Hurra va bra vi är


Denna video hyllar de mordlystna muslimer från palestian som utfört olika former av mord och mordförsök riktade mot det Israeliska folket.

FjärranÖsternredaktören påminner att Svenska skattebetalare hjälper palestina att belöna dessa mordiska muhammedaner genom de ”frikostiga bidrag” som vår utrikesblondin och Sve Tsaren skickar till dem.

Hälften av Palestians budget går till att belöna terrorister = mordlystna muhammedaner.


3 responses to “Hurra va bra vi är

 • Jhonsson

  Att Margot Wallström och Löfvens regering tvingar svenska skattebetalare att stå för pensionen till palestinska mördars familjer, är ju inget annat än komplett idioti. Av vilken anledning har ett antal svenskar valt en regering, som bidrager med pengar tillsådan
  Varför spenderas inte dessa pangar i stället på våra svenska fattigpensionärer? De är dessutom snälla och bråkar nästan aldrig. De brukar vara nöjda med att få en liten klick av det, som blir över.

  Liked by 1 person

 • Kurt

  Vi är 7 miljarder här på planeten, Jag skulle inte saknar 1,2 Miljarder muslimer. Tänk är att borda ett flygplan och inte oroas av att kanske en muslim finns på planet med onda avsikter mm.

  Liked by 1 person

 • Stenbock

  Av ren blygsamhet,får inte stora massan kännedom om de hjältedåd,som Absurdistans företrädare och utvalda,genomför i det tysta.
  Läste t.ex. idag om en Stefan Ingves, (lär vara riksbankens chef) som skall ha hjälpt all jordens stater,att reda ut bankkriser !!! Att inte denne man erhållit Nobels ekonomipris,är ju inget annat än en stor skandal…. 🙂

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: