är fint att vara naiv

  9. Den nya namnlagen som trädde i kraft 1 juli 2017 gör det möjligt för oss alla att heta Muhammed – det är en fin gest.

  10. polisen som anmälde honom, har själv flera lik i lasten trots det utnämnd till chef, typisk sosseutnämning som nu tackar genom att anmäla en moderat, lycka till med att hitta ngn på festen som vittnar om vad som hänt, idioten borde ägna sig åt bilbränder, mord, våldtäkter etc.

  11. En svensk politiker som kommer ut som blottare blir naturligtvis en stor snackis i vänstermedia eftersom han är en medelålders svensk vit heterosexuell man och dessutom med moderatsympatier. Jag försvarar inte på något sätt hans infantila beteende men kommenterar bara medias prioriteringar.

  12. Sveriges muslimska regering måste tänka om om dom skall få över 1% av rösterna i nästa val.

Kommentera