Hatmedia fortsätter att sprida lögner

HATMEDIA. Trots att Tidningsutgivarna driver en treårig kampanj om mediernas trovärdighet och pressetiken, så fortsätter de gång på gång med falska nyheter av politiska skäl. Deras kampanj handlar om trovärdighet, pressetik och systemet med ansvarig utgivare, och förs med debattartiklar och annonser i dagstidningar.

I lördags påstod flera tidningar, bland annat Aftonbladet,  att Nordisk Ungdom attackerat Prideparaden i Stockholm. Fotografen Roger Salle Sahlström menar att det är en grov och brutal lögn. 

-Pettersson säger att det är inget nytt. Vänstern påstås representera de goda och då tolererar samhället våld från det hållet samtidigt som medierna står på vänsterns sida, ibland är de till och med samma människor.

Sahlströms film:

8 thoughts on “Hatmedia fortsätter att sprida lögner

  1. Svensk media är helt havererad, det tråkiga är att det finns en enda människa som lägger pengar på att köpa denna träck???

  2. Ja man blir än en gång stum av häpnad.
    Pride festivalen är ett suspekt jippo och man inser att de kommer att kräva mer makt för alla sexuella läggningar. Liberalerna har redan avslöjat planen och krävt rättigheter för nekrofiler och steget efter är pedofiler.
    Det har sagts att det finns för få poliser i Sverige. Det kan inte stämma bara genom att titta på denna filmsnutt så inser man att det finns för många poliser.

    Det blir allt tydligare att polisen struntar i om svenska människor våldtas, rånas eller mördas. De har viktigare prioriteringar såsom Pride Festivaler och HBTQZY rättigheter att få sexa runt t o m på bårhusen.

  3. Hatmedia är egentligen en mycket bra sak. Det är inte så farligt om media ljuger.

    Jag tycker också att det är bra att svenska myndigheter inte bryr sig så mycket om säkerhet och liknande saker.

    Om både media och politiker ljuger, som i Sverige, kan det ju kompletteras med myndigheter som inte bryr sig om svenska folkets säkerhet.

    När afrikanerna och dom andra kommer behöver dom då inte känna sig så hotade, dom kan agera mera improviserat och naturligt så att dom inte mår dåligt.

    Vi har gott om resurser i Sverige och det gäller att låta alla afrikaner få en del av kakan.

Kommentera