Stockholm Pride invigt: ”Kasta ut homofober”

Pridefestivalen i Stockholm är nu invigd. Transaktivisten Aleksa Lundberg var en av dem som invigningstalade på den stora scenen på Östermalms IP i Stockholm. Hon riktade sitt tal till politikerna.
”Kasta ut homofobiska och transfobiska människor om ni ska vara trovärdiga”, sa hon enligt TT.
Stockholm Pride pågår till den 6 augusti. På lördag den 5 augusti klockan 13.00 är det dags för den perversa paraden.

Pettersson konstaterar att så var det med alla människors lika värde. Det gäller bara om man håller med PK och gillar den Perversa veckan…

33 thoughts on “Stockholm Pride invigt: ”Kasta ut homofober”

  1. ”Kasta ut homofober” => Varför inte då prata klartext och direkt säga ”Kasta ut Mohammedanerna” (de överlägset största och flesta homfoberna finns dock i den gruppen)

  2. Verkar som homofilerna hittat hit och tummar ned så mycket som möjligt. Tänk om man ändå skulle rensa bort det värsta äcklet ur pridetåget som ju ju verkligen är förargelseväckande och borde med lagens hjälp stoppas.

  3. Demokrati med åsiktsfrihet och yttrandefrihet ska respekteras fullt ut.

    Att uppmana politiker på ett Pride-event att ”kasta ut” människor är oroväckande. Dessutom genom en generalisering med att benämna dem som en grupp, vid namn ” homofobiska och transfobiska människor”.

    Vem ska då avgöra vem som är homofobisk eller transfobisk?

    Tänk lite på det en stund.

    Har vi inte haft nog av statskontrollerade stater som bygger upp samhällen med hjälp av godtyckliga och odemokratiska krafter, där man använder uttryck som att ”kasta ut”?

    Tyvärr får man ett intryck av det finns för mycket av partisk ”militant rörelse” i vissa delar av HBTQ-rörelsen. Som då slirar på att respektera det som är vår allas trygga grund, för det öppna demokratiska samhället.

    Kör nu era Pridedagar i glädjens tecken, men tänk gärna efter, på hur ni uttrycker er i den samhällspolitiska debatten.

    Det är betydligt viktigare, för alla människor i Sverige. Än hur ni inom HBTQ-rörelsen klär er och partajar loss på gatorna i Stockholm.

  4. Man kan dock glädja sig åt att dessa sjuka stackare äro oförmögna till att fortplanta sig.

  5. Ingen dum ide detta med att kasta ut alla homofobiska och transfobiska typer.Vi blir av med alla troende muslimer på en gång .
    Jag bryr mig inte det minsta om människor gillar att ha sex med samma kön men jag vill inte att det framställs så att det är det mest naturliga.
    När två aviga träffar varandra blir det då en rät?

  6. Jaha ja, då var det dags för akterskyttarnas och flatornas högtidsstund igen. Förväntar mig att Steffe Röfven kommer att stå på ett lastbilsflak och sätta upp röfven åt tyska läderbögar för att få fler röster inseminerade i byxbaken.
    Livvakterna kommer givetvis på skattebetalarnas bekostnad bestå av försvarsmaktens genuscertifierade soldater iklädda moderiktiga marschkängor med regnbågsfärgade skosnören.
    Det är nästan så man hoppas att Putin skickar små gröna män som tar över makten i detta förlorade land men jag kan med säkerhet nämna att ett sådant intresse är helt obefintligt. Tvärtom är Sverige numera det landet i världen som alla skrattar åt och kommer att inom en snar framtid användas som varnagel för hur illa det kan gå när ett land utplånat sig självt.
    När idioterna tillåts ta över kan det bara gå åt ett håll och det är käpprätt åt h-e.

    • Så otroligt BARNSLIGT att avsiktligt felstava hans efternamn på det viset. Hur gammal.är du egentligen? Du verkar vara som ett litet barn i ”kiss och bajs” åldern. Väx upp!

      • Ursäkta herrn här uppe såklart man ska kalla en spade för just det. Han heter röven och inget annat.

  7. Är det någon klädkod, om man vill titta på paraden på lördag? Om vädret tillåter, så tar jag tunnelbanan dit, klädd som Gud skapade mig. Jag räknar med att ingen polis eller väktare lägger sig i under färden.

  8. Hmm.. aleksa lundberg vill alltså kasta ut åtminstone nittio procent av de senaste årens importerade kulturberikare. En vändning i sikte? Eller??

  9. Kasta ut från vad? Sverige?
    De människor som ständigt skriker om ”allas lika värde” är de mest intoleranta av alla! Tyvärr märker de inte det själva. Konstigt nog. De måste enbart umgås med likasinnade.

    • Och du ska anklaga andra för att vara intoleranta, din hycklande homofob. Du/Ni vet väl om att de största homofoberna är egentligen smygbögar/smygflator.

      • Jag kan tänka mig att du är en arg kärring på runt 50 skåningen stämmer det? Eller kanske en gubbe i kjol?. Jag står för att folk får vara i hop med vilket kön till partner dom vill och packa skit hur mycket dom vill. Men när man tar med sig små barn som inte fattar ett dyft av vad dom medverkar i så tycker jag det är fel. Sen att man ens försvarar vår stadsminister det förstår jag inte för han har ju delad första plats som stor ärslet med ett par till som vill störta det fina land vi faktiskt har. Du borde vakna upp i stället hönan och Fundera på vad som sker med landet. Vi ligger så jävla back ekonomiskt i detta land och vi tar in så jävla mycket folk i lilla landet lagom så snart brakar det ordentligt ska du se. Den dagen låser dom få poliser vi har in sig och du din lilla höna kommer få smaka på verkligheten hårdare en vad du trodde var möjligt då du är så jävla naiv och tror att allt är frid och fröjd. Våra kvinnor får inte ens föda i Sverige längre utan det sker i bilen nu mera eller om du har tid och tur i Finland men vi ska betala skatt för att ha nå jävla bajspackar jippo? Och du lägger ner din energi på någon som kallar röven för just det han är en jävla röv haha man kan inget annat en att skratta åt folk som dig hönan för ni förstår inte mycket alls tråkigt nog. Ha en bra natt alla! Du med hönan 😉

      • Till Ragge: Jag är faktiskt en heterosexuell man på 58 år utan någon kjol. Du babblar om införsel av folk. Vad har det med Pride att göra? Jag vet 10 gånger mer om gay män och kvinnor än du, eftersom min sambos bror, och tillika bäste vän är gay. Barnen i paraden är tillsammans med sina föräldrar, eller tycker du kanske att de skulle lämnas hemma utan tillsyn? Hela din insändare stinker av homofobi + låg IQ.

      • Kan det vara så att smygbögar inte tycker det är OK med att paradera naken ?, att läderkillar paraderar med kedjade sexslavar ?, att det inte känns kul att ta med barn tillsammans med män i damkläder ? Att oralsex mellan män nog bör utföras i avskildhet ? osv..

      • Till larslindblog: gå in på inlägget ”jag skäms på deras vägnar” och läs Micke Kuwahara ( det gäller alla er också som gnällt på han den nakne tönten i damdojorna), så får ni reda på var bilden kommer ifrån, när och i vilket sammanhang. Dvs ni som inte är födda för sanningen. Vänligen Skåningen.

Kommentera