Misstänkt hatbrott mot Pride i Malmö

HUMOR. En man halade fyra Pride-flaggor till halv stång på Möllevångstorget i tisdags.

Händelsen har polisanmälts. Polisen rubricerar fallet som hets mot folkgrupp med hatbrottsmotiv, att syftet var att kränka utifrån sexuell läggning.

-Pettersson undrar hur det kan vara en kränkning? Pride eller som det egentligen heter ”Perversa veckan” är ju för alla eller….

Nåväl, är det Malmös stora problem så…

Sydsvenskan skriver om händelsen så ni får leta upp artikeln och läsa själva. På söndadär det förresten parad i Malmö, då hoppas jag Sydsvenskan eller andra räknar antalet muslimer i tåget och gör ett reportage om alla dem.

Läs gärna om när samma sorts människor som nu skriker om hatbrott brände svenska flaggan. 

10 thoughts on “Misstänkt hatbrott mot Pride i Malmö

  1. I identitetspolitikens och feminismens namn så har väl i stort sett all nyrekrytering till polisledningen skett på ovannämnda grunder och med rätt partibok naturligtvis.

  2. Så in i helvitte löjligt att man tappar andan! Tur (än så länge) att man inte kan bli dömd för vad man tänker…… men det kommer nog snart sådana små pejlingsapparater som kan ta reda på det. Vänstern jobbar nog för fullt på att framställa sådana. Då sitter många av oss illa till, kan jag lova!

  3. Hade man brännt svenska flaggor så hade de nog inte brytt sig. Men bögflaggor det är skillnad det de är heliga. Man kan spy när man ser skiten.

  4. Ja där ser man polisens prioriteringar. När svenska kyrkor och kyrkogårdar vandaliseras orkar polisen inte ens åka ut för göra en brottsplatsundersökning.

    • Ja.,.VET HUT POLISER !!! Det normala hade varit att omedelbart avskriva. ”Spaningsuppslag saknas” som polisen gör om jag anmäler något
      Återigen VET HUT !!!

      • Ja det är därför att jag är kritisk mot polisen.Jag litar inte på dom. Dom verkar inte stå på svenskarnas sida. Dom gör så många konstiga saker,så ofta, så man undrar. Jag kan inte tänka mig att alla är så fega så dom blint gör som Dan Eliasson säger. För mig har dom mycket att bevisa innan jag är övertygad att dom vill göra allt för ett bättre Sverige.

  5. Ja, så nu är Pride-flaggan en okränkbar pryl. Men att bränna Svenska flaggan är lagligt. Herregud, vilket sjukt land vi har!

    • Det har skrivit mycket om polisers låga löner och att nyanställda civila ofta får 5000 mer i månaden än utbildade poliser…
      Men polisen främjar inte precis sina aktier hos oss hederliga vettiga normala svenskar genom att ägna tid åt ” hets mot folkgrupp” gnäll & gny……snyyyyyyft…..yyyyyylll

      Uppmaning till polisen : Välj sida !! Vill ni stötta förstörelsen av Sverige ?? Eller :
      Stötta traditionella värden och ärbara människor ??

    • Ni som tycker att prioritet på brott inte ska vara högre än pride flaggor på halvstång . Vad är det som är så allvarligt med det? Kan i förklara?

Kommentera