Bombhotade tåg – polisen lät honom åka vidare

BROTTSLIGHET. Med jättehög röst sa den manliga tågpassageraren: ”Jag har en bomb i påsen. Idag ska vi alla dö.” berättar en av passagerarna på tåget Men efter att polisen konstaterat att mannen inte hade någon bomb fick han åka vidare med tåget. Nu anmäls polisen och Tåg i Bergslagen till Justitieombudsmannen – JO.

-Pettersson undrar vilken lag som polisen åberopade när de lät mannen åka vidare? Lathetslagen…eller en muslim som riskerade att bli kränkt?

SVT 

15 thoughts on “Bombhotade tåg – polisen lät honom åka vidare

  1. Svensk hbtq certifierad pk marinerad svenskfientlig polititisk aktivist polis som borde ägna sig åt sitt polisiära uppdrag att upprätthålla lag och ordning som svenska folket betalar dem för tycker uppenbarligen att det viktigaste uppdraget denna vecka är att iklädd tjänsteuniform agera pajas i pridetåget, inte underligt att ingen har respekt för svensk polis längre,kaffe,bullar och halalkorv,aina dialogpolis i nogozoner,och så det här är bara för bekämmande, svensk polis medverkar till att sodomisera vårt land,skrämmande minst sagt.Sverige är det stora Gökboet.

    https://www.liveleak.com/view?i=b5c_1502006103

  2. Såhär går det när svenska folket har tillåtit socialister/kommunister och andra demokratifiender vanstyra vårt Sverige i decennier,nu ser vi den katastrofala slutresultatet av galenskaperna,svensken har sovit,ätit,jobbat och tittat på tv, och sovit mera medan politkerhelvetet fullständigt fått fria händer att rasera vårt forna så välfungerande land.
    Kaos,våld,eskalerande grov brottslighet,kvinnofientliga barbariklulturer bjuds hit och premieras med all in clusive på skattebetalarnas bekostnad,och svenska folket höjer lite på ögonbrynen och undrar vem stör dem i den goda sömnen…

  3. Ding Dong Kokko.

    Sverige…tack för vad du en gång var!
    Du är i mitt hjärta…
    Synd att du är på väg bort…
    Ska aldrig glömma dig…
    Kommer sakna dig…
    Tack för min fina ungdom…
    Min ålderdom kommer till annat land…

    Tack för vad du varit. 😘

  4. Det var en ny variant på att åka gratis tåg, flyg, bussar, spårvagnar. Fint polisen, du gör ditt jobb, för att vi skall utplånas. Hoppas du inte har några barn, har du flickor.. oj klä dem i sopsäckar så du/familjen inte behöver ta hand om en våldtagen barnunge, tonåring. Nu gäller det även pojkar, lås in dem tillsammans med din kvinna. För säkerhets skull.

  5. Polisen åberopade lagen om allas lika värde .
    Ni vet den där Extremvänsterfeministiska lagen som betyder att en Muslim är mer värd än alla svenskar tillsammans .

  6. Man läser, skakar på huvudet och repeterar proceduren, utan att vara i stånd att begripa hur ordningsmakten väljer att resonera.
    Det faktum att ovan beskrivna gärningsman varit obeväpnad urskuldar varken honom eller de över hövan flexibla poliser och deras överordnade som beslutar att låta incidenten passera utan vidare åtgärd.

    Hur kan man garantera att fridstöraren inte omsätter sitt hot i handling vid ett senare tillfälle? Det råder sannerligen ingen brist på explosiva komponenter för bombmakare i detta fiendeockuperade land, vars utveckling börjar anta alltmer förvridna och absurda proportioner.

    Jämför gärna denna godmodiga klapp på axeln med den äldre sanningssägande Facebookaktören som tvingades erfara det korrupta rättsväsendets behandling av den som ertappas med att framföra kritik mot vanstyret, i landet där makthavarna och deras undersåtar lierat sig med den importerade brottsligheten.
    Andreas.

    • Nu är ju inte den svenska polisen något FBI eller Scotland Yard precis – snarare kan den liknas vid polismyndigheten i Grönköping,,,,,

  7. Om ni alla har möjlighet att åka de större linjerna där det kostar mer att åka än på lokala linjer som den i reportaget, gör det.
    Har åkt alldeles för många gånger på lokala linjer och sett åt helsike för mycket tok genom åren.
    Det är inte säkert. Dessutom är det för det mesta kvinnor i rollen som konduktör(tågvärd)…många ickesvenskar har låg respekt för dem samt att när en galning som i artikeln står och gastar att han har en bomb, då är det grädde på moset = det finns inte mycket till skydd mellan tokfan och den vanlige passageraren.
    Inför obligatoriskt förköp på ALLA tåg i Sverige. Med betalkort.
    Det skulle fungera då man kan blockera dumnuts från att överhuvudtaget kunna köpa biljetter(ja, jo visst, det går att kliva ombord, ändå men det begränsas till stor del)
    Allt som behövs är mod och vilja.
    Det är en bristvara i Sverige idag.

  8. men om någon på skoj sagt Heil Hitler till sin kompis , hade poliserna skakat av ursinne…efter att ha bankat personen gul& blå hade personen anhållits & häktats för att senare dömas till 6 mån fängelse

  9. Vad i hela världen skall man tycka och tro? Kommer polisen från Ankeborg? När får vi läsa om att polisen höll ficklampan och lyste för inbrottstjuven eller lånade ut sin batong till rånaren?
    Sverige framstår ju som de samlade idioternas hemvist på jorden!

    • Det är därför jag röstar på KalleAnkapartiet. Egentligen en oförskämdhet mot Kalle Anka, politikerna ligger hästlängder efter ankans förståndsgåvor.

    • Sverige ÄR nu Idioternas hemvist på denna jord.
      Och de styrande hejar på!
      Ingen tar ansvar, och alla blir kränkta. Hela tiden..
      Faan ta rosenbad!
      Bögparaden visar upp folk som borde sitta bakom lår o bom.
      Skulle nån betes sig eller klä ut sig som dom en vardag, så sitter man inne för förargelseväckande beteende eller nåt, eller nån blir kränkt.
      Men inte denna hbtq.kuk, vecka.
      Lyssna på Pat Condell.
      Ta intryck från övriga länder och agera därefter..

Kommentera