Polisen funderar om detonationer i Malmö

Jag minns en tid då det inte skedde detonationer i min födelsestad, det var inte så himla längesedan. Jag minns en tid då pang pang var sådant man såg på Tv, och som var så osannolikt att det någonsin skulle ske i vårt land, det fanns inte i vår sinnesbild att Malmö skulle förändras från en helt vanlig lite trist stad, till en polariserad och farlig sådan.

Jag minns när jag och mina skolkamrater fick vandra iväg från vår skola för att ha syslöjd i en källarlokal på Kungsörnsgatan, vi vandrade tillsammans från Söderkullagatan hela vägen till denna källarlokal i ett hus på randen till det som skulle bli inre ringvägen. Ingen av oss barn var någonsin rädda för detonationer, rånarligor, gruppvåldtäkter eller svenskhat, det fanns varken i våra föräldrars eller i vår sinnesbild att vi skulle frukta något då, och ej heller att vi i framtiden skulle få folkvalda som valde att bygga ett raserat land.

Politiker med blod på sina händer måste ställas till svars

Polisen funderar:

Utredning får påvisa om det finns ett samband till tidigare händelser av liknande karaktär. En anmälan har upprättats om allmänfarlig ödeläggelse.”

2017-08-03 01:39, Detonation, Malmö

Explosion, Kungsörnsgatan.

En explosion sker i en bil på Kungsörnsgatan på Söderkulla. Det har under morgonen inte bekräftats vad det är som har orsakat explosionen och ingen gärningsperson har gripits kl 06:45. Skadorna är begränsade till en bil och inga personskador har förekommit. Polisens tekniker har varit på plats under tidig morgon.

Utredning får påvisa om det finns ett samband till tidigare händelser av liknande karaktär. En anmälan har upprättats om allmänfarlig ödeläggelse.

Organisation

Polisen Skåne

9 thoughts on “Polisen funderar om detonationer i Malmö

  1. Regeringar Reinfeldt och Löfven har importerat inbördeskrig. Det är bara frågan om när det bryter ut.
    Ett stort ansvar för detta vilar på dessa båda politiker.

    • När Svensken är villig att försvara sig själv sin familj och sin egendom då bryter inbördeskriget ut på riktigt. Eftersom polletten inte faller snabbt hos flertalet Svenskar kommer det att ta ett antal år innan detta blir verklighet.

Kommentera