Italien anklagar icke-statliga räddningsfartyg för att hjälpa till med olaglig invandring

INVANDRING. Italienska myndigheter anklagade i går, onsdag, en tysk frivilligorganisation för att underlätta olaglig invandring. Fartyget, Iuventa, som drivs av organisationen Jugend Rettet, är ”förebyggande” kvarhållen på den italienska ön Lampedusa på order av en åklagare baserad i Trapani, Sicilien. 

”Spaningarna inleddes i oktober 2016, och genomfördes med hjälp av sofistikerad teknik har kommit fram till att fartyget Iuventa används för aktiviteter som underlättar illegal invandring”, säger myndigheterna i ett uttalande.

Organisationen ”Jugend Rettet” misstänks ha samarbetat med flyktingsmugglare för att hjälpa migranter och flyktingar till Italiens kust.

Italien har genomfört en kontroversiell uppförandekod för välgörenhetsbåtar som räddar migranter i Medelhavet. Italienska myndigheter säger att de nya reglerna är nödvändiga för att se till att räddningsorganisationerna inte aktivt uppmuntrar migranter att ge sig ut på den farliga resan över Medelhavet.

De icke-statliga organisationerna protesterar mot kravet att tillåta en italiensk polisjänsteman att resa med varje fartyg och ett förbud mot att flytta räddade migranter från ett stödfartyg till en annat medan de fortfarande är till sjöss.

The Local

-Pettersson säger att Sverige är värre än frivilligorganisationerna.

Svenska staten deltar i färjetrafiken över Medelhavet med Kustbevakningen. Tusentals migranter körs gratis över havet för att bli försörjda i Europa och vi tömmer Afrika på de unga starka män som behövs där…

 

 

6 thoughts on “Italien anklagar icke-statliga räddningsfartyg för att hjälpa till med olaglig invandring

  1. Egentligen skall vi tacka Italiens grannländer för att Italien till slut måste agera.
    Österike,Schweiz och Frankrike har stoppat transittrafiken norrut, vilket ju innebär, att Italien blir sittande med alla de nattsvarta guldklimparna.
    Pressen skriver om 100.000 niggrar medan verkligheten lär ligga på det dubbla.Enbart på Sicilien finns läger med c:a 30.000,som dagligen skall matas och kläs…
    http://imgl.krone.at/Bilder/2017/08/02/Italien-macht-Weg-frei-fuer-Libyen-Militaereinsatz-Wendepunkt-in-Krise-story-581671_630x356px_a8defba8bf153701d0820c54e95541b3__lib_2_taha_jawashi_afp_jpg.jpg

  2. Detta är en härva som bara blir märkligare och märkligare ju mer man läser om den. Skulle nästan kunna vara manuset till nästa Bond film…
    Man finner bl.a. att flera av dessa ”humanitära” smuggelorganisationer plötsligt ploppat upp från ingenstans, och med mystiskt stora ekonomiska resurser bakom sig…

    MOAS (Migrant Offshore Aid Station) tycks ha kopplingar till amerikanska Blackwater och f.d. legosoldater och använder sig av modern teknologi som långdistansdrönare för att skanna av den libyska kusten. Dess ledare är också känd för sin brutala behandling av migranter!! (De är förmodligen bara ”humanister” så länge de får betalt för att vara det).

    Man finner även att EU instiftat lagar för att skydda dessa smugglare mot rättsliga påföljder, vilket tyder på en inblandning även därifrån…

    Ärkeskurken George Soros och hans ”Open Society Foundation” är en öppen finansiär av detta, (och bakom honom står ju finansmaffian på Wall Street, Goldman Sachs, Rothchilds m.fl.).
    Förmodligen styr de även över den svenska kustbevakningen. Kanske sedan de kommit över transportstyrelsens hemliga register, vilket givit dem effektiva hållhakar på alla svenska politiker. ( Enligt Nyheter Idag 1/8 så outsourcades register från 40 svenska myndigheter under den förra Alliansregimen!!! Förmodligen då även dem från SÄPO och MUST).

    ”For two months, using marinetraffic.com, we have monitored movements of ships owned by NGOs, and we have kept track of the arrivals of African immigrants”. http://www.newropeans-magazine.org/en/2016/12/04/ngos-are-smuggling-immigrants-into-europe-on-an-industrial-scale/
    En flotta bestående av femton fartyg kör pendeltrafik mellan Libyen och Italien (December 2016)

  3. Italien försöker nu med eftertankens kranka blekhet kompensera den egna maffians agerande. Maffian och Soros finansierar och organiserar negerimporten från Afrika helt i linje med FN:s agenda 2030, Europas vita befolkning skall blandas med negrer. I framtiden kommer Europa befolkas av fogliga individer som lättare kan manipuleras av den globalistiska världs-regimen.

  4. De kan ju göra som den alltmer populära Annie Lööf säger: skapa enkla jobb. Fast hemma. Hon kan säkert åka dit och hjälpa dem på plats. Själv har hon ju ett enkelt jobb. Babbla på och slippa ta ansvar. Sitta av tiden.

    Bäst vore att de lär sig att räkna och hantera sin reproduktion. De har uppenbara problem med att ta ansvar för sin avkomma. Man kan tro att de saknar förmåga att planera.

    De ser å andra sidan inte särskilt svältfödda ut. Varför hjälper de inte till i svältdrabbade områden i världsdelen Afrika?

    Bra att de ”goda” ifrågasätts.

Kommentera