Höjd säkerhet på grund av invandrarvåld vid sjukhus

INVANDRARVÅLD. Både polisen och sjukvården har höjt säkerheten vid Mälarsjukhuset i Eskilstuna efter två grova brott i Eskilstuna under helgen. Bakgrunden är att en man i fredags kväll fördes till sjukhuset för allvarliga skador efter en knivskärning i Nyfors och efter att en man sköts i benet i Fröslunda natten till lördag. Båda vårdas på sjukhuset.

Polisen vill inte gå in på detaljer, men sannolikt finns en hotbild i de båda fallen. Polisen bekräftar att man har personal på sjukhuset.

Den tjänstgörande klinikchefen på sjukhuset fattade beslut om att kalla in väktare i fredags för personalens säkerhet, säger Maria E Karlsson, kommunikationsdirektör vid landstinget som också meddelar att det råder besöksförbud vid ortopedkliniken.

P4 Sörmland

 

-Pettersson antar att de som vill ha massinvandring av kriminella kalkylerat med de kostnader och besvär som drabbar andra skadade och sjuka samt deras anhöriga…

Om Nyfors där en man knivskars i fredags…

Om Fröslunda där en man sköts i lördags…

15 thoughts on “Höjd säkerhet på grund av invandrarvåld vid sjukhus

  1. Sätt på ett plåster på kniv och skottskadade babbar, sedan kan dom gå till sin ”kloka gumma” med sina skador. Varför skall vi bistå med skattefinansierad sjukvård åt dem som inte bidrar och heller aldrig kommer att bidra?

  2. Man få väl ta med sig revolvern till akuten och skottsäker väst.
    Undra om de lagat skott hållen i Ambulans dörren i Eskilstuna?

  3. Min mor har varit sjuk och fått åka ambulans till sjukhus och där blivit parkerad på akuten hela natten och jag har vaktat henne.
    Ett par väktare har ingen chans mot buset på sjukhusen och jag tvivlar på att polisen hjälper det minsta.
    Buset vet att dialog är det som händer och inget mer. Skulle buset mot förmodan hamna i ett häkte så får buset hjälp av hela svenska advokatsamfundet.
    Sjukhus, väktare, polis och advokater och tolkar betalas med skattemedel.
    Det må hända att BNP ökar men för folket är denna kostnadsbörda för rättsamhället ännu ett steg närmare ättestupan.
    Sverige världens mest korrupta land som närmar sig kollaps.

  4. Bollkalle i Sverige har ingen aning, han har inte fått information om detta
    MEN han tar fullt ansvar för situationen och det kostar bara 168.000kr/månaden

  5. Civila sjukhus skall inte ställa upp med resurser till kriminella stridande. En uppgift för FN ungefär att sätta upp några militära mobila sjukhus för de stridande utländska förbanden. Inget som Sverige skall behöva bekymra sig om. Sedan får Sverige upprätta utegångsförbud i lokala problemområden med beväpnade militära vaktstyrkor för att kunna hålla miljön på gator och torg blyfria minst 2 dar i sträck. Alternativt, sluta dela ut asyl-skydd till mena-flyktingar samt utvisa alla kriminella och papperslösa nu!

  6. Det är ju så otroligt mycket skottskador i landet – bör egentligen inte militären ta hand om detta?
    Varför ska vanliga sjukhus behöva stanna upp verksamheten och kalla in väktare och andra patienter ska behöva vänta ännu längre på sin tur för att detta går före.

  7. Löfven:”I Sverige blir människorna tryggare och tryggare”
    Vilka människor då, Löfven ?

Kommentera