15 thoughts on “Kloka ord från Orban

  1. kan tanten förklarar vad du menar ?
    Jag skrev fel p.g,a min dator när jag skall radera dröjer och hoppar till fel rad , hinner jag klicka på sända går det iväg utan att jag ser det med fel ,och det går att korrigera ,vilket jag gjorde på nästa kommentar…

  2. Jag kan inte nog berömma Viktor Orban för hans mod och för hans förstånd. Att ställa upp denne man sida vid sida med den pajas som styr Sverige är helt omöjligt. Vktor är av latinskt ursprung och betyder ”segrare” och ”Kunglig”.
    Det kan man knappas säga om Löfven.
    Jag tillskriver egen mening till Löfven, namnet betyder feg, efterbliven lögnare.

  3. Det blir mycket starkare om alla skickar den video till regeringen ,inte bara jag..
    Även om har fem angående att det inte är islams fel ..de vill bli starkare i Sverige och absolut inte integrera sig…Det skriver jag mer inveclad på youtube så hela världen kan läsa..hoppas de tittar ,hehehehe
    Skicka till anna.hedin.ekstrom@regeringskansliet.de
    anna.carlstedt@ -”-
    johan.dilexus@ -”-
    lars.korsell@ -”-

    på Nationella samordnaren mot våldsbejakande extremism..

    Och till MSB myndigheten för samhällskydd och bereddskap
    E-post: registrator@msb.se

  4. I Ungern ser man mycket sällan några kvinnor i hucklen eller tält det är den största skillnaden med Sverige men befriande. Gäller för övrigt Tjeckien, Slovakien och Polen också

  5. Flera decennier av massinvandring, samt dom senaste årens invasion av asylshoppare/ lycksökare har förvandlat landet totalt, det är Araber o Negrer överallt. Det räcker nu. Sverige har blivit en uppsamlingsplats för världens fattiga. Stoppa detta vanvettiga folkutbyte, stäng gränserna på riktigt nu. SD 2018.

  6. Han är helt underbar. Europa, lyssna på hans eldiga och förnuftiga ord ! Det är inte många som Orban. Hans patos är starkare än en skottsäker väst för hela ungerska stolta folket !

  7. Ja det är inte konstigt att det är just dessa länder som värnar sina gränser, dom har ju ganska nyligen blivit av med andra förtryckare, och då släpper man inte in sådana som är sju reser värre!

  8. En man som värnar om välfärden och sina skattebetalare. Till skillnad mot boxarnäsan med noll IQ.

  9. Tack och lov, att det finns något land i Europa som styrs av vettiga människor, ja förutom Ungern så är ju också Polen, Tjeckien och Slovakien ungefär liknande i väsentliga uppfattningar & styrningar. Dessa länder för f.ö. samtal rörande en ’kartellbildning’ MOT EU/Bryssel och deras allt mer vansinniga påhitt.

    Nämnda länder framstår som helt klara alternativ för den som drivs av tanken att emigrera.

  10. Man blir innerligt glad och tårögd av att höra denne modige fantastiske,kloke,klarsynte och kraftfulle man med ryggrad proklamera ut sanningen,ungerska folket har rätt man på rätt plats som värnar om sitt folk och lands bästa och vägrar låta de övervintrade kommunisterna i Eu översvämma Ungern med lycksökare från Mena,Mr Orban vill inte att Ungern kommer under islamiska kalifatet igen och inte heller under kommunistförtrycket som de lidit så grymt under tidigare.En beundransvärd hedersman och hjälte är Mr Orban och det behövs fler av hans kaliber i Europas nationalstater annars går vi under av menainvasionen som är iscensatt av en oerhört ondskefull världselit.
    Folket är mångfalt överlägsen dessa onda satans lakejer i antal om vi bara förenar oss och gör motstånd och vidtar nödvändiga åtgärder som att byta ut den illegitima socialistjuntan Löfven med anhang.

Kommentera