När Anders Borg var nykter – man ska arbeta och inte supa

INVANDRING. Hatmedia ochalternativmedia fylls av artiklar om att före detta finansminister Anders Borg (M) var skitfull och uppträdde mindre lämpligt på en privat fest i Stockholms skärgård. 

Det är vad jag förstår ingen ovanlighet att folk dricker för mycket på fester och det kan händade flesta så det är inte mycket att orda om och herr Borg har enlig media bett om de berörda om ursäkt utan att komma med massa larviga bortförklaringar.

– Pettersson föredrar att dra upp några saker från den tiden finansminister Borg var vapendragare till statsminister Reinfeldt och en av de ansvariga bakom den katastrofala asylinvandringspolitiken som förs nu. Det borde han stå till svars för och inte för en fylla i skärgården.

Ett uttalande av finansministern för att finansiera invandringen är – ”Vi föreslår alkohol- och tobaksskattehöjning. Det ligger i linje med vår åsikt att man ska arbeta och inte supa.”

Aftonbladet 26/8 2010

Anders Borg – ”socialbidragsberoende bland invandrare på över 50%”

Anders Borg – ”socialbidragsberoende bland invandrare på över 50%”

Anders Borg: ”90% av muslimska kvinnor arbetslösa”

Från augusti 2014 och straxt innan ReinFeldt tyckte vi skulle öppna våra hjärtan

 

 

17 thoughts on “När Anders Borg var nykter – man ska arbeta och inte supa

  1. Fast vilken politiker idag lever som han LÄR? Minns ni Persson i debatten säga: Jag är uppväxt under klassamhället o jag hatar det o vill bekämpa det på alla plan. Hur gick det sen? Ja inte lever han i en koja precis. Anders Borg har säkert spritproblem o behöver hjälp med det.

  2. Det jag undrar mest och som inte framkommit någonstans i media; Vem hade längst drule? Segrade Anders Borg?

  3. Den abrupt demaskerade och ångerköpte Borg representerar blott ännu en av alla internt genererade och hycklande socialakrobater, vilka ådagalägger en rent tragikomisk divergens mellan de offentliga teaterföreställningarna och den privata vandeln.

    Dessa syndare äro legio, men såvida de behärskar pudlandets konst till fulländning, lyckas några av dem paradoxalt nog öka sina sympatier bland den mer manipulerbara och naiva delen av väljarna.

    Den drogpåverkade exhibitionisten förmår med stor sannolikhet röna en ökad popularitet efter ifrågavarande spontana reklamuppvisning, icke minst inom den socialdemokratiska hönsgårdens förtappade fjäderfän.
    Andreas 🙂

  4. Kvinnor från Mena-land håller sig undan från arbetsmarknaden. Alla vet det utom statminister Löfven och arbetsminister Ylva Johansson.
    Arbetslösa kvinnor skall efter en viss tids arbetslöshet skickas ut i våra skogar för att plocka kottar och mindre pinnar. Detta kan sedan användas som bränsle i kommunernas värmekraftverk.
    Det skall inte gå att komma till Sverige för att parasitera på landets skattebetalare.
    Vi behöver en sverigevänlig regering vid valet 2018!

    • Arbetsplikt för dom som kommer hit skulle nig minska antalet ”flyktingar” ganska rejält

  5. Anders Borg har varit en bra finansminister och korades ett år till Europas bästa.
    Men även solen har sina fläckar.

    Denna händelse lär tyvärr förfölja honom lång tid framöver.

  6. Anders Borg borde be hela svenska folket om ursäkt för den landsomstörtande massinvandringspolitik han och parhästen landsförrädaren Ruinfeldt bedrev under åtta år när de var i regeringsställning.
    Herr Borg som var finansminister har hela tiden varit mycket medveten om hur den dysfunktionella klankultur islamimporten från tredje världen har/haft för fruktansvärda och förödande konsekvenser för svenska folket,vår ekonomi,demografiskt på alla samhällets områden,den grova eskalerande kriminaliteten och att islam och sharia inte är förenligt med våra västerländska väderingar,livsstil,sk religionsfrihet,mäns och kvinnors lika rättigheter,Herr Borg är högst delaktig i att sänka hela vårt land ner i en bottenlös avgrund pga totalt oansvarig massinvandring från tredje världens värsta klankulturer med barbarisk kvinnosyn.Herr Borg borde skämmas över att ha medverkat till att förstöra vårt land och frånta vårt folk och våra efterkommandes rätt till vårt land.Skäms skäms på dig som medverkat till att sälja ut vårt folk och land till de djävulska globalisterna vars mål är att söndra och härska,slakta,stjäla och förgöra precis som deras herre satan.

    • Att be om ursäkt för att ha förstört ett folks territorium och orsakat mänskligt lidande i form av medhjälp och anstiftan till 10-tusentals våldtäkter, organiserat folkrån, mord, fattigdom, hemlöshet, ångest, självmord etc känns lite futtigt. Anders Bering Breivik sitter inlåst för att ha mördat 70 människor vilket måste ses som en piss i mississippi i sammanhanget. Anders Borgs brott tillsammans med F. Reinfeldt med flera är ju så stort att det är i princip omöjligt att ta in och förstå. Nej, dödsstraff är det enda som kan komma på fråga. I ett friskt land hade väggar, anslagstavlor, tv-sändningar etc lyft fram deras fula nunor med texten ”Wanted – dead or alive”.

  7. Högst troligt är Anders Borg alkoholist, vilket är klassat som en sjukdom av WHO.
    Han har en f.d. partiledare som startade upp ett 12 stegs program, som han borde göra. Oftast blir det ändå återfall.

    Denna sjukdom ärvts rån far till son, mor till dotter. Är oftast i dessa led vi kan upptäcka beroendesjukdomar.

    Frågan är om inte Magdalena Andersson har samma problem?

    Finansministrar som är sjuka. Är de lämpliga ha hand om svenska skattemedel?

  8. Anders Borg menade då vanliga löntagare, enligt honom är
    det bara sådana som super, i hans egna kretsar dinerar man
    och tar ett och annat glas till maten? Fast i Midsommar
    verkar det som om han har hinkat i sig både det ena o andra,
    där ser man, plötsligt är han nere på vanliga människors nivå?

  9. Enligt uppgift gjorde han ”helikoptern” på festen. Imponerande, jag förstår nu vad Dominika ser hos honom. 😉

    Seriöst, det är av barn och fyllon man får veta sanningen. Den Anders Borg som ”uppträdde” på festen är den sanna Anders Borg. Den andra har bara varit hårt hunsad i nära ett halvt sekel. Vi borde börja införa obligatoriska tester för politiker där de sups ner näst intill alkoholförgiftning där deras personlighet utvärderas.

    De på festen ska vara lyckliga över att det var Anders Borg som var bjuden och inte Fredrik Reinfeldt, då hade det lätt kunnat gå illa.

Kommentera